Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Ubistvu naj bi bli vsi avti enaki,razen BMW-ja mislim zaradi pogona, enako sma menim da mi honda za veliko rpog zelo dobro leĹži, poleg Lacetija.

In nekja malega more biti na tem,da narediĹĄ z Lacetijem enak Äas ,ko z hondo in ima h manj konjev ,veÄ kil, pa vseeno kto je MA reku, Äe ti paĹĄe avto boĹĄ dobr, pa tudi vsake oÄi imajo svojega malarja, meni Ĺže zvok H veliko pomeni, ga jo nekak lepĹĄe ĹĄaltam,kot Lacetija..sm moje mnenje!

bi bil pa tudi jaz zelo vesel,Äe bo nova Civic 8 generacije notri, bomo vidl kaj bo,ker zna imeti veÄ hp cca 285-290, manj kli, boljĹĄe vozne lasnosti ali pa tudi ne!

Äe se nemotim, so WTCC avtomobili omejeni max na 280 HP :wink:

sm ne vem Äe je btcc Äist enak po moÄi al je :?: a nima ĹĄe bmw v wtcc cca 288hp :?: :x

• 2 weeks later...

Novi pokrovitelj!

bg0.jpg

Spletno trgovino Igabiba ureja podjetje Colby d.o.o.

Podjetje Colby d.o.o. se že desetletje ukvarja z veleprodajo videoiger in poučnih programov za osebne računalnike. So največji ponudnik tovrstne programske opreme v Sloveniji. Opremljeni z dobrim znanjem in izkušnjami so se podali še na spletni trg. Potrošnikom želijo omogočiti udobno nakupovanje ob izvrstni informiranosti in dostavi na dom. Spletna stran je narejena na način, ki omogoča varno uporabo kreditnih in plačilnih kartic.

Colby d.o.o.

Brnčičeva 11

1231 Ljubljana Črnuče

tel: 01 / 530 5 630

faks: 01 / 530 5 634

elektronska pošta: info@colby.si

tehnična podpora: support@colby.si

uradna spletna stran: http://www.colby.si

Začenjajo se torkove sponzorske dirke. Ker se nam je nabralo kar nekaj praktičnih nagrad, jih bomo podelili najboljšim. Ob torkih bodo tako potekale dirke (vsaka dirka ima svojega sponzorja)

Prva dirka VN Ecomaf: 29.4.2008 20:00

Katero dirkališče in vozilo se bo vozilo boste izvedeli šele ko se boste prijavili na server :twisted:

Ecomaf d.o.o., avtokozmetika MA-FRA in avtopralnice CECCATO

Internetna stran :arrow: http://www.ecomaf-avtopralnice.si/

Se vidimo v torek 8)

V novmu patchu je zaslediti kr nekaj novosti 8)

- nov meni za GTR Evolution (tema Igre)

- novi zvoki klikov v menijih :D

- podatki pri dirkališčih (časi, blabla,...)

- Honda med vozili 2007 8)

Zasledil sem da ma po novem Honda tudi 275 HP 8)icon_eek.gif Očitno bo kakšna več v naslednji sezoni :D

1.jpg

2.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...