Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

...ko me je Škraba nabasal (mi zjebal volan)

- Da si imel težave z avtom, ne moreš reči, da je moja krivda, saj si že ves krog, kar sem vozil za tabo, v ovinkih plesal kot balerina.

- Kaj si počel sredi "tistega" ovinka, mi ni jasno, saj sem ga sam zbremzal povsem normalno, nakar si ti v trenutku zmanjšal hitrost in se ti nisem več mogel izogniti.

- Da sem ti zjebal volan... popravi me, če se motim, ampak večina avtomobilov ima volan spredaj.

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Mah nikjer se ne sme sekat, bemuboga :D Zdle odpelal ene 20 krogov... S kilami. Pršu pod 2.01.000

Sam mam filing, da bo treba vsaj sekundo bolš za top8 na kvalifikacijah. Jebemti 70 kil. Kko kurca nej se jih znebim :( Pa filing mam, da mi gume požira k bi se po šmirgl papirju vozu. Vsaj spredne. icon_joj.gif

A ste kej vozl?

Js do druzga tedna ne bom nč, k grem na Irsko. Mal St. Pattyja zapit :) Tko da pridno trenirajte pa se vidmo mogoče v četrtek na trening dirki (če bo, seveda).

No kakšni so kaj novi časi? Jaz mam komaj no komaj nekaj pod 2 min. mislim pa da se lahko gre še hitreje.

Glede sekanja se mi pa zdi da včasih ti ga šteje včasih pa ne [Jel2]

No kakšni so kaj novi časi? Jaz mam komaj no komaj nekaj pod 2 min. mislim pa da se lahko gre še hitreje.

Glede sekanja se mi pa zdi da včasih ti ga šteje včasih pa ne [Jel2]

Nekaj pod 2 min? Imaš lepilo gumah ali si tračnice položil? Meni je uspelo priti komaj na 2.01.0xx.

Novi pokrovitelji za pomladanske nagradne dirke.

Ponovim: Po koncu sezone bodo potekali cupi (varjanta mini, F3000, BMW&Alfa,...), v katerih bodo zmagovalci (za donatorje še kaka dodatna nagrada) prejeli nagrade naslednjih pokroviteljev(še kaj se bo našlo :) ):

Novi

Parcom.jpg

Wladoil.jpg

Hocemto.jpg

Novi stari

Igabiba.jpg

2:00.5xx se mi zdi

sam ni gut, ni gut...

morem še nekje 1 sec najt da vas vse pelem scat ;)icon_jaooo.gif

da ne bom mel spet bojev s komerkoli, ampak se odpeljal od štarta dalje :)[guns]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...