Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Te formule so kr nekaj... Meni to sploh ni filing vozit, pa ne samo zato ker sem slab in ne znam, ampak to enostavno ni to! Recimo tisti skok na sredi proge, dvomim da bi v realni vožnji gdorkoli to preživel, pa tudi zelo slab občutek je ko te malenkost zanese, vem da formula pač ni narejena za driftanje, ampak res skoraj nemoreš rešiti ko te enkrat dovolj zanese! 87 to hočem igrati :D

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Vse je treba probat!!!!!11 :D

Bila je formula BMW (poÄasno sranje), ko bi vsaj bila F3000 pa kakĹĄna dobra proga (Brno)....to bi zihr letel k norc.

Kar se pa tiÄe "planice" na sredi proge mi ni bilo pa Äist nÄ jasno. Sm se poÄutil kot pro skejter....sm v zraku delal salte pa 360 pa take...jaooo :D

Formulce so zakon, sam kaj ko sm esc stisnu na R1 ko mi je reku jeb... da mam low fuel, pa nism vedu da nemorš nazaj notr, popizdiš.

Pa glih sm reku da bom vsaj enkrat Jankotu konkurenca :lol:

Tele formulce me cist spominjajo na raceland... Nkaaaaaaaaaaaaamr ne gre.... :) Tisti skok pa... lol... v obeh dirkah sm se po 1x zavrtu po skoku ker res ze tko ni nic obcutka kaj pocne formulca, kot bi furala po zrak,... a pol ĹĄe skocis par metrov :)

Denzy tole si zbral res cudno kombinacijo... Ti ne zbiras vec! Ce si ti zbral sploh :P

Zase vem da sm obe zmagal....

vem tut da je bil v 2. tekmi 2. ales kurent

Prva dirka, mislim da sta bla za mano mejak in apat... vsaj zdi se mi?

Ja res je , v 2. dirki sem bil 2., prvo pa sem konÄal na 7. mestu.

Za druge pa ne vem (razen za PEK-a, ki je obe seveda zmagal rolleyes.gif) :D

Pogledal replaye:

R1:

1. GlavaÄ

2. Mejak

3. Apat

4. Berlic

5. LaĹĄÄak

6. Trstenjak

7. Kurent

8. Novak

R2:

1. GlavaÄ

2. Kurent

3. LaĹĄÄak

4. Berlic

5. Novak

6. Mejak

To so pozicije ko smo preÄkali ciljno Ärto.

Torej Äe vse prav je skupaj:

1. GlavaÄ (20t)

2. Mejak(11t)

3. Berlic,LaĹĄÄak,Kurent (10t)

6. Apat (6t)

7. Novak (5t)

8. Trstenjak (3t)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...