Marin Colak 33 Napisano February 22, 2014 Share Napisano February 22, 2014 Tud jest rajš vidm. Marin: Ali lahko set za Silverstone sheraš? Nisam jos vozio jer vozim porche falken jos dva dana traje a ja sam drugi Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Piši kao što govoriš Isto mislim, če se ti da... Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 A drugo mesto je slabo Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 No za tole bom pa imel več motivacije. Vallelunga je bila katastrofa za ta avto Jaz bi rekel, da je ta avto katastrofa za vse proge Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 23, 2014 Avtor Share Napisano February 23, 2014 A dejte no Avto je prou fajn. Sam mal potrpljenja je treba met, da ga ukrotiš Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Malo odleže, ko za 16 stotink prideš na 4 mesto. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Malo gledam druge lige in vidim, da imajo več hotlapov, dirk z različnimi serijami in se mi poraja vprašanje zakaj imamo mi samo en hotlap z tem ferrarijem? Bi bil ful vesel še kakšnega z Mclarnom GT3, BMW M3 GT2, morda kakšen fičo, malo za spremembo Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Saj lahko vse organiziraš, najlažji je jamrat kaj imajo drugje, pa kakšen jajc je Ferrari. Murn je izbral F40, če hočeš imet hotlape z drugim avtom, naredi novo temo, nastavi evente, napiši pravilnik in vse kar je treba pa bo... Sicer pa kaj Ferrari ni dober, fičo pa ja? Če bi izbral fičota bi blo verjetno pa kontra a? 1 Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Saj nisem nič žalega napisal, le željo sem izrazil Saj ni treba tako pikro nastopit. Pač če se greste neko ligo je potrebno poskrbeti za več okusov. Hvala za odgovor mAxL, zdaj vsaj vem kje sem. Link to post
DDF1 170 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Malo odleže, ko za 16 stotink prideš na 4 mesto. Bravo, bom spet imel kaj za delat jutri Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 23, 2014 Share Napisano February 23, 2014 Maxl, like je bil sarkastičen, da ne bo pomote. Marsikaj bi lahko napisal, vse bi bilo brez učinka (been there, done that). Se mi je pa že pred časom vtisnilo tole spodaj: Slo-Racing Slovenski dirkaški virtualni portal je namenjen vsem ljubiteljem virtualnega dirkanja.Srce portala predstavlja možnost, da se lahko preko spleta pomerite proti ostalim slovenskim virtualnim dirkačem, v razredih kot so: Formula 1, WTCC, DTM, Rally itd. Manjka "izključno na pobudo in organizacijo uporabnikov foruma, admini bojo samo omejevali možnosti" Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 24, 2014 Share Napisano February 24, 2014 Hotlapsi so tukaj zaradi tega, da zapolnijo praznino, medtem ko čakamo multiplayer. Kar pomeni da niso prioriteta, ampak so za to, da vsaj nekaj dogaja. Ker pa nemoremo ugoditi prav vsakemu posamezniku, ki bi rad vozil tist dirkalnik, ki njemu paše...je to pač to, kar lahko ponudimo v dani situaciji. Verjetno veste, da tudi mi nimamo neomejeno časa, da bomo naredili 5 hotlapsov, z petimi različničnimi dirkalniki...da bo vsak lahko zadovoljen. Zato pa sem hkrati ponudil možnost, da če se ne najdeš stem dirkalnikom, lahko mirno narediš temo in organiziraš svoj event (kot je to naredil recimo skopusnik). P.S.: Nisem vedel da obstajajo tudi sarkastični likei. 3 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 24, 2014 Share Napisano February 24, 2014 Kako naj rečem... tako se narobe sliši, da je že skoraj logično? Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 24, 2014 Share Napisano February 24, 2014 Avto F40 je eden najboljših za moj okus. Je zahteven in zelo verjamem, da ga je tako na "meji" tudi v resnici zelo težko krotiti - pač old school, polna konjušnica, brez nadzora. To je to, ali... Kdor "zna" vozit, je to to. Avto pač ne dopušča skoraj nobenih napak in če nisi perfekcionist, bo zelo težka. Se ga pa z malce vaje, da dodobra gnati, kar postane čisti užitek. 1 Link to post
Toni Aničić 0 Napisano February 24, 2014 Share Napisano February 24, 2014 Slazem se sa Mitjom...jedina "losa" stvar za F40 jeste sto razlika u vremenima je ogromna (po 4-5 sekundi) , na sto ljudi nisu navikli u simracingu.Imas osjecaj da je ovaj ispred tebe 20 puta brzi , a u biti se radi o dvije pogreske sa F40 gdje gubis dosta vremena. Link to post
Recommended Posts