Skoči na vsebino

P: Thrustmaster T500rs in Gtomega wheel stand

Mihi81

Recommended Posts

Torej, prodam omenjen komplet. Volan je star točno en teden, uporabljan cca 4-5 ur.

Kupljen je bil preko spletne trgovine Conrad.si Za njega sem plačal 465 €

Stojalo sem kupil preko spletne trgovine gtomega in v prednaročilu plačal skupaj z nosilcem prestavne ročice in poštnino okrog 145€

Tu ponudim oboje za 550€. V primeru, da se do konca tedna ne proda, bom volan vrnil conradu, kjer dobim nazaj celotno kupnino, stojalo pa bom prodajal posebej. Za vse imam račune in originalno embalažo.

Prodajam, ker mi enostavno ne potegne, ne uživam, poizkusil sem z Asseto Corsa, Raceroom experience, rFactor, pa me enostavno ne ujame.

Zainteresirani mi pošljite zasebno sporočilo, ali odgovorite v temi

Lp

Miha Jereb

Sej to je še največji problem. Imam dve hčerki stare štiri pa pol let in 14 mesecev, ženo, ki si vse zaslužijo svoj čas.

Asseto Corsa me je zakurla, pa sm šel v nakup. Nisem pa pripravljen žrtvovat toliko časa, da bi postal dober. Mogoče kasneje, če me bo še držalo.

Battlefield je lažje, greš gor, mal pokaš pa je zabava. Tukaj pa moraš biti zbran, drugače, pokvariš dirko ne samo sebi ampak še dvem, trem sotekmovalcem.

Tako, da odločitev ostaja. :)

• Upvote 2

Morš tako gledat, pol urce na dan in čez leto boš že dober. Tudi mi se nismo rodili z volanom v roki :D, razen mogoče Tomaž :)

But know this: KO ujameš pravi ritem in odpelješ kroge na meji je filing neprecenljiv, ne vem, če je trolanje, ma postaneš malo ponosen :)

• Upvote 3

Bi lajkal, samo je koncept trola zapadel tako daleč od resnice (born with the wheel my ass :D) da sem samo zmeden :P

Res je, da eni začnejo furat in jim kar gre. Jaz sem moral vložit ogromno časa, da sem solidno hiter. Alieni so pa še vedno razred ali dva boljši. V takih situacijah je fajn vzet en avto in vztrajat z njim. Nekaj kar ni pretežko, kjer so razlike med vsemi dosti manjše. Potem pa stopnjuješ.

Pa še bistvo... žena in otroci lahko grejo po 20:00 spat, potem je pa čas za furanje [smoke]

• Upvote 1

Poznam ta filing, ko se ti poklopi, in odpelješ dirko, kot da misliš da sediš v avtu ko se gre :) Ampak ni več takega navdušenja kot je bilo ko sem bil star 22 let :)) Mogoče me je minil :)

Vglavnnem stojalo je rezervirano do nadaljnga.

Volan na voljo do ponedeljka, nato ga vrnem prodajalcu.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...