Ale 472 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 JeZn, jaz dobr vem kako to gre...glede zelene zastave si si pa itak že sam odgovoril... Tko kot je bilo do sedaj je čisto vredu... Tko je blo že lani, fora je bla sam v tem, da ni blo nobene prijave. JeZn in B_U_R_I, preberta še 1x moj post o tej temi (ne tistega k pizdim :mrgreen: ), pa če vama še vedno ne bo jasno kr uprašajta. :wink: Link to post
JeZn 120 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 Sej jst sem na tvojega prvega pisal, sam v tem času ko sem "skladal" si že drugega napisal Moti me edino to: To se bo smatralo kot prehitevanje pod rumeno zastavo in se bo kaznovalo (seveda ob prijavi!). V RF bi bila na naslednjem sodniškem mestu po nesreči zelena zastava, se pravi da od tam dalje se lahko prehiteva. Ker pa zelenih zastav tu ni, jst smatram da po mestu nesreče je vse clear in lahko prehitevam. Vse ostalo je lahko zelo relativno... Edino če se zmenimo da npr. rumena zastava velja do prvega naslednjega ovinka. Sicer pa sploh ne vem zakaj bi spreminjali in odkrivali toplo vodo, sej smo lani zelo vzorno vozili. Vsi zelo dobro vemo da je dirka dolga 8 krogov in se ne tala pokalov v prvem ovinku. Link to post
Ale 472 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 JeZn vidm, da mal površno bereš 1. Ne me učit, kako je v RL! 2. Ne primerjaj špila z RL! (če ga že primerjaš, mi pokazi v špilu zeleno zastavo) 3. Tako je blo že lani! (sam si napisal, da smo vozili vzorno) 4. Bom kr prilimal prvi stavek mojega posta (ker si očitno prebral samo zadnjega) Z rumenimi zastavami bi jaz naredu tko, da bi se počasi peljalo mimo mesta nesreče...pol pa gas. 5. Že prej sem napisal, da bo itak na koncu Maxl napisal kako bo. Še kej? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 Mislm, da je JeZn hotu primerjat z rf (rfactor)? Link to post
JeZn 120 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 ad1. Ale, če si ti to razumel kot napad nate se iskreno opravičujem. Nisem imel namena te učit, ampak ostalim napisat kao to gre. ad2. Nikjer nisem primerjal špila z RF (real life) in ga tudi ne mislim, če ne si še enkrat preberi vse moje poste ad3. Ne vem zakaj to sploh debatiramo tolk na dolgo in široko in to par dni pred sezono. Lani ni bilo problemov in ne vem zakaj bi bli letos. ad4. Prvi stavek že (podobno sem tudi sam napisal), sam pol si pa nakonc malo čudno zaključil. Uni stavek k sm ti ga jst prlimal ad5. Maxl je pa itak zakon! Še enkrat ponavljam kar sem že parkrat napisal lani pa tudi letos. DIRKE ŠE NOBEN NI ZMAGAL V PRVEM OVINKU, POKALE SE TALA NA KONCU. Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 -js sem za limiter v boksih in čakanje na zeleno luč (na zadnjem treningu sem js se ustavu na rdeči, ker sem pač tako navajen ). Pa ko zapeljemo iz garaže, je zaželjeno če pogledamo levo/desno, če se kdo že pelje po pitlane-u. Se mi zdi, da nekateri (včasih tudi sam nažalost) kr uletimo in pol butneš avto še preden prideš na stezo... -sem proti inlapu, ker je že tako gneča na progi, pol se pa najde kak, ki se ne umakne, pa bomo spet pri glupih prijavah. Ko končaš, preprosto zaviješ na stran in esc. -pri rumenih zastavah naj grejo vsi bolj previdno in to je to. Več komplikacij kot je, več zmede bo na dirki in po njej Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 A bomo mel letos leteči start al še vedno 2x standing? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 4, 2009 Avtor Share Napisano November 4, 2009 Držite se tega, kar je napisal Matej Mejak (le po boxih okoli 100km/h). Štart je 2x standing. Link to post
tifos 1 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 Tudi jaz se strinjam z Mejakom. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 -js sem za limiter v boksih in čakanje na zeleno luč (na zadnjem treningu sem js se ustavu na rdeči, ker sem pač tako navajen ). Pa ko zapeljemo iz garaže, je zaželjeno če pogledamo levo/desno, če se kdo že pelje po pitlane-u. Se mi zdi, da nekateri (včasih tudi sam nažalost) kr uletimo in pol butneš avto še preden prideš na stezo... -sem proti inlapu, ker je že tako gneča na progi, pol se pa najde kak, ki se ne umakne, pa bomo spet pri glupih prijavah. Ko končaš, preprosto zaviješ na stran in esc. -pri rumenih zastavah naj grejo vsi bolj previdno in to je to. Več komplikacij kot je, več zmede bo na dirki in po njej Pod tole se podpišem tudi jaz Link to post
PEK 2 291 Napisano November 4, 2009 Share Napisano November 4, 2009 Mejak je dobro tole napisal. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2009 Share Napisano November 10, 2009 Templates za RaceOn so zdej na voljo ftp://ftp.i3d.net/SimBin/Race_On_Templates.rar Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 11, 2009 Share Napisano November 11, 2009 Še eno vprašanje glede skinov. Naložil sem skine iz skinpacka, vendar mi v CustomSkins mapi naredi datoteko Error.log, v kateri je naslednje: Could not find texture file [27_Primoz_Makselj_nameplate.dds]! Could not find texture file [29_Matej_Tusar_nameplate.dds]! Could not find texture file [Marko_Matej_Mejak_windowInt.dds]! Could not find texture file [Samo_Golobic_nameplate.dds]! Could not find texture file [Marko_Matej_Mejak_windowInt.dds]! Could not find texture file [47_Matej_Mejak_nameplate.dds]! Could not find texture file [PEK_windowsi-1.dds]! Could not find texture file [PEK_nameplate-1.dds]! Could not find texture file [PEK_windowsi-1.dds]! Could not find texture file [PEK_nameplate-1.dds]! Could not find texture file [27_Primoz_Makselj_windowsInt.dds]! Could not find texture file [27_Primoz_Makselj_nameplate.dds]! Could not find texture file [29_Matej_Tusar_windowsInt.dds]! Could not find texture file [29_Matej_Tusar_nameplate.dds]! Could not find texture file [46_Marko_Mejak_nameplate.dds]! Could not find texture file [47_Matej_Mejak_nameplate.dds]! Could not find texture file []! Could not find texture file []! Texture format for texture 'D:UsersJureDocumentsSimBinRACE 07CustomSkinsWTCC09WTCC09 2max racingIngameFlag.tga' is invalid. It should be A8R8G8B8 or X8R8G8B8. TGA file format "Texture format for texture" se pojavi pri vseh skinih oz. datotekah IngameFlag.tga. - Kaj je narobe z zgornjimi skini "Could not find texture file"? - Zakaj javlja napako, da datoteka IngameFlag.tga nima veljavnega formata teksture? Link to post
Killer_B 87 Napisano November 11, 2009 Share Napisano November 11, 2009 Ne smeš jih dat v mapo WTCC09 ampak direkt. Poglej spodnji link in ga primerjaj s svojim. Vsaka mapa ekipe mora biti direktno v custom skins mapi. Ti jih imaš pa še v podmapi WTCC09. D:UsersJureDocumentsSimBinRACE 07CustomSkinsWTCC09 2max racingIngameFlag.tga Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 11, 2009 Share Napisano November 11, 2009 Ne vem če je to res problem..jaz imam naloženo kot on, pa mi dela BP. Link to post
Recommended Posts