McBajs 8 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Meni je edin žal na blogu sm napisal, naredil sem prek 160krogov dobil 0 točk, tako da, že žgem Norveško. A pol te pa ne bo med nami na naslednji dirki Link to post
Killer_B 87 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 BMW je prasica zahrbtna...naslednjo sezono grem zihr na prvi pogon. Pol se pa poslov od dobrih štartov. Ma se nastavm BMWju pred nos pa bo Link to post
play 502 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Meni je edin žal na blogu sm napisal, naredil sem prek 160krogov dobil 0 točk, tako da, že žgem Norveško. A pol te pa ne bo med nami na naslednji dirki hee, sm talent, sej je blizu, pridm pogledat.. :mrgreen: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 mah se raje poslovim od dobrih štartov, kot pa od tega, da riskiram v vsakem ovinku samo dotik od nasprotnika pa da me prec obrne. Sej se lahk pritožuješ pa pišeš prijave, sam točk pa še vseen nimaš. Raje mam prednji pogon, kjer lahko vozim na polno in če malenkost zajebem, mi še vedno rata malenkost popravit. Sicer pa očitno tut honda ni tok slaba, če sm s 45KG mel tretji čas kvalifikacij (svaka čast PEKu, ki je bil s 70KG za 0.008 slabši) sam potrenirat moraš pa pol upat, da ti net ne zašteka in te fukne v pesek P.S.: Šimenc, Mejak - a sem v zadnjem krogu R1 koga kej po riti nažgal? Ker men je zaštekal komp, pol je pa počlo k da bi enmu raztrgal avto na pol in sm bil že obrnen v rikverc proti steni. Enako se je zgodlo v enem četrtem krogu, ko je sicer počlo (ker mi je zaštekalo), ni me pa vrglo s proge... Link to post
play 502 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 P.S.: Šimenc, Mejak - a sem v zadnjem krogu R1 koga kej po riti nažgal? Ker men je zaštekal komp, pol je pa počlo k da bi enmu raztrgal avto na pol in sm bil že obrnen v rikverc proti steni. Enako se je zgodlo v enem četrtem krogu, ko je sicer počlo (ker mi je zaštekalo), ni me pa vrglo s proge... Ne ne sm odneslo te je, pa fino, kaj si me pol ti al Murn v rit rukal :mrgreen: :mrgreen: , čist nežnooo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Js sm Murn Sem pa enkrat ruknu nekoga čist malenkost, sam ne vem koga. Možn, da tebe ja Mal ti je rit odneslo sam si ujel Link to post
play 502 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Js sm Murn Sem pa enkrat ruknu nekoga čist malenkost, sam ne vem koga. Možn, da tebe ja Mal ti je rit odneslo sam si ujel Tak način vožnje meni čist paše, itak je blo vse v meji, sej kaj pa delajo kamikaze v pravem dirkanju! Link to post
Ale 472 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 - a sem v zadnjem krogu R1 koga kej po riti nažgal? ...kaj si me pol ti al Murn v rit rukal :mrgreen: :mrgreen: , čist nežnooo Zdej so pa teli pogovori men že mal sumljivi. A le to še vedno SloRacing forum, al sem na kkšen GAY forum zašel? Mal heca fantje :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Ale a si se zbal da so se ti mal "favourites" pomešal med sabo Link to post
Ale 472 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Ma ja, sej zato pa sprašujem. Link to post
Mai 134 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Po dveh tretjinah sezone in zadnjih izklučitvah vam moram z veseljem sporočit, da si je v 10. vikendih kar jih je za nami privozilo točke kar 24 dirkačev. Razpon je od 75 točk vodilnega Glavača pa vse do 2 točk Kožuha. Edini brez točke je samo še Bravec, ki pa se je udejstvoval le v 3 vikendih (Pau, Brno, Estoril). Kar 17 dirkačev je stalo na stopničkah v tej sezoni, največkrat vodilna dva v skupnem seštevku, Glavač in Apat s kar 7 stopničkami. Odsotni Bonča s kar 3 zmagami in 2 tretjima mestoma je naslednji, sledijo mu Šoster, Kurent, Marko Mejak in Slapar s 4 stopničkami, kar 5 dirkačev je bilo 3-krat na stopničkah in sicer Matej Mejak, Tušar, Murn, Obid in pa Marko Novak, kateri ima kar 3. zlata odličja. Sledijo jim Makselj in Vončina z dvema in pa Šimenc, Rajčevič in Grubelnik s 1 praznovanjem top3 uvrstitve na dirki. Brez stopnič ostaja le še 7dirkačev SEAT vozil, katere to še čaka v prihajajočih vikendih. Marko Novak in Matej Mejak sta edina, ki sta do sedaj dosegla v enem vikendu po dve zmagi, prvi v zadnji Monzi slednji pa v Estorulu. S posebno uspešnostjo na vikend se lahko pohvalijo še Glavač, Apat in Bonča ki so si razdelili top3 mesta v Puebli, prav tako so dvakrat na vikend na stopničkah stali še Apat v Curitibi, Slapar v Valenciji in pa Šoster v Pau. Največ, po 3 odličja, sta kot že omenjeno privozila Bonča in Marko Novak, podobno, 3-krat na drugem mestu so bili Glavač, Apat in Marko Mejak, največkrat na 3. mestu pa je bil zopet Glavač in sicer se je tja povzpel prav tako 3-krat. Ekipno tekmovanje trenutno odločujejo sebi v prid M3 Racing s kar 150 točkami. Drugo mesto so si v zadnjih vikendih trdo prigarali dirkači 2mAx Sporting katerega so odvzeli trenutno tretje uvrščenemu moštvu iSport International s 11 točkami zaostanka, skupno 117. Četrto mesto nadaljuje Playgame Racing s 93 točkami, sledi malo razmika NDesign s 76, boj za 6. mesto bijejo kar tesno MOD Team s 59 točkami in pa BMW Motorsport Slovenija s 7 točkami zaostanka, katerim pa se pozna odsotnost Bonče. Sledijo še drugo moštvo Honde, Theinsane.org z 30, AC racing Team s 19 in pa AK Elektrodekleva s 10 točkami. Ekipno lestvico zaključuje Monster Racing Team s 7točkami. Konstruktorji so kar zadovoljni, saj so tudi tam bitke kar napete. Trenutno vodi BMW z 6 dirkači oz 2 moštvoma s kar lepo prednostjo 55. točk, potem pa mu je za petami že SEAT s 223 točkami ter največjim številom moštev, imajo jih kar 5. Honda z 123 točkami je trenutno na 3 mestu z 4 dirkači tik za njimi pa še zaklučuje Chrevorlet, ke letos dirka le z enim moštvom, z le 5 točkami zaostanka in enim dirkačem manj, torej 3. Udeležba tekmovanj bi lahko bila boljša, a ne bomo se pritoževali, kar je je. Brez izostanka na dirkah je kar 7 tekmovalcev, 1-krat pa je manjkalo 5 drikačev. Največ odstopov oz smole na dirkah so imeli Makselj, Zupan in Grubelnik, katerim je dirkalnik zatajil kar 5-krat med dirkami. Pred nami je še pet vikendov polnih bojev, prehitevanj na bol ali manj poznanem terenu. Naslednje nas čaka Nizozemska in znan ter razgiban Zandvoort. 2 tedna kasneje se bodo vsi pomerili še v vroči Turčiji točneje v Istanbulu, kar pa še ne pomeni da bo pripekalo sonce prav takrat. Sledila bo Imola v kateri se lahko že marsikaj odloči. Predzadnjič se bo karavana pripeljala znova v Francijo, točneje v Magny-Cour, kjer se bomo poslovili od evrope ter končali sezono v majhni državici ob kitajski, Macau na istoimenskem dirkališču. Čestitke vsem uspešnežem, veliko sreče in uspeha še v prihodnje in pa RACE ON! Link to post
Killer_B 87 Napisano February 10, 2009 Share Napisano February 10, 2009 Hehe....to pa je izčrpno poročilo Link to post
Recommended Posts