Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Js bi se kar prjavu. Vozu bi Hondo, sam sm zaenkrat še sam (razen ene ekipe treh voznikov). Če bi bil še kdo zainteresiran pa naj sporoči!

theinsane.org (SLO)

1. Matjaž Murn (8)

a lahko cifre rezerviram? :lol: bom jutr al pa pojutršnm se prjavu. no če se da bi rezerviral cifre 007 in 006:D če se seveda da met tako (z ničlam)

[ok]

Pa maš sploh že igro? Bo treba na kakšnih kvalifikacijah še dokazat vstop v WTCC prvenstvo. Ne razumet narobe, ampak nivo dirkanja se je proti koncu sezone lani močno dvignil in le tega bomo ohranjali. Denzy ka je pa verjetn edini pod 20 let pa tud še ma pogojno dve dirki [opa]

Razmišljamo celo v tej smeri da bi bile STCC dirke neka odskočna deska za WTCC (kot F3000 za F1)

Mi oz. PLAYGAME RACING Team imamo nekak zadeve urejene in narejene, v ekipi smo 3 je stari mački [owje] (seveda ja), no slabi ne bomo to vem, mislim da se bomo vsi 3-je borili z velikimi skupnimi močmi najbolje,si pomagali en drugemu in se trudili, da vozimo timsko, neogrožamo en drugega in podobne reči.

Ime smo si zbrali oz. sm jaz rekel če bi bil Playgame Racing, iz moje konzolaške trgovinice http://www.playgame.biz, sam pa bom svojima sovoznikoma še kaj praktičnega podaril na koncu sezone, sicer meni je res žal MA-ja, ker je nor voznik (talent), dobr pomagalec in razno oz. vem da če ga bomo kaj rabili bo pomagal oz. jaz lahko rečem da je bil on moj svetovalec in skorajda resničen mehanik.

Kaj več res neznam povedati, saj sovoznika še tako nepoznam, bo pa časa dosti in vem da bodo treningi in dirke odlični.

Številke imamo izbrane, sam dodajam ime in priimek,vozili bomo Hondo WTCC, skin je narejen (hvala Ale)...tako da mi smo ZA AKCIJO!

Vozniki:

-Play Damjan Šimenc

-Ale

-Mare24

Copy

Prve slike iz testiranj noveg avta - PlayGame HONDE v novih moštvenih barvah.

playgamehonda1.jpg

playgamehonda2-copy.jpg

playgamehonda3-copy.jpg

Pri PlayGame RACING smo si kar izbral številke : 10, 11, 12. Če pa komu kej ni prav pol pa...jebi ga :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...