play 502 Napisano August 19, 2008 Share Napisano August 19, 2008 Kaj pa je z Apatom? A ne bo sploh vozil al bo sam v drugem teamu? Mu moram še vrniti par stvari v naslednji sezoni ah itak da bo,sm neki nima časa, ga ni in ni..(kaj BMW-jisti ostajate na zadnjem pogonu ali?), to bo še norišnica.... tole me zanima z GTR EVO igro, se bo dalo vse enako igrati, kot če imaš sm WTCC za sezono 08-09, ni važno ker špil maš ali wtcc07 ali evo? Link to post
MatejMejak 11 Napisano August 19, 2008 Share Napisano August 19, 2008 Ma vozit se bo pomoje dalo isto, sej je GTR Evo sam dodatek (sicer velik ma useeno ). Kar pa bi blo razlike med igrami pa bo pomoje update-alo pa bomo usi na istem glede wtcc. Kar se tiče BMWja - z bratom ostajava zvesta zadnjemu pogonu . Številke pa bi mela najbrš iste kot lani.. Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 19, 2008 Avtor Share Napisano August 19, 2008 Bivši TuMax Sporting je tud že podpisal eno letno pogodbo z enim od dirkačev (zaradi medijev in oboževalk pa mora ekipa zaenkrat še molčati ) Dirkalniki so zaenkrat na prikolici...odhajajo v Izolo, kjer jih bodo v delavnici MM Racing raztavili, obnovili in pobarvali v nove barve Pa še ena slika iz testiranj (mAxL&McBajs) :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano August 20, 2008 Share Napisano August 20, 2008 Hehe.....NDESIGN tudi ostaja na BMW-jih, čeprav so bile nekaj časa naokoli govorice, da bodo prešaltali na hondo. Imamo pa tudi že 3. dirkača. Zaenkrat naj njegova identiteta še ostane skrivnost.....lahko rečem le, da se je v 1. sezoni zelo izkazal. Link to post
play 502 Napisano August 20, 2008 Share Napisano August 20, 2008 Hehe.....NDESIGN tudi ostaja na BMW-jih, čeprav so bile nekaj časa naokoli govorice, da bodo prešaltali na hondo. Imamo pa tudi že 3. dirkača. Zaenkrat naj njegova identiteta še ostane skrivnost.....lahko rečem le, da se je v 1. sezoni zelo izkazal. diši mi tole po Ma-ju :mrgreen: , pomoje ima že velik podlage za zadnji pogon, bomo vidl Link to post
Mai 134 Napisano August 21, 2008 Share Napisano August 21, 2008 Hehe.....NDESIGN tudi ostaja na BMW-jih, čeprav so bile nekaj časa naokoli govorice, da bodo prešaltali na hondo. Imamo pa tudi že 3. dirkača. Zaenkrat naj njegova identiteta še ostane skrivnost.....lahko rečem le, da se je v 1. sezoni zelo izkazal. diši mi tole po Ma-ju :mrgreen: , pomoje ima že velik podlage za zadnji pogon, bomo vidl Nak. ostajam zvest svojem moštvu STF Racing sicer pa še ne vem kateri avto me bo pričakal v garaži. še vedno kolebamo med dvema.. vendar trenutno ni praktično nobenega časa za treninranje... :mrgreen: Link to post
igi 51 Napisano August 22, 2008 Share Napisano August 22, 2008 maxl in mcbajs... nekam sta se postarala po sliki sodeč. Ne preveč testirat pa tud kaj uživat bo treba Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 1, 2008 Avtor Share Napisano September 1, 2008 Tako...izpolnite obrazec in ga pošljite na napisani mail....preprosto Število ekip je omejeno zaenkrat na 11! Prijava Link to post
alesp 4 Napisano September 1, 2008 Share Napisano September 1, 2008 Uglavnem spet jest če kdo rab koga za u team naj piše Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Js bi kar rezerviru cifre 8, 9 in 10. Tko da bom mel skine že prpravljene, da ne bo treba potem kaj spreminjat. Kolikor sem gledal prejšno sezono, so ble te cifre proste, razen 8 - to sm pa itak mel js. Tko da če ma kdo to že zasedeno (ma že skine narejene), naj pove čimprej, da popravim(o) skine in pošljem pravilno prijavo. Link to post
JeZn 120 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Jst bom tudi tu gor napisal: AK Elektrodekleva cifre: 50, 51, 52 Link to post
Ale 472 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 B_U_R_I številka 10 je žal že rezervirana. PlayGame racing je že nekaj časa nazaj rezerviral številke 10, 11, 12, pa tut skine imamo že narejene. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Ok, bomo neki druzga izbrali. Žal sem spregledal Zato pa sem napisal tuki... Bomo se dogovoril pa naknadno napišem tuki. Katere cifre bo pa imela NDesign ekipa, glede na to, da je lani imela 12 in 13? Link to post
mm46 11 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Nam je AK Elektrodekleva odstopu številke 46, 47 in 48 Link to post
Killer_B 87 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 NDESIGN naj bi imel 13, 14, 15 Moram pa še dobiti potrditev s strani sodirkačev. Link to post
Recommended Posts