Emilo 1 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Nekaj ste mi veliko pisali danes glede vožnje... Dejte mal povedat, da pogledam kje sem ga posral... Drugač mi je pa z tem BMW-jem carsko vozit, še takpnih dirk prosim! Link to post
JeZn 120 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 wohow, superca teli 87. Sploh pa Alfčka, so jo bolš naredili kot 07 Drugače pa Q sem odpeljal zelo dobro in pristal za PEKom in Vončino; torej prvi od ostalih. Ker vončina je itak dobil kako božjo (PEKovo) pomoč Na startu prve dirke lepo potegnem in nadziram zadaj v prvem ovinku. Nakar me v desnem ovinku pod dolinco nekdo od BMWjev rukne in me zavrti. Tako sm šel iz P3 na P10 ali P11 Kasneje vozil odlično in se, tudi po napakah drugih zavihtel na P7. Start druge dirke iz P2 takoj na P3, a je enega BMWja takoj "vzelo" pa sva ostala sama z Apatom, ki sem ga prehitel konec ciljne ravnine in se zavihtel na P1 . A je v špeglu postajala vedno večja rdeča Alfa od Glavača.... Končal na P2. Res lepa dirka, so me pa prav presenetili tile avtočki, ki jjih sploh še nism vozil :!: Bom mogu še kej odpeljat s temi. Link to post
PEK 2 291 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Jah, 10min pred koncem Q sm przgal racunalnik po kr neki pivih, medicah, jegrih,... itd . Naredu v 2h minutah en cudn setup, poslal denziju (ki je dobil svoj Q time ze brez mojga setupa) in odpeljal tistih 5min ki mi je ostalo za Q z Racesetupom za 8krogov. Po 2. krogu je bil ze Pole possition . Spustu sm v 1 dirki na koncu denzija mem, nism vedu da sta dirki 2. 2. dirka se mrom upravict BMWju v 1. ovinku sm prepozn bremzal ampak se ni zavrtel, tko da sm samo js mesta zgubil on pa niti ne. Alfica se je izkazala za zlo fajn auto in sm nekak prisel na 1. mesto po par krogih. Was fun, lets do that again. Link to post
Emilo 1 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Še enkrat sem pogledal drugo dirko in nisem našel omebe vrednega razloga, da bi si vsaj jaz v istem primeru na koga jezil... Gdor je pisal nekaj čez mene naj res pove kaj je bilo narobe, da bom lahko mogoče spremenil karkoli sem pač že naredil! Link to post
Killer_B 87 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Aha....vidim da ste vozili stare alfice pa bemfle....na kateri progi pa ste dirkali? Link to post
PEK 2 291 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Zandvoort CLUB proga. Mislim da se je denzy jezil Emilo, nevem zakaj js sm sam reku naj se umiri pol Link to post
KRUH 5 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Zgleda, da PEK bo prov posod zmagal Link to post
McBajs 8 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 V prvi dirki sem jaz malenkost pošlatal Emila, sam smo bili tok na kupu da je on potem Zupana. Opravičujem se Link to post
bremzy 0 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Kaj pa so praktiÄne nagrade? Äestitam prav vsem, ki ste danes stal na stopniÄkah... pa tudi tistim ki niste. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 Oh come on!! Js bi tuuuut Sploh pa zato ker niso kake formulce, tisto mi ne sede. Prehitro vseskup. A se da za drugiÄ (Äe ĹĄe bo), da bi se mal prej obvestilo, kdaj bo dirka. Da si js ĹĄiht zrihtam mal lepĹĄ Link to post
play 502 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 Super je blo (history car) so noro dobri, lep zvok, grmenja na polno...kvalifikacije zelo dobre, Äeprav sm naredu kr ĹĄe enen 8krogov+ pa mi ni ratal odpeljat ĹĄe boljĹĄega kroga, r1 zelo dobra, mal smo se razbili pol pa sm lepo do konca, zanimivo, gume se v 8 krogu zelo dobr drĹžijo, sam sm bolj kot ne, prviÄ vozil zadni pogon oz. mal veÄ vozil, r2 pa me je bankina pobrala, bankine so hudiÄ, mal zapeleĹĄ gor s prvim koncom in je Ĺže avto na pol poÄez, Äist trapasat napaka , pa gre avto v krog....sm je res dobr filing, v kvali sm priĹĄel iz boksa, pa 2 bmw-ja na polno v prvi desni ovinek zelo poÄez,sm sm , noro res kako lepo zgledajo starejĹĄi bolidi, dobra dirka, superska proga, mogoÄe edin enen 5kom nas bi moglo bit veÄ, ap vseen 11 kom ni malo.. :wink: HoÄem ĹĄee!!! Link to post
Berlic Domen 0 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 Prav uĹžitek je blo vÄeraj dirkati s starejĹĄimi avtomobili. Sploh ni velike razlike v hitrosti na krog med temi avti in wtcc 07. So pa za moje pojme ĹĄe bolj zabavni za vozit kot letnik 07. Ĺ koda samo ker mi ga je srala igra in mi ni hotelo ĹĄteti uvrstitev. LP Link to post
McBajs 8 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 Sem videl ja da te kar ni bilo zraven, pa čeprav si bil. Škoda, bo pa naslednjič boljše :wink: Link to post
JeZn 120 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 V prvi dirki sem jaz malenkost pošlatal Emila, sam smo bili tok na kupu da je on potem Zupana. Opravičujem se A ti si bil tisti Pazi se u nedeljo Link to post
JeZn 120 Napisano April 30, 2008 Share Napisano April 30, 2008 Zdej k so prezniki in če ma kdo preveč časa bi lahko naredu kak filmček. Da ostali vidijo kako je blo zanimivo z WTCC87. :wink: Link to post
Recommended Posts