Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

WTCC Nagrade

Iskanje pokroviteljev se je končno obrestovalo, tako nam je z pomočjo nekaterih voznikov in organizatorjev uspelo dobiti že kar nekaj nagrad. Zaključni žur in podelitev bo po koncu sezone, zaenkrat pa so sponzorji sledeči:

PlayGame Edina trgovina v Sloveniji, ki se ukvarja izključno samo s prodajo igralnih konzol. Trgovina se nahaja v okolici Straže pri Novem mestu (4km iz Novega mesta). Kljub temu, da so precej oddaljeni od središča Slovenije uvajamo dostavo po celi Sloveniji ter predstavitve na Vašem domu.

Avtomarket Poltrini Trgovina z rezervnimi in nadomestnimi deli za avtomobile. Trgovina se nahaja v mestu Idrija.

Goga s.p. Avtopralnica iz Idrije, natančneje pri trgovini EuroSpin. Skratka, če hočete svoj avtomobil kvalitetno oprati, očistiti ali spulirati po ugodnih cenah je to pravi naslov.

SloRacing Slovenski Dirkaški Virtualni Portal.

Vsi štirje sponzorji bodo podelili praktične nagrade. Sponzorjem se iskreno zahvalujemo

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Še en dodatek ker vidim da nihče ne upošteva ustnih opozoril, bomo pa mal s kaznimi zagrozil :arrow:

Govoriti v chatu je dovoljeno SAMO MED practice ali obema dirkama, v kolikor bo med dirko ali takoj po njej(dokler drugi še vozijo) kaj pisal gor v chat, mu bomo: ali odvzeli kakšne točke, ali naložili s kilami za naslednjič, ali celo prepovedali dirko, ...

organizator si pridržuje pravico do pomembnih opozoril med kvalifikacijskim terminom

Za take pogovore obstaja forum! Jasno?

Za take pogovore obstaja forum!

ja, folk totalno zmoti Äe neki gor skaÄe in se mente...

zaradi tega sem prisiljen imeti zadevo izklopljeno, ker je totalno moteÄe in me dekoncentrira

Naslednjo dirko bo vodstvo naključno pregledovalo tekmovalce in lahko določijo kazen brez uradne prijave! Zato dirko štejejo pa še vedno uradne prijave!

Pa da ne bo kdo mislil da s tem ukinjamo uradne prijave - če se komu zgodi huda krivica in bi 100% rad da se krivca kaznuje naj prijavi!

lp

Ali se je potrebno za vsako igro posebej prijaviti?

Ali sem jaz prijavlen?

lp marko

ne, prijavil se se na ligo 08, ki zajema 11 dni = 22 dirk, in ni se ti potrebno na vsako prijavljati ponovno

:)

• 3 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...