MatejMejak 11 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 Nism gledal celega replaya ampak, če kdo koga nabasa, potem ga ima oškodovani priložnost prijaviti dan po dirki. Če bi se vsak maščeval potem mislim, da lahko gremo en Burnout ali Flatout preko mreže igrat. Videl sem samo tvojo napako in mislim, da je bila povsem nepotrebna, ker si bil direkt za avtom pred sabo in nisi kaj dosti storil, da bi preprečil nesrečo. PS: če bi ostal za njim, bi mel na morebitni R2 bolši štartni položaj. Če te je Apat nepravilno prehitel, pa bi mel lahko povrhu še tisto točko, ki si jo izgubil zaradi tega Link to post
Mai 134 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 .. privat Nism gledal celega replaya ampak, če kdo koga nabasa, potem ga ima oškodovani priložnost prijaviti dan po dirki. Če bi se vsak maščeval potem mislim, da lahko gremo en Burnout ali Flatout preko mreže igrat. Videl sem samo tvojo napako in mislim, da je bila povsem nepotrebna, ker si bil direkt za avtom pred sabo in nisi kaj dosti storil, da bi preprečil nesrečo. PS: če bi ostal za njim, bi mel na morebitni R2 bolši štartni položaj. Če te je Apat nepravilno prehitel, pa bi mel lahko povrhu še tisto točko, ki si jo izgubil zaradi tega vem da je bilo nenamenoma in da je precenil zmožnost ustavlanja najprej mojega potem še njegovega avtomobila in da mi ni "vrnil" za en krog prej ko mi je zalockal FR wheel... ampak .. no sm mu razložil na privat.. Link to post
PEK 2 291 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 V 1. raportu sm zamešal seate, tko da oprosti eden od Monster Racing Team, ko sm se kar fajn naslonu nate, ko sva bla vštric v enem od desnih ovinkov na sredini proge. Pa še 3 slikce: Link to post
Mai 134 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 super slikce! opazil sem, da nimaš nameščene zadnje verzije M3 Racing skina. tukaj je zadnja verzija, Hvala Marko Mejaku da jo je update-al. grubelnik, tvojega skina nisem videl v Zandvoortu, zdj a samo men ne dela, ali pa si kaj spreminjal, na kdo še to pokomentira.. lp Link to post
Mai 134 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 ZANDVOORT točkovanje up-to-date > here Link to post
Killer_B 87 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Prasci!! Tega Zandvoorta ste čist zgoljufali Link to post
play 502 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Lepe fotke, pohvale! :mrgreen: Link to post
CooKie 0 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 super slikce! opazil sem, da nimaš nameščene zadnje verzije M3 Racing skina. tukaj je zadnja verzija, Hvala Marko Mejaku da jo je update-al. grubelnik, tvojega skina nisem videl v Zandvoortu, zdj a samo men ne dela, ali pa si kaj spreminjal, na kdo še to pokomentira.. lp verjetno ga nimas ko sem se bl pozno pridružo ekipi. Dobis ga pa tu: http://files.filefront.com/iSport+Inter ... einfo.html lepe slike sam skoda da nisem uspel priti do 3 ovinka, mi je en pomagal mal iz proge xD Link to post
bremzy 0 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 @Damjan Š. ti praviš da si vse skup vozil 20h treninga? Veš kok krogov je to stari 600 če gledaš, da je edn 2minute. Ti si usekan stari Link to post
play 502 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 @Damjan Š. ti praviš da si vse skup vozil 20h treninga? Veš kok krogov je to stari 600 če gledaš, da je edn 2minute. Ti si usekan stari Ne ne krogu sm naredu nekje ka pa vem, prek 200kom, stari razmišljanje,spreminjanje vozila, kaj pa čem če vse sam nardim, ang znam slabo, neki tipkam sprobavam, naredu sm si za kvali setup, ko je bil 2 krog čez ciljno 125c gume, tako da sm sm 2 kroga vozu,še en x povdarim, nism jaz frik da odfuram 5 krogov pa znam, da v 5 krogih nardim dobre nastavitve, govorim po resnici in dvomm, da sm bil eno dirko bolji od 10mesta, če nism naredu vsaj 80+krogov, tako da jaz rabim res velik vaje, je pa problem,ker vozim max na enem volanu 2-3dirke in še vozim na dveh različnih pc-jih, pa še grafika je na enem boga, taku da rabim ohoho vaje, če čm biti vsaj pod 10mi, pa še velik sreče, pa nč kil, pa....pe še to ni pogoj, če gledamo čase, je letos ponavadi 15kom zelo na kupu, lani je bilo max 10 voznikov. Link to post
Oxy 11 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Ja zmagal je pa le aneda. Damjan občutek je pa fajn ob takšni zmagi pa da ne omenimo quali ko je raztural. No vsaj 1x se ti je takšen trening obrestoval. Link to post
Mai 134 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Damjan,.. kar tako naprej!!! Link to post
play 502 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Damjan,.. kar tako naprej!!! Hvala oxy, Ma ma vsem hvala, men je edini cilj , da sem na kvali čim bolji in da na dirko oz. dve, da bi dobil le 1piko ali kej več, če je le to,sm vesel, kot.... :mrgreen: :mrgreen: al sm še danes vesel no.. Link to post
bremzy 0 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Damjan,.. kar tako naprej!!! Agree. Link to post
igi 51 Napisano February 24, 2009 Share Napisano February 24, 2009 Vaja dela mojstra. Kmalu ti tudi ne bo treba trenirat vsake proge toliko kot sedaj, ampak samo toliko da spoznaš kako peljat skozi ovinke Link to post
Recommended Posts