Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2,3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

V dobro tvoje upajmo, da nisi dal to progo in njene lastnosti (zadnje dve), kot prispodobo za kakšno drugo tvojo bolj osebno lastnost. icon_zvizg.gif:lol:

Včerej smo malo potrenirali. Sam sem kar zadovoljen s časom, šlo je hitreje od lanskega "Pola". Sam kaj ko so letos vsi cajti za eno sekundo hitrej od lani :?

Dodatne kvalifikacije 8.1.2008 21:00-21:30

Prestavmo to današnjo neuradno dirko na jutri, ker so itaq dodatne kvalifikacije....nas bo več.

Pa danes vržemo ClioCUP+Škoda CUP skupaj...

Dodatne kvalifikacije 8.1.2008 21:00-21:30

Prestavmo to današnjo neuradno dirko na jutri, ker so itaq dodatne kvalifikacije....nas bo več.

Pa danes vržemo ClioCUP+Škoda CUP skupaj...

a pol se dans pojamo po nemčiji?

Ma! Hec je bil v tem ker najprej sem te mislu spustit mimo, pol sem malo študiral pa sm reku, kurc grem do konca. In sem te začel izrivat. My fault!

Iščem in ne najdem. A obstaja kak SLO trening server, kjer se trenira WTCC? Bi z veseljem mal dirkal z našimi najboljšimi WTCC dirkači. Pač zamudil prijavo na prvenstvo, bi pa odpeljal kak trening.

HEHE

ni panike :)

mislim da bi se prštulu mimo če bi šla sam vzporedno... k je blo 0.003 sec na koncu razlike :)

dobra dirka, i had fun.. zdj pa mir do nedelje..

enjoy

[dance]

uradnega serverja za wtcc nimamo, se pa mislim da lahko brez problema pridružiš v času predkvalifikacij, kot so bili naprimer danes od 21dalje..

drugače pa... se ponavadi tako dogovorimo da nekdo postavi server (kateri ima tudi odprte porte na firewallu) in se potem malo potrenira....

če boš predlagal v temi treningi dirk se ti bo mislim da z veseljem kdo še pridružil...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...