Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Kaj pa je z Apatom? A ne bo sploh vozil al bo sam v drugem teamu? Mu moram še vrniti par stvari v naslednji sezoni icon_jaooo.gif[it]

ah itak da bo,sm neki nima časa, ga ni in ni..(kaj BMW-jisti ostajate na zadnjem pogonu ali?), to bo še norišnica....

tole me zanima z GTR EVO igro, se bo dalo vse enako igrati, kot če imaš sm WTCC za sezono 08-09, ni važno ker špil maš ali wtcc07 ali evo?

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ma vozit se bo pomoje dalo isto, sej je GTR Evo sam dodatek (sicer velik ma useeno :)). Kar pa bi blo razlike med igrami pa bo pomoje update-alo pa bomo usi na istem glede wtcc.

Kar se tiče BMWja - z bratom ostajava zvesta zadnjemu pogonu :P. Številke pa bi mela najbrš iste kot lani..

Bivši TuMax Sporting je tud že podpisal eno letno pogodbo z enim od dirkačev (zaradi medijev in oboževalk pa mora ekipa zaenkrat še molčati :lol: )

Dirkalniki so zaenkrat na prikolici...odhajajo v Izolo, kjer jih bodo v delavnici MM Racing raztavili, obnovili in pobarvali v nove barve [ok]

Pa še ena slika iz testiranj (mAxL&McBajs) :mrgreen:

monroe.jpg

Hehe.....NDESIGN tudi ostaja na BMW-jih, čeprav so bile nekaj časa naokoli govorice, da bodo prešaltali na hondo. Imamo pa tudi že 3. dirkača. Zaenkrat naj njegova identiteta še ostane skrivnost.....lahko rečem le, da se je v 1. sezoni zelo izkazal.

Hehe.....NDESIGN tudi ostaja na BMW-jih, čeprav so bile nekaj časa naokoli govorice, da bodo prešaltali na hondo. Imamo pa tudi že 3. dirkača. Zaenkrat naj njegova identiteta še ostane skrivnost.....lahko rečem le, da se je v 1. sezoni zelo izkazal.

diši mi tole po Ma-ju :mrgreen: , pomoje ima že velik podlage za zadnji pogon, bomo vidl :oops:

diši mi tole po Ma-ju :mrgreen: , pomoje ima že velik podlage za zadnji pogon, bomo vidl :oops:

Nak. ostajam zvest svojem moštvu STF Racing [owje]

sicer pa še ne vem kateri avto me bo pričakal v garaži.

še vedno kolebamo med dvema.. vendar trenutno ni praktično nobenega časa za treninranje...

:mrgreen:

• 2 weeks later...

Js bi kar rezerviru cifre 8, 9 in 10. Tko da bom mel skine že prpravljene, da ne bo treba potem kaj spreminjat. Kolikor sem gledal prejšno sezono, so ble te cifre proste, razen 8 - to sm pa itak mel js.

Tko da če ma kdo to že zasedeno (ma že skine narejene), naj pove čimprej, da popravim(o) skine in pošljem pravilno prijavo.

B_U_R_I številka 10 je žal že rezervirana.

PlayGame racing je že nekaj časa nazaj rezerviral številke 10, 11, 12, pa tut skine imamo že narejene.

Ok, bomo neki druzga izbrali. Žal sem spregledal :) Zato pa sem napisal tuki... Bomo se dogovoril pa naknadno napišem tuki.

Katere cifre bo pa imela NDesign ekipa, glede na to, da je lani imela 12 in 13?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...