Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

MirO dej se mal pomatri, ker tok pripomb pa nevem, če je že na kakega dirkača letelo....1 ali 2 že preslišaš, ampak to se ponavlja že prav od prve dirke :P ....sej bo boljš, pa naslednjo dirko...skratka, če je za pritožbo je spište, če ne jokat tuki [ok]

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

Samo da razjasnim...tokrat ni bil Mirko, ampak njegov sovoznik, ki me je ruknil. Drugače me je pa zrival AC seat. Dobesedno kot da bi vozil proti računalniku, ki se obnaša kot, da ni nikogar drugega na stezi...pardon....računalnik ima te funkcije, ki vidijo druge dirkače :D

Te proge že lani nisem maral, letos sem jo pa še bolj zasovražil [wall]

Odpeljal prve kroge 1 uro pred dirko...

Q: Presenečen sam nad sabo, sem mislil da mogoče pa še kaj bo iz dirke, P6

R1&R2: Mlekarna je bila na tej dirki ( razen svetle izjeme maxla ) preveč polnomastna da bi se držala ceste tako kot je treba [Joj]

Sicer pa do konca sezone zaradi recesije pričakujem padec v formi in nazadovanje po lestvici :mrgreen:

Ma totalna groza res...

Pred kvalifikacije sem videl, da sme dost hitr, bil celo 2, nato kvalifikcaije iz kroga v krog bolji, celo bil na 2 mestu, nato mi v zadnjih 13min crkne (zanimivo prvič do sedaj..) net, grem spet v igro, pa tipkam bedak 4min drugo geslo, ne race, ampak racing, kaj mi je blo,nato spet pičim not na kvalifikacije in vidm da je sm še 7min Q, nardim tiste 4 j...ne, kroge in sama žalost,pristanem na 12 mestu, se mi zdi...

Race 1 smo se nekaj malega bockali za 12,13,14 mesto, kot da smo spuleni za prvo mesto, porazno čist..icon_joj.gif

Race 2 prlezm na 7mesto, ves vesel, da bom sledil nekak Kurentu,dobil vsja 1 piko, in nekak mi nerata tiste druge ravnice, do desnega ovinka odvoziti, in me vrže dol po travi, sekam sicer, in dobim stop-go, grem takoj v bokse, pa mi menjajo gume, svašta...icon_joj.gif

Tako da velik napak po svoji krivdi in že 3 al 4 dirko, brez malo malo veselja, kaj šele točke...icon_joj.gificon_guns.gif

ČESTITKE PRVIM 3, še posebaj Ale Alešu, KAPO DOL!!icon_ok.gif

Upam da bo v bodoče kej bolje, več treninga, več veselja, več vsega..pa bo! :mrgreen:

Sweden.jpgAnderstorp

Anderstorp.gif

Ime: Scandinavian Raceway

Dolžina kroga: 4.025km

Dirka: 25.1.2009

Vreme: Dinamično

Dodatne kvalifikacije: 22.1 21:00-21:30, 25.1 20:00-20:30

Sezona 2007/08 [rain]

Kvalifikacije: 1.44.370 Igor Slapar [seat Leon 2007]

Dirka 1: Igor Slapar [seat Leon 2007]

Dirka 2: Mark Apat [Chevrolet Lacetti 2007]

Akcija [ok]

1.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...