Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

AC Racing Team

Prva se je v WTCC prvenstvo prijavila ekipa AC Racing Team. Oba dirkača spadata med starejše, saj štejeta 33 pomladi. To bo njuna druga sezona. Tako kot lani pa bosta vozila španski dirkalnik Seat Leon, pripravljen pri Avtocommercu. Dirkalnik je sicer še lanske evolucije, že kmalu pa lahko pričakujemo nove izboljšave. Novica

1.jpg

Čim manj zvite pločevine želim :D Na stran bosta dodana kmalu :oops:

Iz uradnih virov sem izvedel, da bodo dirke v Nedeljo ob 21. uri! Tako da meni ni panike dirkati!

Jaz pri vas v tem tekmovanju še nisem dirkal, ampak bi zaradi popularnosti športa in velike udeležbe SODELOVAL!

Tako, če kdo nima so-tekmovalca, ima mene na voljo! Bi pa bilo zakon če bi bil kdo ki vozi BMW!

Če je kdo zainteresiran, naj mi pošlje email (mbonca@gmail.com) ali ZS!

hvala!

Mitja

viewtopic.php?f=23&t=206&st=0&sk=t&sd=a&start=135

Maxl tudi nas dodaj, mamo vse napisano, edin mislim da leta tekmovalcev nimamo, moja 27 , vozimo pa zadnjo serije Acoorda+nove 08-09 predelave in naše svoje barve!icon_ok.gif

Drugo pa mislim, da imamo ama vse spisano, se vidi na zgornjem linku, moj pos spod!?

Kje pa sta vidva -Ale,-Mare24, dopusti??

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...