mAxL 1 106 Napisano February 23, 2008 Avtor Share Napisano February 23, 2008 SPARK Racing SKIN Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 Skin pack v2.0 -vsi dirkaÄi sedaj v meniju in igri s slovenskimi zastavami -vse .dds in .tga datoteke preimenovane skladno z imenom ekipe in voznika -vse .ini datoteke urejene, da se ujemajo z .dds in .tga datotekami, -odveÄna koda pobrisana, manjkajoÄa dodana -nepotrebne datoteke pobrisane -dodane slike avtomobilov v menijih -vsaka ekipa ima svojo mapo, v kateri so tut vse datoteke te ekipe OBVEZNO!!! morate stari stari SKIN Pack (vse stare slo-racing skine) odstranit iz mape ...Steamsteamapps[account]race 07CustomSkins, ker se v nasprotnem primeru pojavijo teĹžave (nedelovanje igre!) Potem pa iz mape CustomSkins, ki jo najdete v tem arhivu, kopirate vsebino v mapo CustomSkins, ...Steamsteamapps[account]race 07CustomSkins Vsakega skina posebi nisem testiral, tako da vse teĹžave in napake javi na mail, PM ali MSN. Link to post
Mai 134 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 manjka Martin Kruh z Alfo! in Sever ĹĄe nima skina Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 26, 2008 Avtor Share Napisano February 26, 2008 Sej tud Kruh nima skina... Itaq pa ni pogoj da ga imaš Link to post
KruhM 0 Napisano February 26, 2008 Share Napisano February 26, 2008 jst mam samo ĹĄe ĹĄipe in nekaj malenkosti za dodelat in je, tako da ju3 bo verjetno konÄan Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 27, 2008 Share Napisano February 27, 2008 Ko bo, dej link tuki, pa bomo updejtal ASAP. Link to post
Aleš 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 ej a je treba tastaro verzijo skin packa zbrisat al se da sam novga Äez presnet Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2008 Avtor Share Napisano March 9, 2008 Priporočeno je zbrisat vse...pa pol tega naložit Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 pod mus je treba starga zbrisat ... razen Äe toÄno veĹĄ kaj delaĹĄ. Res, zbriĹĄte stare skine pa sam te dejte. Ker drugaÄ boste mel same probleme. P.S.: Od Severja bom pa zrihtal, ko bo Äas in to danes zihr ne bo. Do osmih sem na ĹĄihtu, pol pa letim domov, da bom vsaj dirko ujel. Link to post
igi 51 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Berlic a ti nimaš skina al so te izpustili iz packa? Link to post
Berlic Domen 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Imam skin, mogoÄe so me res pozabili dodati. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2008 Avtor Share Napisano March 9, 2008 BURI Hmmm...nej vsak proba narediti en krog(z svojim avtom) prej online, da ne bo še kakšnih presenečenj. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Berlic je sicer dodan, sam lahk da je kakĹĄna napaka. Sem napisal, da preverte pa mi sporoÄte. Kaj pol ... njegov skin ne dela? (na ĹĄihtu sem ĹĄe in ne morem niÄ prevert!) Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Berlic je sicer dodan, sam lahk da je kakĹĄna napaka. Sem napisal, da preverte pa mi sporoÄte. Kaj pol ... njegov skin ne dela? (na ĹĄihtu sem ĹĄe in ne morem niÄ prevert!) Äe nekdo vozi s skinom, ki je pri vseh ostalih igralcih enak (tj. izbere pravo ime iz menja in poslediÄno vse ostalo) potem dela tudi pri vseh ostalih igralcih. Äe dela samo nekaterim, pomeni da ostali nimajo enake verzije (je ini drugaÄen) konkretno pri domnu se razlikujeta tako mapa, v kateri je skin, kot tudi ini fajl tako da more tud domen izbrat nov skin.. da ga bomo ostali lahko videli.. [Äe je pa sam skin prav naret oz. zapisan v ini pa [ĹĄe] nisem preverjal] zato je predlagano, da se stvar najprej pobriĹĄe in potem posname novo verzijo da se doseĹže identiÄnost GL & HF Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2008 Avtor Share Napisano March 10, 2008 Neki ne štima stem patchom...ko grem iz igre mi javi error (to je pa le takrat ko mam ta patch notr) BURI probi še mal pogledat(editirat) Link to post
Recommended Posts