Mihi81 2 Napisano January 28, 2014 Share Napisano January 28, 2014 Torej, prodam omenjen komplet. Volan je star točno en teden, uporabljan cca 4-5 ur. Kupljen je bil preko spletne trgovine Conrad.si Za njega sem plačal 465 € Stojalo sem kupil preko spletne trgovine gtomega in v prednaročilu plačal skupaj z nosilcem prestavne ročice in poštnino okrog 145€ Tu ponudim oboje za 550€. V primeru, da se do konca tedna ne proda, bom volan vrnil conradu, kjer dobim nazaj celotno kupnino, stojalo pa bom prodajal posebej. Za vse imam račune in originalno embalažo. Prodajam, ker mi enostavno ne potegne, ne uživam, poizkusil sem z Asseto Corsa, Raceroom experience, rFactor, pa me enostavno ne ujame. Zainteresirani mi pošljite zasebno sporočilo, ali odgovorite v temi Lp Miha Jereb Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 28, 2014 Share Napisano January 28, 2014 Koliko hočeš za stojalo? Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 28, 2014 Share Napisano January 28, 2014 100 eur pa ga pridm iskat u vrhnko Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 28, 2014 Share Napisano January 28, 2014 čeprov mika me tud volan sam bi mogu potlej mojga prej prodat Link to post
sennas 1 040 Napisano January 29, 2014 Share Napisano January 29, 2014 Da nisi prehitro obupal, nihče ne bo postal dober čez noč ......racing je lot's of hard work, mine lahko kar nekaj časa da ujameš ritem. Ne obupat 4 Link to post
Mihi81 2 Napisano January 29, 2014 Avtor Share Napisano January 29, 2014 Sej to je še največji problem. Imam dve hčerki stare štiri pa pol let in 14 mesecev, ženo, ki si vse zaslužijo svoj čas. Asseto Corsa me je zakurla, pa sm šel v nakup. Nisem pa pripravljen žrtvovat toliko časa, da bi postal dober. Mogoče kasneje, če me bo še držalo. Battlefield je lažje, greš gor, mal pokaš pa je zabava. Tukaj pa moraš biti zbran, drugače, pokvariš dirko ne samo sebi ampak še dvem, trem sotekmovalcem. Tako, da odločitev ostaja. 2 Link to post
sennas 1 040 Napisano January 29, 2014 Share Napisano January 29, 2014 Morš tako gledat, pol urce na dan in čez leto boš že dober. Tudi mi se nismo rodili z volanom v roki , razen mogoče Tomaž But know this: KO ujameš pravi ritem in odpelješ kroge na meji je filing neprecenljiv, ne vem, če je trolanje, ma postaneš malo ponosen 3 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 29, 2014 Share Napisano January 29, 2014 Bi lajkal, samo je koncept trola zapadel tako daleč od resnice (born with the wheel my ass ) da sem samo zmeden Res je, da eni začnejo furat in jim kar gre. Jaz sem moral vložit ogromno časa, da sem solidno hiter. Alieni so pa še vedno razred ali dva boljši. V takih situacijah je fajn vzet en avto in vztrajat z njim. Nekaj kar ni pretežko, kjer so razlike med vsemi dosti manjše. Potem pa stopnjuješ. Pa še bistvo... žena in otroci lahko grejo po 20:00 spat, potem je pa čas za furanje 1 Link to post
Mihi81 2 Napisano January 29, 2014 Avtor Share Napisano January 29, 2014 Poznam ta filing, ko se ti poklopi, in odpelješ dirko, kot da misliš da sediš v avtu ko se gre Ampak ni več takega navdušenja kot je bilo ko sem bil star 22 let ) Mogoče me je minil Vglavnnem stojalo je rezervirano do nadaljnga. Volan na voljo do ponedeljka, nato ga vrnem prodajalcu. Link to post
Mihi81 2 Napisano January 30, 2014 Avtor Share Napisano January 30, 2014 Stojalo prodano. Link to post
Mihi81 2 Napisano February 1, 2014 Avtor Share Napisano February 1, 2014 Volan vrnjen. Tema se lahko zaklene. Hvala Lp Miha Link to post
Recommended Posts