Killer_B 87 Napisano July 13, 2008 Share Napisano July 13, 2008 Nč nardimo 2 ligi. In potem se na koncu sezone prvi trije iz druge lige prebijejo v prvo in zadnji trije iz prve lige gredo v drugo. V prvi ligi bi bili samo tisti, ki so dosegli vsaj eno točko v prvi sezoni, v drugi pa vsi ostali in novinci. Po moje bi bilo kar v redu ta zadeva. Pa še dirke bi bile lahko ob nedeljah za vse. Pol bi pa replaye objavljali na strani, tako da bi si vsi lahko ogledali potek obeh lig. Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 13, 2008 Avtor Share Napisano July 13, 2008 Premalo nas bo za dve ligi + kdo bo postavljal dodatni server, točkoval,... Link to post
Killer_B 87 Napisano July 13, 2008 Share Napisano July 13, 2008 No, točkovanje ni ravno problem...server bi pa znal biti. Razen, če bi se zmenili za take termine, da se dirke ne bi prekrivale. No sej to je bil samo predlog Drugače je pa lahko kot pri Clio Cupu, najhitrejših 25 se uvrsti na dirko in to je to. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 a nima kdo server postavt?? tko kot je Killer_B rekel bi blo še najbolš. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 Tut men je ta ideja všeč! Čeprov mi je bolj važn to, da bomo na čimveč dirkah zapolnil čimveč štartnih mest - več nas je, bolj je zanimivo. Link to post
Mai 134 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 pozdravljena banda i'm back... for a while torej.. kar se tiče navala tekmovalcev... itd... en predlog bi bil, da se naredi med tednom (ali enkrat prej - nekaj dni) en qualification run in se prvih 25uvrsti na dirko (s tem da teh 25 pol tud dejansko pride vozit, ali POD NUJNO odpovejo udeležbo tisti za "dan") na "racing day" se pa normalno odpelje qualy in race1+2... imejte se super & fajn trenirajte Link to post
JeZn 120 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 Mark to ni dobro ravno zaradi tega, kar si napisal v eni drugi temi... teh skinov je že tuuulk, .... kar občutno upočasni nalaganje igre na začetku, in pa tudi pred izbiro avtomobilov... tako da pazljivo ob preveliki količini Torej nas bo npr. prijavljenih v kvalifikacije za nedeljsko dirko cca 30 kom ali več (če bo res naval ) torej je potrebno imet 30+ skinov na zalogi v svojemu PCju. Ali pa bo moral organizator se na zobe metat, da bo do nedelje pripravil pack skinov od dirkačev ki bodo peljali dirko. In to za vsako dirko prvenstva posebej, kar bo spet cela štala na PCju... Nisem za to varianto! Raj se že na začetku naredi dve grupi in se pol tko vozi celo sezono. Link to post
Killer_B 87 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 Je pa res, da bodo 3-je dirkači na ekipo in se tako zmanjša število skinov. Sam nisem opazil daljšega nalaganja špila. Se mi pa ne zdi nek problem, če moraš kakšno sekundo dlje počakati pri izbiri avtomobila, samo da med dirko ne šteka pa je. Link to post
KRUH 5 Napisano July 14, 2008 Share Napisano July 14, 2008 Moj predlog: Če bo več kot 40 prijavljenih bi se mogoče še dalo nardit 2 skupini, če bi bilo pa manj (30) pa jaz rajši nebi. lp Link to post
igi 51 Napisano July 17, 2008 Share Napisano July 17, 2008 Meni se tudi zdi boljša varianta - če nas bo slučajno res ogromno - kvalifikacije in nato glavna dirka. Saj se lahko tudi ne-kvalifikanti lahko pomerijo v tolažilni dirki pred pravo recimo. Tako da bo za ta hitre vsaj kaj gume na cesti Link to post
Mai 134 Napisano July 23, 2008 Share Napisano July 23, 2008 Mark to ni dobro ravno zaradi tega, kar si napisal v eni drugi temi... to "štekanje" oz zatikanje se mi dogaja, ker imam 1.5 GB skinov... pri 40skinih ni opazne razlike, ker imam pa naše prvenstvo in še 2druga.. je ta količino občutno večja (300+skinov),... torej 40gor ali dol se ne bo poznalo Link to post
Killer_B 87 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Kaj bi mogoče počasi začeli že zbirati prijave in ekipe? Še dober mesec do začetka druge sezone je. Bi bilo zanimivo, da se ve kdo je s kom v ekipi (sedaj so po 3 dirkači v eni). Prav tako bi bilo dobro, da se začnejo delati skini za drugo sezono, da ne bomo potem naknadno dodajali novih skin packov in podobnih zadev. Na koncu prve sezone sem polovico avtov videl z original skini, ker je ratala popolna zmeda. Torej skini naj bi bili vsi narejeni pred začetkom druge sezone. Vsi naj bi bili na voljo v enem skin packu, ki bi bil na spletni strani skupaj z navodili kako jih pravilno naložiti. Tko da bi predlagal, da se čimprej odpre novo temo v kateri bi se prijavile ekipe z dirkači in skinom. Mogoče na takšen način: Ime ekipe (država) 1. prvi dirkač (številka) 2. drugi dirkač (številka) 3. tretji dirkač (številka) link do skina Kar se tiče številk dirkačov, naj se te ne bi ponavljale. Prednost pa imajo dirkači, ki so imeli izbrano številko že v prvi sezoni. Če slučajno še nimate skina se link do le-tega doda z editiranjem posta, da ne bomo smetili po temi. Po moje bi bilo dobro, da se v to temo ne bi pisalo drugega kot te poste, tako da bi admini zbrisali vse ostale poste, ki ne bi bili napisani po tem kriteriju. Link to post
KRUH 5 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Meni se zdi repdlog OK, da se počasi začne zbirat prijave in to, da nebo zadnja 2 dni preveč zmede. Lahko bi naredil, da se 7 dni pred dirko nemoreš več prijavit tako, da bi se vsi mogli prej..... Link to post
play 502 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Ja čim prej mormo bolide zalaufat, pa še ene 2 dobra treninga naredit, dobr bi blo, mi oz. 3je že imamo ekipo,skin avta itd Link to post
Killer_B 87 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Bom jst novo temo naredu pa se začnite kar počasi prijavljati. Definitivno bi morali ukiniti prijave ekip pred začetkom sezone. Pustili pa bi možnost, da se kakšen posmeznik prijavi v kakšno ekipo, ki nima še vseh 3 dirkačov. Prijava novih ekip pa ne bi bila možna. Link to post
Recommended Posts