Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Jaz žal pred torkom oziroma pred pol polnočjo ne morem. Skos popoldne na šihtu. Sej bi napisal, da lahko jutri pa vem, da noben od vas ne bo mel časa :P

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

hoj.

sem za trening. icon_dance.gif

bom postavil server, pa se vidimo...

@ se vidmo ob 21h

kdor prede prede, icon_ok.gif

kdor ne, pa next time... icon_krniki.gif

Name: sloWTCC practice

Password: francija

se vidmo icon_opa.gif

GL&HF

[guns]

+1

No na treningu sem q vozu 1:48.3, sam bi zadnji krog bi mogoče celo 48.0, če ne bi blo next session, ko sm bil v zadnji šikani :D med dirko pa sm mel best lap 1:48.2, če se prov spomnem..tole je vse s 55kg. so bli pa teli fwd brez kil kr hitri :mrgreen:

dobr je blo,

se pozna na pospeševanju tako iz šikan, kot tud na ravninah, takoj pobegnejo...

drguače pa dobri boji, :)

edino kdaj pa kdaj še koga mal "zanese" oz mal preveč odpre vrata, pol pa prepozno začne zapirat, smo pa skuzj...

vsakič se nekj naučimo :D

odpelju 1:48.7

tako da, nekaj je še lufta

No no ne bom obupal, včer je bil dobr dan in delam po 48.1xx čase...sm še v igri...

a lahko neki prosim, dejte vedeti, da nismo vsi cel dan za netom, res žal, in včer bi tudi sam prišel na trening, kaj če bi se čim prej v dnevu dogovrili za treninge, pa nas bo več, lahko bi spet imeli kr nekako dneve za treninge, več vaje, več znanja, na dirki lepše vožnje!

Al pa če vsak dan 5 minut pred 21. uro pogledaš na forum, če je kakšen trening. Glede na to, da so vedno ob 21h. :D

Komot bi če bi bil doma, doma sm delam in igram igre, tako da kjer sem nimam neta, če pa vem do 16.00h nekje, pridm 100%, niamm neta cel dan žal, delam pa na tem, da ga imam!! :mrgreen: Tle tiči moj vzrok..

OK, ne razumem te...kje nimaš neta? Če lahko ob 21h igraš preko neta, potem lahko 5 minut prej pogledaš na forum če je trening....al se kej motim? Kaj morš prou kam posebej hodt, da greš lahko na net?

2 lokaciji za igranje ima.

ena je brez, druga z netom.

ti kr ženo nauč, da ti bo 2045 pogledala na forum, če bo kaka dirka, da se vrneš nazaj in je to to :D

drgač pa en sprehod udariš od brunarce do hiše in nazaj če ni nobene akcije :)

sj tud z mobitelom lahk greš na forum preverit :D

drgač pa učer je blo res dost časa, pol7sm napisal da bom naredu server ;)

pa naslednjič... :)

Spet kompliciram ne ne, sej je kul no!!! :mrgreen: :mrgreen:

Mam staro nokio tako da...., Mark sprehajam se cele dneve dost,heee, žena je z mano :mrgreen: , zdej sm pa itak đabestttt, tako da samo en tel dobim pa sm za netom in vem kaj se dogaja za mojim hrbtom, tako da ne bom nč zamudil! [it]

• 2 weeks later...

Razočaranje [guns] Prekinlo povezavo icon_wall.gif

Kvalifikacije: slabo....P10, vsaj 5x sem imel pol sekunde hitrej splite in potem napaka :(

Dirka1: Na štartu po nesreči prišel na 9 mesto, vozu za Tušarjem in Mirotom, nakar je 2x torpedirav moje moštvenega kolega(ne...1x ni dost, jest nevem a te ni prvič izučilo :evil: ) Ko sem prišel na 7 mesto, pa prekinlo povezavo mellow.gif Jebemti telekom&t2

se opravičujem, v R1 mi je skozi zelo zaštekal , v R2 TUDI ŠE BOLJ v tem ostrem desnem ovinku, tko da sem se kr pojavu med vami , še enkrat se opravičujem [Joj] NO POL SEM ŠEL PA VEN no tudi jaz imam t-2 , lahko da je bilo kej na povezavi [Jaoo]

ja Maxl , tvoj teammate al kdo je že ,jaz sem vidu rumenga leona, je bil enkrat 10m pred menoj , takoj za tem pa 2 m (skakal) , tko da sem se čist usran vozu zadej [buzara]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...