Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

2:04:8 :shock:

No tukej pa ne vem kje tok časa dobite, prej sem šel en trening in idealno zvozim okol 2:05:5 s kilami, ponavadi pa še mal počasneje. Ne kaže dobro za dirko :?

Se opravičujem

verjetno me ne bo na dirko danes, popoldne sem format c: naredu zdej pa izredno počas dol vleče iz steama , nenormalno počas no, če bom uspel do 9h cuknt dol icon_jaooo.gif ,bom sodeloval drugače ne [Joj]

Pa če to ni ena sama bedarija. 100 smo ste že povedali previdno v 1 ovinek ampak neee z glavo skozi zid moramo it.

Se opravičujem za race2 me je odneslo sa sem jih dobil prav tako nekateri za mano.

OK, rečmo...glede na to, da me totalno glava boli (še malo pred dirko vzel lekadol) bo kar uredu. Tud proga mi ne ustreza, prepočasna zame :) Se vidimo v lahariji čez 14 dni.

Super dirka, četudi malo dolgočasna proga :) Spredaj smo imeli hude boje, z Killer_Bjem sva šla skozi zadnje tri ovinke dvakrat door-to-door.

Sploh pa veš, da je napeto, ko greš gledat replay - pa si lahko naštimaš pogled avtomobila čist iz tlorisa in še vseen skos vidš več k en avto :D

Spredaj je blo zanimivo, kaj se je pa zadej dogajalo pa nism šel gledat.

Bravo, čestitke Novaku :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...