mAxL 1 106 Napisano February 8, 2009 Avtor Share Napisano February 8, 2009 Dodatne kvalifikacije 2/2 8.2.09; 20:00-20:30 Server: SloWTCC Geslo: sloracing Čez dan je odprt tudi dedicated server (podatki so isti kot zgoraj). Na dirko so že uvrščeni: Apat, Glavač, Kurent, Bonča, Šoster, Slapar, Tušar, Matej Mejak, Šimenc, Murn, Makselj, Vončina, Marko Mejak, Škraba, Grubelnik, Rajčevič in Marko Novak. Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 A mi lahko nekdo razloži kako se odsluži stop-go penalty? Vsakič ko jo dobim, grem v bokse in ne morem drugega izbrat kot "Postpone penalty" - al kličem pit prej al ne :? Link to post
Mai 134 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 samo pustiš, da se vse samo naredi.. nič prtiskat, razn pit limiter če želiš prej "omejit" hitrost pa nč sekat, pa bo kr brez stop&go Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 8, 2009 Avtor Share Napisano February 8, 2009 Na dirko so uvrščeni: Apat, Glavač, Kurent, Bonča, Šoster, Slapar, Tušar, Matej Mejak, Šimenc, Murn, Makselj, Vončina, Marko Mejak, Škraba, Grubelnik, Rajčevič, Trstenjak, Marko Novak, Zupan in Kožuh (že malo pogojno...pod +3sek drugič) POZOR na dirki. Umikanje ob modrih zastavah in da bo pameten štart! Link to post
cupo23 0 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 meni je padel server dol jaoooo Link to post
play 502 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Mam čas lahko več napišem, progo sem mal več potreniral, kvalifikacije zelo uredu , zbolšal svoj čas še za 0,5xx, 5 al 6 mesto mesto.. Race1 uredu, kr lepo smo se gonil,bil celo na 3,4,5 mesto, mal smo se menjaval :mrgreen: , a v zadnjem 9 krogu, prvo šikano, pa ne vem no, zapeljem čist malo zaviram na polno in grem preveč v desno sm malo po po njen in fašem stop-go, kaj bi... Race 2 kr naj se tisti sam prijavi, ki me je na štartu ruknil, prehitr speljal, sem še jaz dobil stop-go,pol me pa še en.. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 A vam je v prvi dirki deveti krog kej zaštekal server? Al sem samo jaz šteknil? V drugi me je pa na začetku v prvem krogu en AC SEAT zrinil iz šikane, tko da sem dobil prvo opozorilo, pol sm pa še sam 2 zajebal in dobil stop&go ... kurc pa taka sreča ... na kvalifikacijah pa tretji. Ne se jebat no... Še kdo za, da bi ponovil tole Monzo? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 8, 2009 Avtor Share Napisano February 8, 2009 Ja, še zmeri zame ena bolj dolgočasnih prog Q: Razlike zelo majhne, mislim da P11...dobro za moje ljubezen do Monze R1: Z Bajsom sva celo dirko vozila skupaj in čakala, da so drugi delal napake...tako prišla iz 9ga na 6 in 7 mesto. Dobr da je Kurent fasav stop&go, če ne bi me še on okisal R2: Znajdem se na drugem mestu za Novakom in tako voziva do drugega kroga, nakar prepozno zaviram (hkrati dobim 2x opozorilo za sekanje )...Markota nato spustim naprej, kar izkoristita še Slapar in Škraba...nato spet "sekam" in tu je stop&go...pade motivacija Hvala bogu, da je konec te špagetarije Dirkalnik je že na prikolici za Nizozemsko :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Q: Presenetljivo dober rezultat. R1: Fajn smo se boril in fair, na koncu pristal na 3. mestu R2: Hvala ***** enmu od AAC Racing Team.. Dej drugic potreniraj mal z dirkači, da bos vedu kdaj bremzat, ko si za kom... Zjebal vse... Porinu me v sikano da sm dobu CUT track pa zgubu ene 7 mest. Hvala All in all.. zadovoljen z 6 točkam, jezn na ze omenjenega, 2 dirke zapored (ne isti) me zrivate vn?? Mal bo treba se umirit tam zadaj. Spredaj je zmer OK. Link to post
JeZn 120 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Vikend za pozabit Na Q kr uredu 8 mesto, nato pa v R1 prepozno zaviram v T1 in raj ko da bi enega pd mano ruknil odvijem na travo, me odnese, pol se malo lovim, pridem na stezo in fašem prvo črno. Glede na to da sem bil bogato zadnji, se mi sploh ni dalo tiščat, sem šu raj u bokse gledat LJ mlekarne kako se dajejo. Na R1 pa sem prišel do P8 potem pa spet, dva kroga pred koncem nekaj črnega... Link to post
Ale 472 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Vsem iskreno opravičilo za mojo napako pred R2. Res ne vem kaj mi je blo, da sem pritisnil Continue namesto Race. Vse ki sem jih oškodoval vabim na pijačo. :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 8, 2009 Avtor Share Napisano February 8, 2009 Kar imam...predvidevam da ima Mark drugo dirko Kvalifikacije Race1 Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Q: lahko bi blo bolje ampak se ne pritožujem R1: fer dirka, na začetku imel nekaj pol-priložnosti za prehitet Novaka, kar nism izkoristu. Skozi dirko pol naredu par napak. Zadnji krog pa lahko sam glavo v zid zarijem k sem gledal rezultate in kje je Apat in priletel fulgas v Lesmo . Zgubu dve mesti in končal na 4. R2: zamoril na štartu, čeprav so bli identični pogoji kot R1 :? in nisem pridobil en drek nič. Gledam druge kdaj bojo bremzali za T1 in pol zablokiram in da ne bi zadel Škrabe, ki je zavil na linijo sem se izognu na travo in spinal. Padu na 12. mesto in se vozu za apatom, ki pa je bil zaradi kil presneto počasen ponekod. Ko sta se dajala z Glavačem sem na ravnici iz Parabolice prišel vzporedno z slednjim kjer pa mislim da me ni videl, ker je kr zavil desno in na koncu je zmankalo asvalta... Nekaj kasneje je Apat naredu napako in sem se mu izognu na pesek - zgubu 2 mesti spet. Pol na koncu pa boj proti Vončini nekako neuspešen in zgubu mesto proti Tušarju za mano zaradi svoje napake. Zadnji ovinek je Vončina na pesek js pa na 6. mesto. All-in-all: z obema dirkama nekoliko nezadovoljen k bi lahko blo dooosti bolje :? Link to post
mm46 11 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Q: se kar, 7. mesto R1: Nekaj časa se branu Murna, potem pa je odletel v pesek in do konca dirke dokaj mirno kruzal za matejem, ki pa je v zadnjem krogu nardil neumno napako in mi podaril 2. mesto R2: startal iz istega mesta kot R1, sam da mi je na startu zamoril avto in namesto, da pridobim par mest sem se komaj ubranu Kurenta, ki me je prehitel, ko sta se zapletla Glavač in Škraba (sm gledu da ne nabašem koga ), pol sm se neki cajta branu Tušarja, sam je naredu napako tako, da sm spet počas do konca, ko sm vidu, da je tudi Kurent naredu napako, sam ga pol nism mogu napast v zadnjem krogu, kr sm tudi jaz komaj rešu avto iz izhoda lesmo2 All-in all zadovoljen, da nism delah takih napak kot lani in končal dirki brez večjih posebnosti Link to post
Recommended Posts