igor 0 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Kako je zdej situacija pri prijavah?---se lahko se kam prijavim al pa me kakšna ekipa sprejme k sebi. Vse bi vozu razen bmw malo manj rad. LP Igor Link to post
Killer_B 87 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 V pravilniku pise da bo vreme znano v sredo.....se mi zdi čudno glede na to da smo rekli da bo changable vreme. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 18, 2008 Avtor Share Napisano September 18, 2008 Na nekaterih dirkah bo nastavljeno vreme in ne bo changable! Tako da bo v sredo pisalo ali bo dry,wet ali changable! Link to post
Emilo 1 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Super! Da se vsaj malo pripravim na dež ko bo treba! Probajte da bi bile mestne dirke suhe... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Kok bo zabavno, ko bo kakšna mestna mokra Že ko so suhe, je cel kaos Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Na nekaterih dirkah bo nastavljeno vreme in ne bo changable! Tako da bo v sredo pisalo ali bo dry,wet ali changable! Meni pa to ni všeč! Pole ni fora vremena, če se vsak pripravi na to! Malo brezveze! Lahko bi vsaj pisalo verjtnost dežja v % (naprimer, Curitiba, v soboto za trening se pričakuje dež. Po napovedih je verjetnost dežja 45%. V nedeljo v času dirke pa nas po napovedih vremenoslovcev časa sončna dirka) To bi vsaj dalo malo čara, čene je đabe imeti spljoh vreme! mAxL, premisli!! Link to post
KRUH 5 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Kako je zdej situacija pri prijavah?---se lahko se kam prijavim al pa me kakšna ekipa sprejme k sebi. Vse bi vozu razen bmw malo manj rad. LP Igor Včirajšni post Maxl-a: Mervar naj gre v ekipo BURIta Cupo je rekel da bo pa samo kakšno dirko odpeljal,ker nima časa. Drugače je vse polno... Link to post
Killer_B 87 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Men se pa zdi da bi bilo boljše, če bi samo changable pustili in to je to. Link to post
McBajs 8 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Kk je zdej to, Severja ni nikjer? Zdej dejstvo je, da se je reklo da imajo prednost vozniki iz prejsnje sezone :arrow: a to pomeni da Severja z nekom zamenjamo (glede na to da je - res da nekoliko pozno - izrazil zeljo po udelezbi)? Jaz bi ga dal nekam, pa novinca postavil kot rezervo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 19, 2008 Avtor Share Napisano September 19, 2008 Nehite zdej komplicirat Zarad varnostni razlogov bodo nekatere dirke določene...tu ni trte mrte Link to post
Ale 472 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Zdej dejstvo je, da se je reklo da imajo prednost vozniki iz prejsnje sezone :arrow: a to pomeni da Severja z nekom zamenjamo (glede na to da je - res da nekoliko pozno - izrazil zeljo po udelezbi)? Jaz bi ga dal nekam, pa novinca postavil kot rezervo. Glede na to, da ni nikjer napisano do kdaj moraš "izrazit željo po udeležbi", mislim da bi bilo ka treba to narest Link to post
Ale 472 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Jaz pa mislim, da je to dobra odločitev. Sej včasih že za cel teden vnaprej veš, da bo naslednji vikend sonce al pa dež. A je tako, al ni? :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Lahko vozi pa sam, kot privatnik. Samo more imet avto lanske specifikacije :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano September 19, 2008 Share Napisano September 19, 2008 Če pa kateri od ekip manjka kak dirkač, lahko vskoči kot tovarniški. Npr. pri AK Elektrodekleva bo samo en štartal v Braziliji, ker bosta dva na eni drugi dirki v Avstriji... Lahko tudi pri nas odpelje prvo dirko. Predlagam, da se vsako sredo pred dirko pobere prijave za določen vikend. Da se vedno preštejemo kolk nas bo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 19, 2008 Avtor Share Napisano September 19, 2008 Al pa v nedeljo pol ure prej dodatne kvalifikacije za novince.... Link to post
Recommended Posts