Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

Jaz se pa najprej globoko opravičujem Glavaču, saj veš da ni bilo zanalašč, ampak vseeno, bom drugič bolj pazil

Ma ja, vem... se zgodi ko se podimo k pr norcih za usako piko. Js z +80kg morm mal prej bremzat to mors vedt :). Pa kurc,.. se je zgodil tko nimaš kej. Nobena juha se ne poje tok vroca kokr se skuha :)... Sm pa kr orng klel med tekmo lol icon_zvizg.gif Sm bil k un "German kid plays UT) :D

Uglavnem np. ;)

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Nekak trening in 0 kil so mi obrodili sadove, no ni čist tako res, naredil skupno nekje 80 krogov treninga, sicer 2x pred 1q niti nism zadovoljen.

Q so bile zelo mokre, spremenil samo gume, in se vozil z 1 wingom 5 krogov, čudno da mi ni šlo, nato me še net užge po hrbtu in pridem nazaj zadnjih 8min, nardim še 2-3 kroge in 9. mesto.

R1 se oproščam za moje totalno prehitro zavirnaje po koncu ravnice, mislim da sta kr 2 zaradi tega početje odletela ven, blo je tudi nekja prerivanja, sicer gume sem imel spet uničene že konec 7-8 kroga, no na koncu 8.

R2 fenomenalne štart, ali ste pa drugi zamočil, meni se je zdelo, da sem se iztrelu (pommoje da ne :mrgreen: ), no celo na 1 mestu vozim neki časa, pa me izdajo živci [opa] , vseen lepo je bilo...,proti koncu smo bili še 3 H lepo na kupu.

Pomoje če bi jih par ostalo na progi, da neb net crknu, ne bi dobil nobene točke, vsaj tako se mi zdi, nad svojo vožnjo nism glih zadovoljen, skus mi ej avto plesal, sam sm prehitro volan premikal itd.

Gremo v Monzoo [it]

Q: ja super p3 čeprav sem mislil da bom v podmorniških okoliščinah štartal iz ozadja.

R1: štart super uspel prišel do p2 potem je slapar zgleda naredil manjšo napako in že sem bil na p1. Preveč sem gledal nazaj in se nisem mogel skoncentrirat na vožno zato me je slapar prehitel nakar sta vončina in murn šla mimo mene kot da me ni tam dobro da vama nisel zaprl poti in vama pustil varen mimohod. Potem je nekaj krogov pred koncem vončina zginil in do konca dirke tako da mi je kazalo p3. Ampak na koncu se je magično prikazal v točkovanju in sem bil na koncu četrti.

R2: spet dobro štartal in na letališki ravnini boril za dobro mesto nakar je vončina priletel zgleda prepozno bremzal in me zadel. Z dobrim prehitevanjem dveh voznikov prišel na p5, potem je šimenc zletel s proge in vončina naredil napako in že sem dihal obidu za vrat. Prehitel sem ga komaj no komaj sledil tušarju in potem sem opazil da ne bom imel dovolj benza. Dal v ler in se zadnji krog malo vozil v leru da je bilo dovol za p2.

Italy.jpgMonza

Monza.gif

Ime: Autodromo di Monza

Dolžina kroga: 4.005km

Dirka: 8.2.2009

Dodatne kvalifikacije: 5.2.09 21:00-21:30, 8.2.09 20:00-20:30

Vreme: Dinamično

Sezona 2007/08 [dry]

Kvalifikacije: 2.01.039 Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 1: Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007]

Dirka 2: Janko Glavač [Chevrolet Lacetti 2007]

1.jpg

Zabavno je bilo, res zabavno.

si sploh ne upam dodat kilogramov ko tako lepo leti tale beeemeeer :mrgreen:

z matejem sva imela v R1 prave boje! :D

6krogov bumper na bumper :D

moram pa zopet pograjat nekatere posameznike, katerih imena ne bom ovekovečil tu. icon_buzara.gif

modra zastava je modra zastava > pomeni se umakneš in ne delaš pi**arij.

pazite kako se vozite ko prehitevate, predvsem vzporedni vhod v ovinek itd

vse te norčije je bilo opažati predvsem na kvalifikacijah, z izjemo ene ali dveh na dirki r2 (r1 sem bil spredaj, zadaj nisem kaj dosti opazoval)

[guns]

Jaz zelo dvomim, da mi rata 8 oz. 16 krogov pripeljati do cilja, brez črne zastave, zelo dvomim, sm pa na koncu gledal Ma tvoj boj in od Mejaka-če imam prav, res noro, zadni ovink vse drugače, bravo! [ok]

@ McBajs: imaš prav ta proga je fajn začinjena buzara

Včeraj sem odpeljal 20 krogov, s tem da prvih 8 mi sploh časa ni štelo, ker mi je vedno javilo da sem sekal :S

Ko sem pa posnetek gledal sem imel vedno dve kolesi na pisti. Ta pravila o sekanjih so tu kr nekaj, naj si Simbinovci pogledajo malo kak onboard iz Monze, kako se vozi čez kordole.

Časa pa raj ne povem, ker ni za okol govort. Povem sam to da ko sem videl četrtkove čase me je skor slabo.

Sej zato rečem, če pridem 8 krogov brez stop-go 10s bom vesel ku..., po ciljni do šikane, če sm mal preveč čez robnik,pa sploh ne na rumene bankine) pa res mal preveč že šteje, kot sekajne, jaz vem, da se štartu oz. konc ciljne ravnine šikana, se ne bom odmikal itd, ker enako dobiš, linijo držim , pa kar bo bo, enako 2 šikana en x ti šteje ,kot da sekaš, en x ne, ne vem zaj...n je ta šport. :mrgreen:

priporočam da zelo pazite po štartu kako se boste razvrščali v prvo šikano, ker kakšnokoli sekanje (vzrok prerivanja, odrivanja in zaletavanja) bo doprineslo do cut track ali celo stop & go dirket... tako da.. le previdno!

čas pod 2.01 dvomim do bom dosegel z mojo obtežitvijo, kaj šele bremzijevega 1.58.96x s katerim se je hvalil...

enjoy& Good luck

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...