Skoči na vsebino

Ferrari F40 HOTLAP [2014]

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 199
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po premisleku sem prišel do ugotovitve, da sem bil tukaj verjetno "malo" pregrob s bededami. Očitno sem imel slab dan, nikakor nisem mislil tolk grobo, kot sem napisal   Tako, da se opravičujem up

Prvenstvo se je minuli petek zaključilo. Najbolje je svojega rdečega vranca krotil znani as slovenske simracing scene Mitja Bonča. Prvenstvo je dobil sicer brez zmage - osvojil je štiri druga mesta in

ovo je najveca LAZ i PREVARA koju sam cuo u zadnje vrijeme,hahahahaha pa Janko ti najveci alkoholicar i pivopija hehehee i zbog piva bi vozio 3.000 km looool   :D

Malo gledam druge lige in vidim, da imajo več hotlapov, dirk z različnimi serijami in se mi poraja vprašanje zakaj imamo mi samo en hotlap z tem ferrarijem? Bi bil ful vesel še kakšnega z Mclarnom GT3, BMW M3 GT2, morda kakšen fičo, malo za spremembo

Saj lahko vse organiziraš, najlažji je jamrat kaj imajo drugje, pa kakšen jajc je Ferrari.

Murn je izbral F40, če hočeš imet hotlape z drugim avtom, naredi novo temo, nastavi evente, napiši pravilnik in vse kar je treba pa bo...

Sicer pa kaj Ferrari ni dober, fičo pa ja? Če bi izbral fičota bi blo verjetno pa kontra a?

• Upvote 1

Maxl, like je bil sarkastičen, da ne bo pomote. Marsikaj bi lahko napisal, vse bi bilo brez učinka (been there, done that). Se mi je pa že pred časom vtisnilo tole spodaj:

Slo-Racing
Slovenski dirkaški virtualni portal je namenjen vsem ljubiteljem virtualnega dirkanja.
Srce portala predstavlja možnost, da se lahko preko spleta pomerite proti ostalim slovenskim virtualnim dirkačem, v razredih kot so: Formula 1, WTCC, DTM, Rally itd.

Manjka "izključno na pobudo in organizacijo uporabnikov foruma, admini bojo samo omejevali možnosti"

;)

Hotlapsi so tukaj zaradi tega, da zapolnijo praznino, medtem ko čakamo multiplayer. Kar pomeni da niso prioriteta, ampak so za to, da vsaj nekaj dogaja.

Ker pa nemoremo ugoditi prav vsakemu posamezniku, ki bi rad vozil tist dirkalnik, ki njemu paše...je to pač to, kar lahko ponudimo v dani situaciji.

Verjetno veste, da tudi mi nimamo neomejeno časa, da bomo naredili 5 hotlapsov, z petimi različničnimi dirkalniki...da bo vsak lahko zadovoljen.

Zato pa sem hkrati ponudil možnost, da če se ne najdeš stem dirkalnikom, lahko mirno narediš temo in organiziraš svoj event (kot je to naredil recimo skopusnik).

P.S.: Nisem vedel da obstajajo tudi sarkastični likei.

• Upvote 3

Avto F40 je eden najboljših za moj okus. Je zahteven in zelo verjamem, da ga je tako na "meji" tudi v resnici zelo težko krotiti - pač old school, polna konjušnica, brez nadzora. To je to, ali... Kdor "zna" vozit, je to to. 

Avto pač ne dopušča skoraj nobenih napak in če nisi perfekcionist, bo zelo težka. Se ga pa z malce vaje, da dodobra gnati, kar postane čisti užitek.

• Upvote 1

Slazem se sa Mitjom...jedina "losa" stvar  za F40 jeste sto razlika u vremenima je ogromna (po 4-5 sekundi) , na sto ljudi nisu navikli u simracingu.Imas osjecaj da je ovaj ispred tebe 20 puta brzi , a  u biti se radi o dvije pogreske sa F40 gdje gubis dosta vremena.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...