Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Opozorilo:

Jutri je na sporedu zadnja dirka sezone - dirkališče je zelo zaprto in zahteva popolno koncentracijo, poleg tega pa se kazni ne morejo več prenašati v naslednje evente. Iz tega sledi sklep organizatorjev, da bodo kazni za izvajanje neumnosti za jutrišnjo dirko ostrejše, v določenih primerih se bo lahko izrekla tudi diskvalifikacija.

Pa srečno! 8)

Kvalifikacije ne vem kako mi je ratal prit na drugo mesto, ampak ok :) Mi je nekak ratal.

EDIT: Pardon, tretje mesto ;)

Že v prvem ovinku sem enga Leona zapel (sicer se mi je zdel, da ga bom sam naprej porinu, zarad tega tut nisem nič bremzal, sam malce odnehal gas. On pa verjetno tut ni pričakoval in ga je obrnilo...) Potem je blo vse kar sm še vidu neko letenje po zraku v rearview mirroju.

Potem je pa mene en leon malce rukal, da sem kušval ograjo in čist zličkal avto. Tko da sem potem na glavni ravnini vsak krog sekundo zgubil v primerjavi z ostalimi. Top speed sm mel za ene 20-30 nižji kot drugač.

Druga dirka mi pa tut nekak ni uspela... Zarad incidenta iz prve, sem bil ekstra previden in se raje umikal. Tako sem padu na mislim da osmo mesto. In se do konca dirke počasi povzpel do tretjega, kjer sm tut zakluču.

Še enkrat se opravičujem tistemu leonu, ki sem ga na začetku obrnu in vsem ostalim, ki ste imel težave zaradi tega... :(

Končno da je zdržav internet [wub]

Q: Solidno 5 mesto, več ni šlo in tudi nebi šlo tud če bi drkav še uro

R1: Vozil za Mejaki, ki sta me taktično prisilila v napako [iz] padel za Murna, ga spet prehitel (očitno je imel težave)....potem ponovno v izletno cono....Murn še 1x mimo :) , nato mi ga je pa le uspelo še 1x pajsnt :mrgreen: Na koncu mislim da P5.

R2: Nič kaj konkretnega ni blo, razen suspension damage ponovno, varno pripeljav do P6. Drgač pa super dirkat med temi steni in palmi :)

Bravo Glavaču za naslov, Apat ponovno za drugo mesto (pa drugo leto pade), tretji pa še nevem kdo bo :)

Q: čas bl bogi, k sm še setup delal

R1: štart kr uspel, mal sm bremzal preveč prvi krog zato glavač mimo. med dirko prehitel mateja potem pa, ko sm hotu še glavača pa je kr zginu :mrgreen: na koncu p2

R2: na štartu se nism najbolj znašu v gužvi, na bremzanju na konc ravnine me butnu slapar, zid me je rešu spina, sem pa zgubu še neki mest. med dirko sm pol enkrat še obtičal za obidom k se je odbijal med stenami in zgubu 3+s za tušarjem. ko sm končno prehitel obida in dohitel tušarja pa sm mel že precej znucane gume in mi nekak ni uspelo pridet mimo. v zadnjem krogu pa je v ovinku pri 1. splitu maksl mal prej bremzal, jaz zmetal dol brzine, da ga ne bi zadel kar je pomenlo spin in izgubo ene točke.

v drugi dirki sm tako najbrž zgubu 4. mesto skupno, če sm prov preračunal točke :cry:

čestitke glavaču za naslov [champ] apatu za drugo mesto in mateju za tretje [owje] upam, da bom naslednjo sezono mal bl konstantno vozu, kr letos nism lih najbl zadovoljen z vožnjo :)

Tale event je bil pravi obliž na rane sezone [wub]

Q: 2. mesto, zelo zadovoljen ( ane B_U_R_I :P )

R1: Štartal krasno, zadaj so se takoj zapletli in dirka je bila praktično končana [champ] Aja, sicer sem skoraj traparijo pol naredil ko mi je čisto malo malenkost popustila sam ni blo hujšga

R2: Štartal precej slabše, kar je vodilo v borbe za 5. - 8. mesto, no na koncu po čist prešvicanih, ograjošlatajočih in vzmetenjelomečih 9 krogih 5. mesto tik pred kolegom mAxL-om - tudi ta rezultat ok :)

Skupno super ekipni rezultat, neuradno se mi zdi da smo pripraskali do 2. mesta skupno [ok]

Mi je pa zelo žal Slaparja, ki mu očitno Macau v kombinaciji z Mateji ne prinaša kakšne pretirane sreče :?

Aja, pa čestitke vsem tekmovalcem, tako tistim ki so končali na končnih stopničkah kot tudi vsem ostalim, kakovost te sezone je bila na precej višji ravni kot lani - le tako naprej! [ok]

Nisem nič treniru tko da sm bil zadovoljen z Q.

Štart mi je uspel fenomenalno.. Imel sm 2. mesto v rokah, se pripravlu na boj z Mejakom za to 2. mesto... Potem pa mi vrze na namizje in nevem kako ste me lahko falil ko sm tičal sred proge, pa v winsih panicno klikal vse kar je prslo pod roke (miskin kazalc) :D

2. Dirka prov tko dobr štart amapak sm pol zacel napake delat, na konc se zagonu v tistem ovinku po najdalši ravnini in zaklucu dirko / sezono.

Bi ble 2x stopničke če bi šlo vse normalno, kar pa u macau itk ni mogoce.

Hvala za cestitke.smile.gif[champ]

Imel sm 2. mesto v rokah, se pripravlu na boj z Mejakom za to 2. mesto... Potem pa mi vrze na namizje in nevem kako ste me lahko falil ko sm tičal sred proge, pa v winsih panicno klikal vse kar je prslo pod roke (miskin kazalc) :D

ti si šou v ograjo in na drugo stran, za trenutek si mi zginu, pol te pa vidm v ogledalu :D sm že mislu, da je kaj net zaštekal in da sm te butnu

Q: super čas zame, mesto pa nekako slabše od pričakovanj :)

R1: štart približno uspel, a je kaj kmalu Glavač peljal mimo. Kasneje me je na flat-out ovinku prehitel Marko (in zraven Maxl, ki pa je šou na koncu ravnice samo ravno :)). Po Glavačevi nesreči sem prišel na 3. mesto in tam tudi ostal do konca dirke. Končal sem z zelo polomljenim avtom in zeeeloo obrabljenimi gumami, tako da sem bil malo zaskrbljen za R2.

R2: super štart do 2. mesta. Nekaj krogov sem se peljal za Zupanom, ki zgleda da mu avto ni dovolj zavil, k je tako ograje butal :). Ko je enkrat zabil ograjo na najhitrejšem ovinku sem ga končno uspel prehitet. Po prvem splitu me je sicer napadu, sam sem ga zaprl (upam da pravočasno, k je blo neki dotika, tako da upam da te nism zabil v ograjo preveč) in uspel zadržati vodilno mesto. Tako je ostalo do konca, čeprav mi je enkrat med dirko malo zaštekalo in zlomlo podvozje s pomočjo ograje.

Super rezultat in zelo zadovoljen s končnim 3. mestom (če bo ostalo tako :))- cilj z začetka sezone je izpolnjen icon_owje.gif. Čestitke Glavaču za še eno super sezono, Apatu za 2. mesto, vsem ki ste skozi sezono prišli do zmage ali stopničk in pa tudi vsem, ki ste prispevali k uspešni sezoni wtcc...

Evo tole je čist neuradno ... sam sem šel mal prekalkulirat, da sm vidu kko je kej v boju za četrto mesto :)

1. glavač - 121

2. apat - 96

3. matej M - 88

4. murn - 79

5. marko M - 77

6. šoster - 76

7. slapar - 74

8. kurent - 69

9. tušar - 60

10. makselj - 48

11. šimenc - 44

12. novak - 42

13. vončina - 41

14. obid - 36

15. škraba - 29

16. novak mirko - 13

17. zupan - 12

18. grubelnik - 11

19. trstenjak - 7

20. rejčevič - 6

21. kožuh - 2

Morm napisat le tole, najprej se opravičujem svojemu sovozniku, za piko na i mu-ti stolčem avto, sem car ja, nato pa odtrgam skor kabel od volana, sem parkiral in šel spat!

Na koncu sem kr zadovoljen z celo sezono, bilo je kar nekja težav in smeha, pohvalim naj vse ki delate slike, ter filme, naj dodam, da smo se kr vsi malo bolje naučili sukati volan v tej sezoni!

Se vidjamo! :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...