Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Aha!!!! Zato men vsakiÄ ko grem vn iz igre error vrĹže. Pa se je tudi zaÄelo takrat nekje, ko sem nov skin patch vnesel. BURI dej porihtej to, ker je prou zoprno vedno nazaj v igro hodt. Res bi blo dobr nardit eno konÄno verzijo skinov, da bomo vsi imeli enake, ker na zadnji dirki nisem videl pol skinov. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Pa ste pobrisal stare skine? Ker js sm si samo mojo customskins mapo zararal. In meni nobenih napak ne javi. Pridem ob enih s ĹĄihta pa bom pogledal, ok? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2008 Avtor Share Napisano March 10, 2008 Sem zbrisal vse ja...oziroma sm prej formatirav Drugače je pa jebačko zdej vidit meni z avti, ko je vse pošlihtano Probi odkrit še tisti napake Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2008 Share Napisano March 12, 2008 Sem preveru, sam js nobene napake ne najdem. Niti nobene napake meni ne javlja, Äe ima avto ker drug AI izbran, ali pa Äe ga sam izberem. Ne med voĹžnjo, ne pri izhodu iz igre ali posameznega eventa. Preveru sm ini fajle in so OK. A ĹĄe komu drugmu to povzroÄa teĹžave ali samo mAxLu in Killer_Bju? Javite se, Äe so teĹžave, da laĹžjo najdemo napako. Pripravljen je pa Ĺže nov skin pack. Za ostale so nastavitve iste, dodani sta ekipi Alienware Racing (Martin Kruh) in Sever Seat Dirkalno Mostvo (Sever Igor) Äe odkrijete napako, piĹĄite na forum ali na mail ali na MSN. SKIN PACK v2.1 Äe boste prenesli celoten skin pack, je zopet moÄno priporoÄljivo, da celotno vsebino mape CustomSkins zbriĹĄete in nato vsebino .rar datoteke razĹĄirite notri. P.S.: Za tiste, ki Ĺže imate v2.0, lahko prenesete samo dodatne skine od Alienware Racing in Sever Seat Dirkalno Mostvo. Tukaj pa ne rabite brisat v2.0, ampak ti dve mapi, ki sta v .rar arhivu samo razĹĄirite notri in bi zadeva morala delovat. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 26, 2008 Avtor Share Napisano March 26, 2008 No pa smo tam Vidim, da ste že lepo začeli čivkati o novi sezoni Ma! je že kar nekaj pametnih napisal v temi "Sezona 1". Tuki se lahko razpišete kaj naj popravmo, dodamo, spremenimo, kako ustavmo najboljše in naredimo slabše carje Tri, štiri, ZDAJ!.... - daljše dirke (lahko tudi full) - damage 100& - večje kazni - kilogrami (ja Ma!) - 15 dirk - še pride(je še jutro ) Link to post
igi 51 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Sicer bo tale tema dolga ene 10 strani, ampak mislim da je Maxl kr v prvem postu že vse povedal. Se strinjam z vsem. Link to post
Ale 472 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Tut jaz moram povedat, da se kar strinjam. Link to post
KRUH 5 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Jaz se strinjam zaenkrat, če bom se še kej spomnil pa bom napisal. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Se strinjam z daljĹĄimi dirkami. Tam se bo verjetn precej vidlo kko ĹĄparaĹĄ gume (Äe se to sploh lahko vidi ). Kar se pa tiÄe veÄjega ĹĄtevila dirk, pa raje vidim, da jih mamo manj. Pa organiziramo vmes raje veÄ uradnih treningov. Al pa mogoÄe raje kako drugo zvrst. KakĹĄne minije al pa wtcc 87. Kaj si mel pa v zvezi s kilogrami v mislih? Link to post
bremzy 0 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 @buri: pomoje to, da se tudi odĹĄtevajo. DrugaÄe pa se z vsem strinjam. Link to post
Mark24 0 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Se pridružujem, da se v vseh predlogih strinjam z Maxl-om. Link to post
Emilo 1 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Tudi jaz se strinjam z vsemi predlogi, želim pa si tudi čim več neuradnih dirk, saj nekako najbolj uživam prav tam, ker vozim veliko manj obremenjeno... Link to post
PEK 2 291 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 DalĹĄe dirke, veÄ DMG ,... realne KG... to je to! ostalo naj ostane isto... QUAL tut ce so sam pol ure pred RACE je cist kul Link to post
Killer_B 87 Napisano March 27, 2008 Share Napisano March 27, 2008 Pa nujno stroĹžje kazni!!! Link to post
play 502 Napisano March 27, 2008 Share Napisano March 27, 2008 Pa nujno stroĹžje kazni!!! -kr 2x stroĹžje.... -veÄ krogov ali full -veÄ prog to itak -po dogovru tudi na druge dneve dirke, ne sm nedelje, jaz bi bil ZA! -na dirki OBVEZNO pregled vozil kako gremo iz boksov+rumeno belo Ärto strogo upoĹĄtevat, vidm da se ne drĹžimo tega-tudi jaz sm vmes! -hudo kazen Äe imaĹĄ modor zastavo, treba zelo spremljat,vsakemu je dobr krog zlat krog... Link to post
Recommended Posts