Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Hm....men nič jasno....slabše kot imam čase na terningih, boljše potem peljem dirko.

Q: Natankal za 5 krogov in jih 3 - 4 odpeljal in nekako privozil pole?!? Vem, da so imeli nekateri voznike, kar nekaj kil.

R1: Štartal supr (slabo glede na race 2) in držal vodstvo do konca. Na začetku sem se moral nekaj časa braniti pred Mejakom, vendar je potem naredil nekaj napak in zaostal.

R2: Štartal iz 8. mesta in prišel na 1. mesto še pred zaviranjem pred prvo šikano?!?!?! Ta štart si morate ogledat....legendary. Men ni blo popolnoma nič jasno. Potem pa spet isto kot na prvi dirki. Enkrat je samo Maxl prletu mimo mene kot da ne bi bilo šikane čez katero sem ravnokar peljal :) Potem je zaostal in se zamenjal s Slaparjem, ki se mi je na koncu približal, vendar mi ga je uspelo zadržati za sabo.

Slapar si je rekel, da je konkurenca preslaba in da bo probal zmagati v rikverc :)

2.jpg

Mejak se je odločil, da bo poizkusil zasenčiti Slaparja :D

1.jpg

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Pokazalo se je kdo vozi in kdo ne, tako da malo čistke...Nemislim gledat potem, da se bo prikazal kakšen posameznik po 5 dirkah in po možnosti še kakšno ušpiču! Hkrati se ukinjajo dodatne kvalifikacije, bo pa kak trening še zmeri (najverjetno tako kot zdaj; četrtek).

Iz prvenstva so izključeni:

Šukič

Dekleva

Osmič

Mervar

Sever

Berlic

Laščak

Opozorjeni(v kolikor jih na naslednji dirki ni, brez da bi kaj napovedali):

Bravec

Bonča

Opozorilo ekipi AC Racign Team, zaradi ponavljajočih se napak pri zaviranju!

Q: icon_buzara.gif

R1: Štart iz 15. mesta, poskok na tqm okol 10-ga pol pa sam čakanje na napake, vožnja z maxlom kjer nisva glih vedela kdo bi bil spredaj in kdo zadaj :mrgreen: , še mal čakanja na napake in hop lepo v točke [dance]

R2: Štart tokrat obupen, s 4. na 8. mesto, sam potem pa spet potrpežljivost in malce spretnosti pa sm bil na 5. A kaj ko sem potem tudi v parabolico prehitr pršu in padel na 7. nakar pa se mi je sreča še enkrat nasmehnila, napake sta nardila tako Matej kot Denis in dobil sem nazaj kar mi je bilo vzeto :)

Na kratko: še en krasen nastop ekipe kot celote, moram pohvalit [smoke] Pa čestitke Marku Novaku, tokrat se je izkazal [ok]

P.S.: Ultima fotke [it]

Denzy morm ti povedat, pa brez zamere, dej če nisi med prvimi 6stimi in podobno, pa dej vem da znaš, vemo vsi dobr, da znaš lepo peljati, tudi če nisi med prvimi, dej dobr furej, brez zamere! [ok]

Play preden pišeš kej si pogley replay? Onboard tam k vidiš tud volan jst sm meu volan v desno in me je odbil v tebe. Hvala.

Če neb gledal replay-a neb pisal, hočm ti sm rečt, sicer jaz sm mel že od štarta stop -go, nato me je sm od enkrat odneslo, mene ne zanima, če tebe odnese, to me sploh nezanima, mene je pol samo v ograjo vrglo in konc vsega.

sm men se zdi, da maš ti zmer zame in za vse druge nek drug replay :mrgreen:

Mal je moja krivda, sam nebom pa prznau napake. K je nism storil tam smo bili 4je na kupu, in nism proti teb zavil ampak v nasprotno smer, avto je šel pa v tebe. Če neverjameš si pogley moj posnetek onboard k vidiš tud volan pa glej kam je obrnjen.

Sploh ni sile, gre se itak sm zato, kar sm zgor napisal, če si med prvimi, furaš zelo zelo lepo, če si zadej, nima veze vas je 5 al pa 10 na kupu, gre se da so vse dirke zmer enake, vse se nardi v 1 krogu, vse se zjebe v prvem krogu, kar ni lepo.

Velja za vse in zame, ne da se dirko dobiti v 1 krogu, ni varjante..

Pa kaj namo krivdo vališ? Ej prav naredil bil posnetek pa ga objavu. Lp

alo polde!

bil si kriv, obračaj kakorkoli, priznaš ali ne...

1. maš srečo, da si najprej tekmoval ob meni, in sem te zelo lepo mimo spustil, ker si ascari napadel kot da ne bo jutri.

2. šosterja si hotel kaj? preskočit? ko si vidu da si ga že malo "potipal" in je šel postrani, si pa krenil v levo

3. v šimenca in ga zavrtel tako da je obstal v ograji.

marsikdo je bil včeraj TEMA od TEME! slabo s(m)o se nakateri pokazali...

več vaje bo potreno,

za "hotshote" pa ne vem kaj naj predlagam (kazni očitno ne pomagajo)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...