Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Seveda race07, če ne bi pa pod cliocup pisal :wink:

ne ne to itak vem za race,sm katere bolide bomo fural?najbolje da wtcc 07 :twisted:

Lol, kaj ne veš, da se ne bo nikoli povedalo, kaj se bo vozilo na dirki...........Zvedel boš šele, ko se boš pridružil na server in tiskrat boš videl. :wink:

Ah no...res nikoli velik vozil Radical , treniral, niti proge ne poznam čist,je pa proga res dobra (glih za Wtcc :twisted: )povrhu še zamudil, pa še smotan joystick, tako da sm šel raj dol, brez zamere..sm letite pa, kapo dol, dobri q časi! 8)

He he, spet sm se sam režal kot pečen maček ko sem izbral Vara raceway in pa radicale, pol pa ugotovil da je proga mestna :mrgreen: Drgač pa prvič vozil to sranje, moram rečt da kr leti 8)

Quali so mi uspele super - 3. čas, dirka je zgledala pa blazno zanimiva dokler nism prepozno bremzal in je šlo sam naglih, mogu počakat da ste se vsi spelal mimo, pol sm se pa le nekak speštal na 5. mesto.

Druga dirka je pa spet obetala, dokler me ni edn od odzadaj onemogočil. Pa jebi ga, nism se prov dost sekiral, vozu naprej, dohitu Obida, mal sm se tud naslonu nanjga (pardon, k sreči nič hujšega), pol je pa sam mal zamutil :) pa sm spet šel mimo in pršu do 6. mesta.

Kr fajn no, sam pomojm nesem premal točk s sabo v drugi krog :lol:

Pa jebi ga, nism se prov dost sekiral, vozu naprej, dohitu Obida, mal sm se tud naslonu nanjga (pardon, k sreči nič hujšega), pol je pa sam mal zamutil

Imam težave z volanom, na ravnini pri veliki hitrosti sem se boril z volanom kot bi vozil reli po Grčiji. In ker sem zelo miren človek, sem se sam sebi čudil, ko sem zaradi ihte potrgal vse kable od volana :evil:, torej, dokler ne dobim novega sem v dirkaškem penzionu :cry: .

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...