Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Holland.jpgZandvoort

Ime: Circuit Park Zandvoort

Dolžina kroga: 4.307km

Dirka: 22.2.2009

Vreme: Dinamično

Sezona 2007/08 [dry]

Kvalifikacije: 1.49.201 Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 1: Simon Tomažič [seat Leon 2007]

Dirka 2: Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007]

Uporaba GPCOSa že zdaj.....DA/NE

Prednosti: Statistika se beleži

Slabosti: Potreben dedicated server (to najmanjši problem :) ) Problem je to, ko je konec kvalifakacij, dedicated server sam premakne na dirko (tudi, če je še kdo na stezi), pa kdaj je potrebno votat(če se nam ne ljubi malo počakat). :D

Kar se mene tiče je to, da server sam prekine kvalifikacije v redu. Itak trajajo pol ure kar je več kot dovol. Drugje so velik krajše. Votanje tudi ni problem.

Edina stvar je, če je smiselno pri koncu sezone začet uporabljat GPCOS. Po moje bi bilo najbolš, da začnemo z novo sezono.

Jaz sem tudi za to da se statistika že zdaj začne uporabljat. Za log dedicated serverja kako pa to poteka :shock: a je treba kaj donirat, samo da se čim prej začne statistika pa da se malo vidijo rekordi prog in ostalo. Pol bo Apat lažje spal da ne bo rabil pol noči štidirat kdo je bil kdaj na stopničkah. [Jel2]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...