Skoči na vsebino

Ferrari F40 HOTLAP [2014]

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 199
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po premisleku sem prišel do ugotovitve, da sem bil tukaj verjetno "malo" pregrob s bededami. Očitno sem imel slab dan, nikakor nisem mislil tolk grobo, kot sem napisal   Tako, da se opravičujem up

Prvenstvo se je minuli petek zaključilo. Najbolje je svojega rdečega vranca krotil znani as slovenske simracing scene Mitja Bonča. Prvenstvo je dobil sicer brez zmage - osvojil je štiri druga mesta in

ovo je najveca LAZ i PREVARA koju sam cuo u zadnje vrijeme,hahahahaha pa Janko ti najveci alkoholicar i pivopija hehehee i zbog piva bi vozio 3.000 km looool   :D

Drugače nisem še obešal na veliki zvon, vendar se pripravlja tudi hotlap za McLaren GT3. Bil sem na smučanju, imam tudi druge obveznosti, drugače bi že kaj skup zmetal. Dejte mal potrpet no. Res ne morem vsem kej.

• Upvote 4

Joco, si šel notr preko aplikacije RSR live timing? Ker vidim, da hotlap imaš v svojem profilu, samo v eventu ga ni. To je pomoje zato, če si ročno nastavil event s Ferrari F40 na Silverstone. Če si šel preko aplikacije, mi sporoči pa bom preveril zakaj se ni v eventih shranil.

Uredil - Matjaž Murn

@Murn sem šel preko aplikacije zdajle in izboljšal PB ampak časa mi ne pokaže na eventu :S

PS - Sem pa še enkrat probal dat JOIN Slo-R leauge in zdaj mi kot 1. kaže Marina(prej mislim da BenC - v appu med igro). Tako da mislim da je zdaj. Nisem vedel da moraš za vsak event join posebej ker sem lahko normalno startal preko RSR menija... Malo je stran čudna, malo pa js pa smo tam :)

Marin jako, jako dobro vrijeme. Tesko te bo prestići. Sporiji sem v 2. sektoru(0.4s).

Sem kakih 10 krogov naredu danes, mogoče jutr še kaj :)

Neznam di bi napisao pa cu tu.

Daj mi pomozite ako znate sta o tome jel bi bio bolji osjecaj za voznju projektor na platnu ili monitor koj vise manje svi koristimo?

Malo sam razmisljao i ja mislim da bi sa projektorom imao bolji filing ali nisam nikad probao.

Ja mislim da trebas jako dobar projektor i platno, da je dovoljno kvalitetna slika. Zokid če najbolje znat on je vozio na projektor nekoliko godina. 

Zokid daj reci svoje misljenje jel bolji projektor od monitora?

Bas me je to zainteresiralo ja mislim da na projektoru bi imao bolji filing jer bi staza i auto izgledali kao da sam na pravoj stazi i zato bi bio puno precizniji to je moje misljenje, ovako na monitor mi treba dugo da sastavim dobar krug zato sta je staza mala i uska a imam monitor 24 inca.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...