Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Jutri (12.6) ob 21. uri še zadnja dirka pomladanske nagradne turneje. V soboto pa piknik....kdor ne pride :arrow: +20kg balasta na prvi dirki :D

jst mam itak šraufe u nog, tako da mi sm enen 15kil prbi :lol:laugh.gif:lol:

žal mi ej, ker ne bom prišel se malo streljat,ker bo noro

dej mal povej katere bolide se fura, le dej?? :lol: Sej vem da ne boš....wtc,wtc,wtccccc :arrow: :!: 8)

potokar.jpg

Vsi ki spremljate dirke WTCC na slovenskih TV kanalih, vsakakor ne spregledate reklame za trgovino (Monroe amortizerji). Ker je tudi na SloRacing WTCC najbolj priljubljeno prvenstvo, nam bo tako Potokar podelil nekaj praktičnih nagrad.

Spletna stran

Jah...spet zajebu use skupi v zadnjem krogu 2. dirke. Prvo dirko sem zmagal, pred bratom, drugo pa je vodil Vončina dokler se ni na koncu predzanjega kroga zavrtel in sva ga z bratom ujela. Js sem ga začel sicer prehitevat vendar ni zneslo (djud: po desni sem te prehiteval, pazi mal ;)). Pol pa 2 ovinka pred koncem dirke, ko smo bli top3 na kupu, sem prepozno bremzal in šel na travo. Dirko končal na 3. mestu. Celoten event se je končal z vsemi tremi z enakim številom točk (16), tako da se ni spremenil vrsti red od prejšnjega tedna :cry:

Jaz se moram pa najprej opravičit za pizdarijo na 2 štartu.blush.gif

V 1. dirki mi je crknla tipka za prestavljat na volanu :evil: in sem za 2.dirko nastavil na avtomatik. Pol sem se pa na štartu mal dotaknu gasa (pozabil :oops: ) in formula se je mal premaknila, seveda jaz na bremzo formula pa v rikverc :roll: . Pa sem naredu pizdarijo. Tako, da vsem ki sem jih zajebu, dam za rundo :?

PS.: KUPIM NOV, POCENI G25 :mrgreen:

ma kaki, raj grem vn,da ne delam guzve, da kdo vsaj kej doseže...

polom glede emne, f niakkor in radicale in vse kar je zadnji pogon pa več km moči, jaz nikakor ne morm vozit na joystick, ma ni občutka nobenga, q čas od predzadnejga sm mel 10s slabi, groozaaaa, ma naslednjič se vsedem za df pro, pa da mi noga stran pade...laugh.gif:lol:

...ma naslednjič se vsedem za df pro, pa da mi noga stran pade...laugh.gif:lol:

Sej ti bomo pa eno leseno nogo skup zbil, sam boš mogu pazit, da te dež ne ujame :mrgreen:

...ma naslednjič se vsedem za df pro, pa da mi noga stran pade...laugh.gif:lol:

Sej ti bomo pa eno leseno nogo skup zbil, sam boš mogu pazit, da te dež ne ujame :mrgreen:

haaa, zdej morm da me strela ne najde :lol:

• 2 weeks later...

Sej jaz sem naredil, ne da bi zbirali......Pač samo, če vam je všeč, da bi bila to uradna št. številka........Ker lani sm naredil prov neko novo pa vam ni bila včeč..............Zdej pa, če vam je včeš bi bila ti dve....Sej sta original sam link je drugi.....Potem na avto si pa da tisto ki češ.....

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...