Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Ne vem MirO, če bo še kdo rekel da sem mu skakal pol ti verjamem, če ne pa sigurno ne. Ker si pa naredu štalo v obeh dirkah...pa še obakrat si se na naš team spravu [Jaoo]

Drgač pa Q: kr ok

R1, se trudil dokler me ni MirO 2x ( prvič res da me je pol takoj tud nazaj spustu, drugič pa pač ne, ne vem kaj je bilo takrat drugače [buzara] )

R2: Ne vem od kje sem štartal pa zakaj ( mislim da P7 :roll: , mogu bi bit pa P9 ), se prebil do 3. mesta med modre tri kralje, pol pa itak zajebal u šikani ki je tk al tk nism znal nikol optimalno odpeljat [Joj] NAto je spet še nekak šlo na P8 sam se je pa eden od tistih treh prej omenjenih kraljev pojavil od nekje in zapeljal prečno direkt pred mene...sam se nism več dost sekiral, danes očitno tak dan

Zaključek: več treninga neb škodilo, sam to velja za koga druzga še bolj kot zame

Aja, pa "cut track" sem konstantno dobival in sem pol vozil po tistih robnikih kot okol vrele kaše - itak da sm na koncu enkrat preveč trznil [Joj]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

MirO, če si me ti zbil na hairpinu povezava ne more biti izgovor. Tam, kjer smo vsi ostali vozili 30, si ti (brez zaviranja?) priletel ko sneta skira. Če si brez povezave še ne pomeni da ne vidiš kdaj bo ovinek. Tako da... zelo sem razočaran nad takimi primerki kot si ti

Ne morem verjet. Dobil kazen v zadnji šikani pred ciljem. Pa se mi ni zdel da bi preveč sekal. Sploh ne vem če sem končal med točkami.icon_wall.gif

R1 končal na 6. mestu.

Sem upal na mal boljše rezultate ta vikend.

PS: Men ni Tušar nič skakal.

Q: super, čeprav manj kot desetinko za Murnom (hvala bratu, ki mi je dal setup in par napotkov za nekatere ovinke :P). Končno 4. mesto

R1: dober štart do 2. mesta tik za Šosterja. Nekaj časa se vozu na 2., dokler nism naredu nekaj napak in zgubu mesto proti Murnu in Glavaču, kasneje pa še proti bratu. Na koncu dirke malčko obrabljene gume prinesle Kurenta zelo blizu, a sem ga uspel zadržat vzadi. Končno 5. mesto.

R2: dober štart in ekipno vodstvo nekaj časa. Pol je pa Tušar uletel in me celga presral, tako da sem manjšo napako Apata izkoristil in zbežal iz gužve. Do konca počasi a konstantno pridobival in na koncu končal na 5s pred ostalimi :P

All-in-all: dober vikend kljub ne najbolšemu počutju...sam kaj ko se bom zdej zredil za zadnjo dirko :?

Q: mislm da bols se ni dal z 80kg.

R1: Lepa borba z Murnom za 2. mesto na konc mi je celo uspel.smile.gifČestitke Šoster (enako za Q)

R2: Koloooooooooooona... :) 1. krog v najostrejšem desnem ovinku priletel od zadaj crn seat, kot da mu bremze nebi delale. Naredu kr nekej škode na dirkalnikih ampak na sreco sm se mu umaknu. Potem pa nism mogu mem Šosterja ceprav sva bla najhitrejša na stezi. Sori Marko Mejak za tist katapult v R2 okol 10. kroga. Vrjem da zanalas ni blo, si pa pomoje kr zasluzm eno kazn. No potem se fural na 3. mestu ko je v zadnjem krogu iz 20m zadaj prletu Apat in me prehtel... Sm gledu nazaj, nism si mislu da bo lahko zabremzu do ovinka, pa sm se mal umaknu da me nebi zadel... in čakam da prileti mem... ampak ocitno so mu bremze dobr delale in se je sam mal naslonu pa šel mimo. :o

Tušar tist sm bil jaz k sm pred tabo zapelu, kr te s pogledom desno nism vidu, pol me je pa še mal počez vrglo ko sm pospeševal :(

capture2009-04-0522-49-3.jpg

drgač pa q šle še kar dobr, p5

r1: naredu 2 mal večje napake in ob vsaki zgubu mesto, končal na 4. mestu

r2: večino dirke čuval hrbet apatu, blo je zlo napeto skoz, kr sm bil hitrejši, sam ga nism šou prehitevat, na rit pa sta mi visela glavač in murn. glavač me je kasnej butnu, in pr vračanju na cesto sm zajebu še tušarja, na koncu s povsem uničenimi gumami komaj ostal pre zupanom na p7 :cry:

Na zadnji dirki ne bo smelo bit napak, če čem pridet na 3 ali 4 mesto v točkovanju

no to vam mnde vse pove, "da sem prletu kot da bremze nebi delale" , sej pravim da mi je slika zmrznla in čez nekaj sek . spet prišla , in sem se znašu med vami, verjamete ali ne.

Aha, zgleda da se je Apat danes kar dost naslanjal... Tud meni dvakrat. Posluš, skoz trobiš kako mormo vozit tako in drugač, sam pa računaš da ti bomo razgrinjal rdečo preprogo, medtem ko pretiravaš. Če se ti danes ne bi dvakrat prav extra umaknu, ko si tako pozno bremzal bi šla oba ven. In kaj bi bilo potem? Vik in krik kako smo neizkušeni in kako se moramo še mnogo za naučit... Malo morgen. Malo manj agresivnosti s tvoje strani (to opažam že iz par zadnjih dirk) ne bi škodilo.

no to vam mnde vse pove, "da sem prletu kot da bremze nebi delale" , sej pravim da mi je slika zmrznla in čez nekaj sek . spet prišla , in sem se znašu med vami, verjamete ali ne.

Jaz verjamem, ker vem da se to lahko zgodi.

Q: Zelo zadovoln, da sm pršu tok visoko kot sem. P3 icon_owje.gif

R1: Glavač je neki muštral na štartu, tko da sem ga takoj prehitel, obenem uspel zadržat zadej enga izmed Mejakov, medtem ko je bil drugi malce naprej. Pa vseeno mi ga je uspelo po zunanji strani v prvi levi ovinek prehitet. Tako sem bil že na P2 in živčen kot že dolgo ne. Seveda veselje ni trajalo dolgo, saj je od zadaj prišel Tušar v ovinku Adelaide in poskrbel za padec za 2 mesti (verjetno bi itak enga zgubil, ker me je en od Mejakov napadu po zunanji ... vseeno. Aja pa BTW, men Tušar tut ni nč štekal). Tko sm bil na P4 z Glavačem že na riti :) V L2 je Chateau d'Eau Marko Mejak preveč defenzivno odpelal ovinek in izgubil mesto. V naslednjem krogu sem ujel še Mateja in peljal vse do zadnjega kroga na P2. Močno sem upal, da bosta Mejaka malce bolj zadržala Glavača. Tko sm si nabral 2s prednosti, kar je blo dost do zadnjega kroga, dokler me ni Janko uspel prehitet.

R2: Štartal iz P6 in ga za nekaj časa obdržal, dokler me ni tušar prehitu. Takoj sm mel spet Glavača na zadnem odbijaču in me je tut malce ruknu. Nato kar naenkrat prleti en črn seat, k sneta skira in nardi kaos spredi. Tako sva ga s Šosterjem oba ruknla, k se nisva mela kam umaknt in ga obrnila za 180. Nato sem mel nekaj časa za sabo Markota Novaka, medtem ko sem skušal ujet Kurenta in Tušarja. Nato je Kurent storu napako in sem ga uspel prehitet. Nato se je neki časa vozu za mano in me skos neki v rit špikal :D ... Konc dobr, vse dobro. Po obračunu Markota Mejaka in Tušarja, sem prehitel še slednjega in se nekaj časa vozil na P4 za Markotom. Nato sem ga v prvem desnem ovniku malce taknil ter izgubil mesto proti Glavaču. Do konca sam velik nism naredu... Vozu sm se za M3 Racing in Glavačem. Janko je nato Markota spravu s ceste ... to je bil zame P4. Na koncu pa sta se še Apat in Janko neki drgnla en ob druzga, tko da mi je uspelo oba prehitet in končal sem na presenetljivem drugem mestu.

(vem, da je tole malce izčrpno ... Ampak sm čist navdušen z dirko in rezultati icon_champion.gif)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...