Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Na dirko so uvrščeni: Apat, Glavač, Bonča, Šoster,Kurent, Matej Mejak, Slapar, Šimenc, Tušar(če dela net), Obid, Marko Mejak, Makselj, Murn, Vončina, Grubelnik(če dela volan :) ), Škraba, Marko Novak,Trstenjak in Kožuh

Previdno v ovinek po letališki ravnini, srečno [ok]

OMG to ni za verjet!!!! Q smo plavali po progi z wet gumami (13. mesto) pol dirka pa dry. Logično spremenim vse razen gum in štartam z gumami za mokro na suhem. T1 direkt zavrtim Novaka in se ruknem v Obida in pol nazaj na notranjo stran. Se opravičujem - še sam ne morm vrjet kako lahko te gume tolko zajebem blush.gif:oops:blush.gificon_evil.gif:evil:

R2: ni omembe vredno k take katastrofe ne pomnim [wall]

Q : krneki

RACE1: sori ena honda, sam res si orng prevec zabremzu za tist ovink.

RACE2: *** ****** ****** ****** ******* ! ****** * **** ** ****!

******* ***** *** ce zdj ne bom kej KG oddal ven s tega avta ****** ***** ****** ****** ****** ****!

K: Jao, kaj smo plavali :) Solidno 8.mesto

R1: Nič kaj omembe vrednega povedat :) Deveto mesto, bravo Slapar...odlično darilo [ok]

R2: Vozil in čakal na napake drugih :) Marko je za trenutek mislu da sem iz stekla :D P5....bravo Tušar :mrgreen:

2mAx Sporting [champ]

Sama sreča da je delal net [it]

Qualy: v tistem gasilskem zalivanju ni šlo pod 10.icon_joj.gif

R1: Sem že mislil it kar ven ker mso mi avti skakali naprej nazaj, zginjali in se pojavljali, plave zastave mi je ven metalo in kaj jaz vem kaj še vse [Jel2] Sem si mislu da dans bo spet žalost, pol pa nardita ene 2 napake pa sm kr naenkrat dobu veselje ker sem bil 8.biggrin.gif No ogrožal me je edino kolega Tom, s katerim pa sva na koncu le dosegla en konsenz in tako me je čakal v R2 pole [ok] Slapar izpolnil svoje darilce [ok]

R2: Štart katastrofa, brž padem na tretje mesto, a potem vozim potrpežljivo kar se je tud izplačal - Šimenc pa Obid sta se nekaj prerivala, tam je naj... Obid, pol je pa Šimenc še sam mal rožice nabiral :D In po 13 krogih je tako prišla zmaga v moj žep [champ]

All in all: zelo zadovoljen glede na to da sem prve kroge odpeljal 15min pred kvalifikacijami in da sem imel požrte vse živce zaradi interneta [dance]

Q: Pričakovano BMWji zadej.

R1: Mejak me obrne in razbije podvozje....zadržujem vodilne za sabo par krogov nato me prehitijo....končam na 12. mestu se mi zdi.

R2: Dirkači pred mano cepajo k muhe...prilezem na 9. mesto takoj za maxla, in tam na koncu tudi ostanem. Vmes pa ne pustim Slaparja in Glavača da me prehitita (pa kaj če ma rojstni dan, jst nism reku da ga bom spustu, pa tud Glavač se je fajn boril z njim) :D

Jaz se pa najprej globoko opravičujem Glavaču, saj veš da ni bilo zanalašč, ampak vseeno, bom drugič bolj pazil

Q: sam gledal tisti dež, ampak mi je vseeno ratal nekaj čistih krogov za pole.

R1: Na štartu zamorilo motor, padel na drugo mesto, vendar sem prvo vseeno nekako dobil nazaj (prehiteval po zunanji strani), nato sem samo še pazil da ne naredim napake. Sreča, da so se za drugo mesto vseskozi dajali, tako da je prednost rasla.

R2: SPET zamorim mašino, prehiti me Glavač, ki sem ga nato nekajkrat nedžentelmensko dregnil, na koncu pa še spravil s ceste (pa še sebe zraven). Nato je sledil res lep in hud boj z Novakom, katerega sem po treh krogih le nekako prehitel. Ko sem dohitel naslednjo skupino sem pretiraval na zadnjem ovinku in samo še ciljal, da ne bi v izletu s proge še koga potegnil s sabo. No, na progo sem spet prišel za nesrečnim Glavačem, za katerim sem tudi zaključil.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...