KOKL 223 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Eto pravjo da danes ob 19 koncno po 5 dneh prklopjo eletriko ce jim rata se vidmo:) Če ne pa ob sveči pelat hahhaha Link to post
JocoG23 416 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Ja ne vem kaj je to PEK... Premal prakse očitno Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Najprej pod Vedranovim pritiskom tresnem v zid, pol se mi pa še volan "odklopi". Zakon Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Štartam zadaj da me ne bodo zbunkali v prvem ovinku, pa (spet) zajebem Eau Rouge in bam... počasi do boksov na popravilo, potem pa par krogov vozil za Damirjem, pol pa spet Eau Rouge in zaključil Monza je pa ful lepo narjena (ta ki jo peljemo drug teden) Čeprav mi pista drugače ni všeč... Link to post
KOKL 223 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Čestitke zmagovalcu, men pa na zalost ni zdržala eletrika Več srece prihodnič haha Link to post
sennas 1 040 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Rezultati in statistika Spa-Francorchamps! Čestitke stopničkam, dobri ste, ni kaj Moja dirka je bla kar v redu, na žalost je bil na koncu Oslakovič vseeno hitrejši in me je prehitel v boju za tretje mesto. Drugače solidno. Kaj naj rečem, aliens 1 Link to post
JocoG23 416 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 V redu dirka(zaradi Spa) sicer pa malo dolgočasno spredaj... Manjkal je še Marin, me zanima kakšen bi bil razplet glede na to da mi Spa zelo leži (njemu pa je prejšnjič Bathurst ). Čestitke Kralju in Luki za 2. in 3. plac. Link to post
daks 193 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 (urejeno) Na Q mi je ratal super krog, kar je blo dost za P5. Štartam previdno, izgubim 1 mesto, potem pa napetih 25 minut s Troštom, Pekljajem, Oslakovičem in Erženom, odlične borbe, take dirke so nekej vredne Še dokaz da se mi je res dogajalo do 12. kroga(rdeča črta) Uredil February 4, 2014 - daks 3 Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 4, 2014 Avtor Share Napisano February 4, 2014 Točkovanje po tretji dirki! Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Dobra dirka,ocito da manjka treninga jer ako hoces da pobijedis treba mnogo treninga za vozaca kao sto je Joco,a ne moze se doci pred dirku i gasaaaa (tako Trost zbori ). Dobar start i predjem trosta ali Erzen rano koci pred turn 1 i Trost vrati poziciju,ali dobro kocenje poslije pravca i onda lov na Erzena koji pravi napaku i skrsi auto,Joco je vec otisao daleko tako da je bio nedodirljiv,Cestitke Jocu na odlicnu voznju i zmago, Nadam se da cu pred Monzu naci vremena za trening jer za ovaj porche treba puno trenirati. 1 Link to post
Skaffka 4 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Nevem kaj naj sploh še napišem. V glavnem Nidler me je nabil v ograjo.In spet lepo vozil zadnji in se odmikal za krog hitrejšim. Fabi junior do naslednjič si ti na vrsti da treniraš zaviranje v prvem ovinku. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Skaffka jst sem te že na štartu butnil, ne na zaviranju Si prepočasi štartal, pa sem ti raje malo pospeška dal kot da motam mimo pa se zavrtim sred ravnine Link to post
DDF1 170 Napisano February 4, 2014 Share Napisano February 4, 2014 Q sploh nisem resno jemal, ker tudi ne bi dosti višje stal, sem bil nekako mnenja kot Miha da je bolje začeti zadaj. Dirka se je začela super, bil sem že zelo visoko, ko me Nidler odpelje ven. Izgubim kar nekaj časa, pa še razbit levi del zadka, temu primerno se je avto tudi peljal do cilja. Čestitke prvim trem. Link to post
Skaffka 4 Napisano February 5, 2014 Share Napisano February 5, 2014 Sm pogledal posnetek Sm vidu. VČerej se mi je zdelo tako, da si me mal narinu, ampak je blo po ravnini ja. Brez panike. 1 Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano February 5, 2014 Share Napisano February 5, 2014 Sem mislil da bo v teh razmerah večji upad voznikov, zgleda sam js živim na takem kraju, ki ubistvo sploh ni bogu za hrbtom, a štroma nismo imeli 4 dni Link to post
Recommended Posts