Mitja Bonča 583 Napisano March 24, 2014 Share Napisano March 24, 2014 Hvala Matjaž. Resda je to bolj pirova zmaga, prvič zaradi netekmovanja Marina na zadnjih dveh dirkah, drugič zaradi zadnje "odpovedane" dirke za vse tekmovalce (v mislih imam sploh Jocota, ki mi je bil tesen konkurent) in nenazdnje, ni bilo nevem kakšne hude motivacije za dirkanje nasploh - na vsaki progi samo po nekaj hitrih krogov (mogoče sem tudi že malce sit samostojnega nažiganja ). Kot rečeno, čakam MP. Do takrat pa sem bom bolj posvetil pravemu dirkanju s kartom, če je kdo zainteresiran, lahko pride 17.5. v Čedad (italija, med Udinami in slovenskimi Brdi) mesec kasneje 21.6. pa na Vransko navijat. Pomoje bom kr konkurenčen najboljšim. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 24, 2014 Share Napisano March 24, 2014 Uuu čestitke legenda. Seveda pridem Junija na Vransko,samo bi te prosil,da mi prej javiš,ker drugače bom pozabil. Rad imam karte(rad jih gledam),ker so boji vedno na nož Upam,da boš dal en krog po dirki Ti dam za pivo Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 25, 2014 Share Napisano March 25, 2014 Hvala bi ti dal, samo dvomim, da bo možno. Če pa bo, ti ga pa dam. Link to post
Ale 472 Napisano March 25, 2014 Share Napisano March 25, 2014 Ne bo, ne bo...sigurno ne bo možno. Noben organizator ti ne bo dovolil, ker v primeru nesreče bo on odgovarjal. Edino, mogoče, če imaš dirkaško licenco... Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 25, 2014 Share Napisano March 25, 2014 Fantje jaz sem se hecal Nimam nobene dirkaške licence Link to post
Recommended Posts