Killer_B 87 Napisano June 3, 2008 Share Napisano June 3, 2008 Kaj to v race 07? Sm že čist zmeden zdej, ko še cliota furam Link to post
play 502 Napisano June 3, 2008 Share Napisano June 3, 2008 končnoo po dolgem času, pa naj bodo vsaj stari wtcc ali pa novi, ne formule res... komaj čakam!! Link to post
McBajs 8 Napisano June 3, 2008 Share Napisano June 3, 2008 Seveda race07, če ne bi pa pod cliocup pisal :wink: Link to post
play 502 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 Seveda race07, če ne bi pa pod cliocup pisal :wink: ne ne to itak vem za race,sm katere bolide bomo fural?najbolje da wtcc 07 Link to post
KRUH 5 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 Seveda race07, če ne bi pa pod cliocup pisal :wink: ne ne to itak vem za race,sm katere bolide bomo fural?najbolje da wtcc 07 Lol, kaj ne veš, da se ne bo nikoli povedalo, kaj se bo vozilo na dirki...........Zvedel boš šele, ko se boš pridružil na server in tiskrat boš videl. :wink: Link to post
play 502 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 -ma vem, mislim da bodo wtcc07 neki me v želodcu daje Link to post
PEK 2 291 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 Hm... morm zal spustit dirko... Ahja fajn vozte. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 4, 2008 Avtor Share Napisano June 4, 2008 Jebemu ja....tud pri meni nič nebo, morm iti v Ljubljano Link to post
play 502 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 Ah no...res nikoli velik vozil Radical , treniral, niti proge ne poznam čist,je pa proga res dobra (glih za Wtcc )povrhu še zamudil, pa še smotan joystick, tako da sm šel raj dol, brez zamere..sm letite pa, kapo dol, dobri q časi! Link to post
McBajs 8 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 He he, spet sm se sam režal kot pečen maček ko sem izbral Vara raceway in pa radicale, pol pa ugotovil da je proga mestna :mrgreen: Drgač pa prvič vozil to sranje, moram rečt da kr leti Quali so mi uspele super - 3. čas, dirka je zgledala pa blazno zanimiva dokler nism prepozno bremzal in je šlo sam naglih, mogu počakat da ste se vsi spelal mimo, pol sm se pa le nekak speštal na 5. mesto. Druga dirka je pa spet obetala, dokler me ni edn od odzadaj onemogočil. Pa jebi ga, nism se prov dost sekiral, vozu naprej, dohitu Obida, mal sm se tud naslonu nanjga (pardon, k sreči nič hujšega), pol je pa sam mal zamutil pa sm spet šel mimo in pršu do 6. mesta. Kr fajn no, sam pomojm nesem premal točk s sabo v drugi krog Link to post
mm46 11 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 ...Quali so mi uspele super - 3. čas, ... Ti si bil 4. kr sm te prehitel v zadnjem krogu q Link to post
McBajs 8 Napisano June 4, 2008 Share Napisano June 4, 2008 Ti si bil 4. kr sm te prehitel v zadnjem krogu q Aja? Svašta... Se pa morš pohvalt a Link to post
mm46 11 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 Sej si me na štartu pol takoj prehitu :mrgreen: Link to post
McGoga 2 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 Pa jebi ga, nism se prov dost sekiral, vozu naprej, dohitu Obida, mal sm se tud naslonu nanjga (pardon, k sreči nič hujšega), pol je pa sam mal zamutil Imam težave z volanom, na ravnini pri veliki hitrosti sem se boril z volanom kot bi vozil reli po Grčiji. In ker sem zelo miren človek, sem se sam sebi čudil, ko sem zaradi ihte potrgal vse kable od volana , torej, dokler ne dobim novega sem v dirkaškem penzionu :cry: . Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 5, 2008 Avtor Share Napisano June 5, 2008 Vem za enga momota...mal bi ga blo treba spihat...pa bi delav Nizka cena Link to post
Recommended Posts