JeZn 120 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Mah, sej je najbolš tako. Da se čimprej pozab... Ker je blo vse skup katastrofa. Link to post
Mai 134 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 js se pa tega ne grem več. najprej škraba in tvoji dvoboji. oprosti, ampak nisem še videl NOBENEGA dvoboja s tabo, ne da bi se kaj zgodilo enemu ali drugemu. to je nesprejemljivo & ni na nivoju. čist resno, no.. server?!?! wtf? kdo je sploh prišu do konca? men je v 10 krogu zaštekalo, pred mano sta se pa bockala škraba in slapar. a sem ju prehitel ali ne ne vem.. ker sta kar zginila.. vem da je najlažje skenslat R2 in gremo dalje.. ampak.. to se je zgodilo že nekajkrat.. no go pobi! drgač pa dobri in fer boji z Kurentom, skoz si mi dihal za ovratnik, ampak mislim da sm ti kar lepo "bežal".. nekaj je bilo kontaktov, opravičujem se mislim da grubelniku za dotik kar v l1, ampak si me čisto presenetil.. in pa še nekaj jih je bilo, ... dokaj solidna tekma, sem se veselil R2 in prve vrste.. zate še vedno navijam za ponovitev ali obeh ali pa vsaj R2.. čestitke Šimencu za izjemen vikend! bravo! in kar tako naprej!!! Link to post
igi 51 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 sej je bla kr lepa dirka. Škoda, da nisem nič treniral in sem komaj med dirko pogruntal par ovinkov. Bi te pa skoraj stisnu Pek, pa ne vem a si taktično spustil ali kar tako Sem zelo zadovoljen z rezultatom Link to post
bremzy 0 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Lahko bi naredil anketo? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Se strinjam z Apatom Link to post
play 502 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Jaz sem vseh dvanajst lepo odpeljal, padlo je pa dol po 11 krogu, no vsaj meni. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Jst sm odpeljal vseh 12 in sem prišel prvi do cilja...kaj to pomeni da dobim 10 točk? Link to post
mm46 11 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Se strinjam z maxlom. Lepa Borba Marko za 3. mesto... če bi blo 12 krogov... kaj pa ves. Sori AC Commerce,.. naslonu sm se, lag je pa svoje odigral naprej,.. te je odneslo kot bi se 100 vate zagonu. Ma jaz sm presenečen, da sm te sploh pol dirke lahk zadržu :mrgreen: No sm mislu, da bo to prava polomija na konc pa podium Če se pa karkol ponovi, pa upam, da sam R2 Link to post
McBajs 8 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Kot vedno: enim je prav odločitev, drugim ni - vedno je bilo tako in vedno bo. Tako da brezveze komentirat pa vlečt vsak v svojo stran, na koncu ima pravico do odločitve samo organizator, dolžnost ostalih pa je, da se to odločitev spoštuje - tudi to je vedno bilo in vedno bo tako. Jasno? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 22, 2009 Avtor Share Napisano February 22, 2009 vem da je najlažje skenslat R2 in gremo dalje.. ampak.. to se je zgodilo že nekajkrat.. no go pobi! Tko je, to je del tega našga online dirkanja. Če boš šov smučet, boš tvegav pa kako poškodbo. Najlažje je rečti, ponovimo drugo dirko, da bi pa kdo zrihtal en kulturen server pa ne....to pa seveda rihtamo mi(kar je povezano z našmi dohodki=0) in potem je pa to presenetljivo, ko rečemo da je dirka preklicana? Tako je, na race2play se še lohk pritožiš ker plačuješ, tukaj pa žal ne Link to post
JeZn 120 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Evo, tako se govori. Sicer pa je tko al tko Masle skenslu server ker sem mu preveč za ovratnik dihu Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Ok. A ma kdo mogoče screenshot rezultatov? 1. Šimenc 2. Murn 3. Mejak (nevem kater) . . . Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 23, 2009 Avtor Share Napisano February 23, 2009 Še beseda o dirki Kvalifikaicje: Po vseh teh težavah se je blo težko zbrati, tako da odlično zadnje mesto(P17) Race: Edina svetla točka je biv boj z Šosterjem, če bi blo pa še 20 krogov...bi se verjetno pa še 20 krogov dajela. Lep boj, lepo zapiranje...tako kot je treba. Če bi zdržalo, bi bla mislim da P11. Še 1x se opravičujem zato, kar je pač bilo z serverjem...žal, tudi meni ni prijetno da se kaj takega zgodi. Se vidimo v Turčiji... P.S. Čestitke Šimencu za prvo zmago :wink: Link to post
Killer_B 87 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 Q: Štartal predzadnji. R1: Štart super uspel in do prvega ovinka prišel na 10. mesto. Moj cilj je bil priti do 8. mesta in nato štartati s pol(d)eta. Ta načrt se je razblinil, ko se me je Kurent dotaknil pri koncu prvega kroga in sem šel jest maline Potem sem se dajal z Mejakom (ki se je sam odstranil) in Trstenjakom (ki mi je pobegnil). Končal pa sm prvi, saj sem bil edini, ki je imel rezultat. Tako da hočem svojih 10 točk Link to post
Recommended Posts