mAxL 1 106 Napisano April 20, 2009 Avtor Share Napisano April 20, 2009 Tako, za nami je še ena sezona...nekateri so bolj veseli, drugi veseli, nekateri manj, tretji pa še manj Mislim, da je prvenstvo zimske nedeljske večere vsaj malo popestrilo. Čestitke stopničkarjem in vsem ostalim, nagrade sledijo na pikniku. Upam, da prvenstvo ocenjujete kot pozitivno Malo smo bli sitni pri nekaterih, vendar vse v pozitivnemu smislu(nič osebnega)...mal reda mora biti in verjamem, da bo naslednje prvenstvo še boljše! Skratka, hvala vsem....brez Vas prvenstvo ponovno nebi uspelo, se vidimo v naslednji sezoni Hvala tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji (Marku za točkovanje, Mejaku za slikce dirkalnikov v menijih, Mirotu ki je postavljav server,...). Link to post
Jure Skraba 8 Napisano April 20, 2009 Share Napisano April 20, 2009 Še moja 2 € centa. Q: Po četrtkovem treningu sem bil 100%, da večina blefira in računa na nedeljo s časi okoli 2:29.xxx, zato sem bil kar malo skeptičen, kako bo z nedeljskimi kvalifikacijami. Presenetljivo odvozim čas 1:30:060, nakar me v zadnjem krogu (ko je čas že potekel, jaz pa v hitrem krogu s 0,300 s naskoka) vrže v naslednji sešn. OK, 4. mesto, ni slabo. R1: Polomija. Popolnoma neuspel štart - prepozno prestavil v prvo, mimo mene pade enih 5 kerlcev. Vseeno se uspem prebiti naprej (po lupingu nekoga v Mandarin Oriental) na P7, nakar pred Solitude Esses počim v zid in razsujem sprednji konec. Uspem se odvleči do boksov (Vončina, sorry, nikakor nisem mogel voziti naravnost - sem vozil po bilijard principu (od ograj) in se umaknil, ko sem se lahko), popravim, kar se je popraviti dalo, vmes padem na zadnje mesto, zapeljem ven iz boksov, nakar mi pri Hotelu Lisboa crkne motor. Gledam preostali del dirke. R2: Štartal s 13. mesta, se boril (Vončina, hvala za pospešek pri Lisboi ), ves čas klel Slaparja, ki je imel vidno počasnejši avto, pa ni in ni šlo mimo. Na koncu dirko le uspel končati na 7. mestu. Kljub upanju na skupno 10 točk v tej dirki zadovoljen. Macau ROX. Čestitke Glavaču za naslov, tudi Apatu in Mejaku (neuradno) za 2. in 3. mesto. Link to post
bremzy 0 Napisano April 20, 2009 Share Napisano April 20, 2009 @Sleepy: ja oprosti, malo sem zaspal. pa potem si ti še zarad mene enga bmwja butnu. Sam se je pošlo, tebe sm pa itak počakal.. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano April 20, 2009 Share Napisano April 20, 2009 @Sleepy: ja oprosti, malo sem zaspal. pa potem si ti še zarad mene enga bmwja butnu. Sam se je pošlo, tebe sm pa itak počakal.. Boš dal za pivo. Link to post
Mai 134 Napisano April 21, 2009 Share Napisano April 21, 2009 MACAU točkovanje up-to-date > here Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 23, 2009 Avtor Share Napisano April 23, 2009 Če bo kdo kaj gledal je sezona 2 arhivirana na glavni strani pod "Končana prvenstva" (spodaj desno). Direktni link Link to post
Mai 134 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Pozdravljeni Sezona 3 je pred vrati, in prav tako smo se zaradi skladnosti prvenstva odločili, da bi se vsi držali nekih smernic, za katere smo z leti ugotovili da so primerne in dobrodošle v prvenstvu kot je naše. Da ne bo prišlo do nesoglasij in kreganj, sem sestavil neke vrste vodič z napotki kako in kaj do potrjenega skina. V priponki so template-i za vse avtomobile za to sezono (hvala Marko M. za pomoč). Stekla na avtomobilih Na sprednjem in zadnjem steklo morata biti banner za sovoznika moštva obarvana različne barve in velikosti, kot so v templateih. Sprednje steklo Lahko ima napis I. Priimek v velikosti 18px. Stranska stekla Lahko ima zastavo nad imenom in priimkom in I.Priimek v velikosti do 18px (če je napis daljši zadevo zmanjšajte). Zadnje steklo Mora biti brez napisov imena voznikov. barve stekel morajo biti privzete in brezbarvne ter prosojne kot so po privzeti vrednosti. Tabljica z logotipom je opcijska, lahko si jo namestite spredaj in zadaj (hvala Marko M. za izvedbo). Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Tablica mi je zelo všeč... Pa tudi vse ostale "zahteve" se mi zdijo pametne in dobrodošle...saj veš s kom se preganjaš na pisti Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 SLO RACING logo je zelo podoben pisavi, ki jo BMW uporablja za napise na svojih avtomobilih. OK, podoben. OK, nima veze. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 To so fonti od RACE naslovov. Link to post
Recommended Posts