Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Lakho bi nekje napisali katere cifre so zasedene. Možna bi bila predrezervacija, pod pogojem, da boš 1000% fural WTCC sezono......wink.gif

Cifre na prejšno sezone: Meni osebno ne. Edino Glabvač ma lahko 1, ker je bil prvak..... :mrgreen:

A nimajo v F1 tko narejeno da imaš številko svojega položaja v prejšni sezoni? Men se tko zdi zanimivo....se prec vidi kako gre nekomu v drugi sezoni.

Drgač pa mam jst številko 13 in je ne menjam. :D

Zdej čez poletje itaq ni tolk aktivno biti za temi računalniki....pol kasneje pa lahko kaj...sicer pride ven pa še GTR Evolution na jesen....dolgčas nam nebo :P

• 2 weeks later...

na prvi strani sem videl novico, pa me zanima, kako se pridružim Sloracing skupini na Steam-u. Sem se glih kar registriral in bom mogoče kupil igro in peljal sezono. :D

Se registriraš na steamu...poiščeš skupino in se joinašsmile.gif

Drugače pa bo WTCC prvenstvo potekalo bolj zaprtega tipa, kar pomeni da ga lahko vozijo tisti ki so ga že lani, povabljeni in tisti ki so bolj aktivni na forumu. Stem želimo ohraniti neko kvalitetno dirkanje, ki se je lani gradilo celo sezono in se že lepo poznalo proti koncu sezone. Drugi razlog pa je GTR Evolution, ki bo vseboval tudi Race07...lahko sledi prevelik naval. Lansko sezono je bilo okrog 20-23 dirkačev na vsaki dirki(limit je 25) ....rečmo da vzamemo 7 novincev :)

Makselj, kaj pa če se naredi dve ligi, prva WTCC smo sami staroselci plus povabljeni, druga WTCC pa "novinci". Pa odpeljemo oboji svojo sezono; na koncu se pa najboljših deset iz ene in druge skupine zbere na eni dirki. Kot nek finale.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...