Skoči na vsebino

Ferrari F40 HOTLAP [2014]

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 199
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po premisleku sem prišel do ugotovitve, da sem bil tukaj verjetno "malo" pregrob s bededami. Očitno sem imel slab dan, nikakor nisem mislil tolk grobo, kot sem napisal   Tako, da se opravičujem up

Prvenstvo se je minuli petek zaključilo. Najbolje je svojega rdečega vranca krotil znani as slovenske simracing scene Mitja Bonča. Prvenstvo je dobil sicer brez zmage - osvojil je štiri druga mesta in

ovo je najveca LAZ i PREVARA koju sam cuo u zadnje vrijeme,hahahahaha pa Janko ti najveci alkoholicar i pivopija hehehee i zbog piva bi vozio 3.000 km looool   :D

Grafika  bo takšna,kot jo zmore grafična kartica in procesor obdelati. FPS-ji definitivno nebodo poskočili,pa tudi,če boš montiral najhitrejši SSD disk. Če imaš dobro grafično in slab procesor in obratno je to lahko zoprno,saj ti ena od komponent ustvarja ozko grlo,kar se pozna v igri,ko se procesirajo podatki. Kaj pa imaš za ene komponente? Pa to diskusijo raje prestavimo v to 

7790 ati graficka, 8gb radna memorija, amd fx 8350 procesor, asrock 990 extream 3, 1000w napajanje, i upravo sad stavio ssd disk 250gb intel. Sad cemo vidit hoce bit sta bolje sa ssd diskom.

Joco zamolio bi te kad ces moc da mi opet slozis live timing?

RSR timing je od včeraj offline(problemi z gostiteljem), je pa database baje že prestavljen in bo mogoče danes zvečer nazaj...

Just a quick update: Yesterday I didn't have so much time available (never easy with a 5 months old little boy :Pclear.png), but I moved the db and the website. 

As usual when you move to a completely new host, there are few more things you have to configure to have everything up and running once more. I hope to have some time later today to finalize them and bring our website back online in full swing.

Povezava!

7790 ati graficka, 8gb radna memorija, amd fx 8350 procesor, asrock 990 extream 3, 1000w napajanje, i upravo sad stavio ssd disk 250gb intel. Sad cemo vidit hoce bit sta bolje sa ssd diskom.

Joco zamolio bi te kad ces moc da mi opet slozis live timing?

Pri tebi je največji problem grafična kartica. Boljše bi bilo,če bi investiral v grafično kartico kot pa v SSD disk. To je moje mnenje.

To je že od nedelje, zdaj dela vse... Probaj met Steam zagnan in se potem še na stran prijavi ker mora delat.

EDIT: Zdaj tudi meni ne odpre strani...nov server ima očitno še krče :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...