Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Glasoval sem ZA, pa ne samo zato, ker sem tudi jaz navdušen nad statistiko, ampak tudi zaradi tega da se v zadnjih petih dirkah te sezone odpravijo vse otroške bolezni, ki vsi vemo da bodo.

Tako naslednjo sezono mi in organizatorji štartamo izkušeni o vsem kar nas čaka. Tudi z dedi serverjem, votanjem itd sem prepričan da prvič ne bo šlo tako gladko :)

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Glasoval sem ZA, pa ne samo zato, ker sem tudi jaz navdušen nad statistiko, ampak tudi zaradi tega da se v zadnjih petih dirkah te sezone odpravijo vse otroške bolezni, ki vsi vemo da bodo.

Tako naslednjo sezono mi in organizatorji štartamo izkušeni o vsem kar nas čaka. Tudi z dedi serverjem, votanjem itd sem prepričan da prvič ne bo šlo tako gladko :)

čeprav ne dirkam se popolnoma strinjam s tabo...

...lažje spal da ne bo rabil pol noči štidirat kdo je bil kdaj na stopničkah...

vse je zabeleženo, izračunano, vnaprej pripravljeno, samo razbrat je potrebno iz "moje knjižnice" :)

hehe [dance]

veliko sreče danes,

povdaril bi pa posebno previdnost v prvem ovinku, tako v prvem kot tudi v drugem krogu.

da ne bomo spet gledali vrtenja in prevračanja..

good, clean race!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...