Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Brez kg sm mel med dirko 1:46.3 na R2P dirki... ni pa me blo na Q, bi blo pa sigurno 1:45.x ... Ampak to je blo vec kot pol leta nazaj... :)

Pa NE ŠE trenirat, ni ta vikend dirka! :P

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

[Joj]

EDIT: Ok, zdle sm šu za foro probat ene 5 krogov brez kil pa sm pršu na 1.47.0xx, sam kako kurca prideš na 1.45.xxx???? Skor slabo mi je, da delam 2 sekundi slabši krog s kilami kot brez. To ni več normalno :(

vsak krog se pozna play... če ne druga so izkušnje tukj za +

Zgleda da mi niti pod razno proga ne diši, čeprav mi je zelo dobra-res čudno, nardil 50krogov, čas ne gre spod 49, setupa pa neznam in ne znam dobr poštimat, kr neki res, če imam wing 2 sem hitr, pa slab v ovinkih, če imam 3, sem bolj počasen, pa v ovinku hitr, svašta res, bo pač ena proga, ki ne bom vozil, mislim če bodo časi taki, kaj čem guzvo delat..

kaj čem guzvo delat..

ah,

ne bit smešn. kam bi pa prišli, če bi vozili samo tiste proge ki nam grejo?

nikamor! in veš zakaj? ker na začetku nam ne gre nobena proga... vaja vaja vaja, pač ne boš med top3, boš pa med top10, tud to je dosežek!

men je dans celo ratal prid pod 1.49, ampak mislm, da je to to. 75 kil je res ubijalskih.

In mi je orng smotano, ker mam do 4. mesta na katerem je mm46 samo 5 točk. On pa fura pol sekunde na krog hitreje. No ja, sej smo vsi precej na kupu. Od četrtga pa do osmga mesta je pet pik razlike.

To bojo še full zanimive zadne 2 (4) dirke.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...