Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

UFFF , če mi rata pod 2.01.xxx peljat, bom vesel, kot...., pa kaj se vleče gor v hrib 2x gre tako počas Honda, bi mal porinu če bi se dalo, tako da bolje računam na vsaj 1 točko, čeprav že zdje vem, da bo pela črna zastava! :mrgreen:

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Jao... kako bo šlo v tist klanc z 80kg v avtu... katastrofa. Upam na ene 4 pike obe tekme skup, sam to mi bo ratal sam če boste crne fasal. :)

Matr ste samozavestni....apat ti sam tih bod k skos drkaš te proge :D

Glavač ti pa nobene pike ne boš dobil, ker te bo Bremzy vn spravu :D

Jst bom pa itak tazadnji, ker delam 2 sekunde počasnejše kroge kot ostali :D

Matr ste samozavestni....apat ti sam tih bod k skos drkaš te proge :D

Glavač ti pa nobene pike ne boš dobil, ker te bo Bremzy vn spravu :D

Jst bom pa itak tazadnji, ker delam 2 sekunde počasnejše kroge kot ostali :D

čuj ti! mir v zboru!

proga mi je res huda, vozu sem jo pa pred 1tednom zopet po zelo dolgo časa.. tako da.. upam še na uvrstitev.

samozavesten, ja seveda, kam bi pa prišu če neb bil.. sj nism bil zastonj lani P2, in letos kljub vsem izletom še vedno P2 držim... vsekakor si želim P1 ampak bo zelo težko to doseči zaradi slabih uvrstitev pretekle vikende...

Bremzyja tko ne bo, ker ima prepoved dirke.. tako da.. se lahko kdo drug najde. icon_guns.gif

upam da korektno dirkanje & dobro uvrstitev. 55kg gor ali dol, top5 v Qualy bi bilo res lepo.

včeraj smo se dobro borili, sicer bi enkrat skoraj počilo, ko si pri zaviranju spremenil smer pred haripinom, sem že bremzal po travi :P

optimističen vztop v vikend vam želim & dobro tekmo v nedeljo!

icon_ok.gif

pa dve top3 uvrstitvi zame :P [Jel]

Prou vidlo se je včer švabska moč, mal sm vas gledal ,itak sm mel 1s+ slabši čas, pa sm raj mal pogledal kako vozite, zanimivo mi je da se zelo lepo peljete prek šikan, kot da jih ni, ker ponavadi rado BMW-ja odnese, na tej progi pa kr ne, tako da jaz kr mislim, da top 3-4 bodo stali BMW-jisti, pa še proga je kr gumam prijazna, ta da...

Sam pa morm do nedelje nardit še ene 200krogov, pa bo, če bo, če ne pa [Joj] ...kupim bmw-ja [ok]

Po dolgem času dve super dirki [ok]

Kvalifikacije: Kar malce presenečen nad štartnim mestom....P5

R1: Celo dirko boj z starejšim Mejakom...verjamem da sva oba uživala :D Na koncu P5

R2: Tudi v drugi dirki ni bilo dolgčas....boj z Murnom in Glavačem. Ves čas vožnja na odbijač...Murna vsake tolko časa sicer zamede :lol: ampak ponovno fina dirka. Dirkati v ospredju je odlično...sploh ko majo boljši kg, jast pa 0 cool.gif Na koncu ponovno P5

Bravo fantje....pohvale! Mislim, da je bila danes dirka na visokem nivoju [dance]

Zdaj pa mehiko gledat na eurosport :wink:

Mah mene je skos medlo dans. Nism se mogu konstantno lepo pelat. Ko sem prišel nekomu za rit, sem se full bal, da bom koga zbil. Sploh ti bmwji - mal se ga takneš pa je prec 360. Al pa še slabš - 180 :)

Pa sorry maxl za tist na konc. Zgleda ste mel gužvo spredi in spet full prej bremzal. Nism prčakvou. Sem te potli spustu naprej ;)

Ko sm bil še na 4. mestu, mi nikakor ni ratalo markota prehitet. V Acque Minerale je vedno tko počas izvozu, da sva bla parkrat vštric za naslednjo šikano. Tam sem pa popustu. In zgubu sekundo. In ga spet ene 2 kroga lovil. Pa ponovno isto. Pol sm pa naredu napako in pršu za glavača pa maxla. Se jima nalimal na rit, naredu napako in ju spet kak krog lovil. Pa spet napaka in spet lovljenje.

Čestitke drugač. Janko je spet iztržu 18 pik. Bravo [ok]

Q: zame super cajt in p6

R1: glavač me dobr zapru na startu :D zato pridobil samo 1 mesto. Po napaki mateja prišu na p4 ki sm ga komaj branu do konca dirke.

R2: na startu mal zamoril ampak vseeno prehitel vse prednjepogonce pred mano večino dirke komaj komaj zadrževal za sabo murna...tist ovink sm se ful bal da me zasuka. Vse je kazalo na trojno zmago m3 racing, ko sm v zadnjem krogu naredu bedno napako in me je glavač prehitel [Jaoo].

med dirko, ko si bil murn mi na riti še, sm ti najbrž mal štekal v enem krogu? ko sm vidu da je marku zrasu ping na 200+ sm takoj blokiral cimrem net, ki so lih med dirko nažgal upload :evil:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...