Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Q: Mah slabo...sicr sem naredil svoj najboljši čas...ampak sem vedu da iz tega nič ne bo.

R1: Štart v redu (kot se za BMWja spodobi) :) Potem pa naredil nekaj napak in pristal na koncu na nehvaležnem 9. mestu. Upal sem sicer, da bo kdo DSQ zaradi kazni, ampak nisem imel te sreče.

R2: Prišel na 5. mesto in ga kmalu izgubil. Vozil nekaj časa na 7. mestu pred Mirkotom (?), ki pa me je (po mojem mnenju) rookie napaki poslal v maline, tako da sem pristal na zadnjem mestu. Potem sem pa vmes še enkrat doživel deja vu z Kurentom in to je blo to.

Otroci naučte se vozit vštric v ovinke. Ta situacija se je končala brez dotikov in zdrsov, čeprav bi se moralo končati tako, da bi oba z Glavačem izgubila po eno stransko ogledalo :D

22.03.09%20-%20wtcc%20-%20imola%201.jpg

Potem sem pa še malce driftal za zabavo :D

22.03.09%20-%20wtcc%20-%20imola%202.jpg

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Q: Odpeljal super in na moje presenečenje dobil pole.ohmy.gif

R1: Vedu sm da bom zgubu mesto proti Apatu še do 1. ovinka. Prehitu me je tut Matej Mejak, tko da sm bil 3. do Tamburella. Ampak Mateja mi je uspel prehitet ze v Tosi. Potem res lep in hud boj z Apatom, ki mi ga je uspel prehitet ravno pred Acquo Minerali, čeprav se je tut ta prehitevanje začel že v ovinku Tosa (prvi pravi ovinek po hitrih šikanah). Potem le vozil previdno do konca, da ne bi blo kakšnega STOP-GO.

R2: Mislim da ena najboljših mojih dirk do sedaj. :D Start z 8. mesta in takoj padu na 9. z FWD in 80KG res ni moznosti pridobiti kakšrnega koli mesta na štartu. icon_wall.gif. Potem pa sami hudi boji!!! Priboril sm si v teh 10ih krogih 7 mest in res sm se je blo lepo borit za vsak centimeter proge. Moram pohvalt vse, ki sem jih prehiteval kultura dirkanja je bla res dans na super nivoju. Vzporedno sm se prepeljal mislim da skor celo progo, če seštejem prehitevanja. No, na koncu na moje veselje v zadnjem krogu prehitim oba Mejaka, enega v zadnji šikani po zunanji strani, in res vs vesel pridem na končno 2. mesto!

Pole, 1. mesto, 2.mesto... več si res nebi mogu želet od tega dirkaškega vikenda. Čestitke tut vsem za super voznjo pa sori k sm se te mal dotaknu mAxL. :P

Q: nism uspel nardit dobrega kroga in posledično niti pod 2min. P4

R1: dober štart, vendar me je Glavač hitro prehitel nazaj. Nekaj časa sem mel boje s Šosterjem, sam sem po napaki (bremzanju na travi) se zavrtel in končal v ozadju (P13). Do konca dirke se jih je nekaj samih odstranlo, nekaj sem sam prehitel in končal na 8. mestu

R2: dober štart čeprav je avto zamoril. Po napaki iz harda po 1. splitu me je prehitel Apat. Po tem sem se peljal na 2. mestu vse do konca, ko me je Glavač v zadnji šikani prehitel. Kapo dol za obe dirke Glavač ;)

Povzeto: bol kot ne razočaran, ker sem pričakoval na vseh treh delih več. Upam na bolšo vožnjo v Magny-Cours

Ojoj... Imola pa postregla prav z lepimi slikami. :D Hude fotke.

Ah,.. jih morm še js dat, ker drugač me bo maxl kaznoval, ker sm ga mal butnu :)

Štart:

start.jpg

Boj z maxlom in murnom (i think):

3wide.jpg

Pogled s tribune:

tribuna.jpg

Pogled z balkona, kjer sm vedno vidu folk med F1 dirkami: :)

balkon.jpg

Mejak POWERSLIDE (ki mi je omogočil da sm ga prehitu :P):

powerslide.jpg

Prehitevanje v zadnjem ovinku:

lastturn.jpg

France.jpg Imola

Ime: Circuit de Nevers

Dolžina kroga: 4.411km

Dirka: 5.4.2009, 21:00

Vreme: Dinamično

Magny.gif

Tako kot Imola, je Magny Cours v letošnjem koledarju nova dirka. Nekaterim sicer ni neznanka, saj smo jo nekajkrat odpeljali za trening. Veliko sreče vsem dirkačem na predzadnji letošni dirki.

Ja meni zelo lepa proga spet se lahko hitro dobi stop&go.

Naredil nekaj krogov za hec z 80kg in presenetljivo čas tam nekje kot je omenil Ma 1.49.3 ker sem pač misli da je zgleda boljše da imaš 80kg glej Glavača v Imoli pa bo mogoče čas boljši ampak seveda ni. Zgleda da je Glavač pač vesoljec [Jel]

No čas z malo kg okoli 1.47,3 pa ene pol sec bi še moglo it dol pa bo oki.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...