Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ne mi bluzit o nekih razlikah no!

Sem sedaj testiral na serverju z istimi nastavitvami Super Aguri in pa Renault!

Iste hitrosti in isti časi krogov!

Malo pomislite kdaj in kako prestavljate pa kolk ma kdo goriva.

Pa ne delat primerjave med sotekmovalci ampak sami sprobajte različne dirkalnike.

Če pa ti kdo pošlje druge nastavitve kot jih sam uporblja pol pa to ni več razlika med dirkalniki!

Ja, to sem opazil na SP. In poskusi to: Postavi svoj najboljši čas s Ferrarijem, shrani setup, potem poženi špil z enim Agurijem in poglej tam v meniju, kjer je predvidena končna hitrost. Seveda si tudi poglej Ferrarijevo prej. Morda bo razlika.

Saj ne da netim kak prepir, ampak svoje opažanje pač delim z vami... morda pa na MP res ni razlik =)

no, jest vozim super aguri (sem se ga že navadil) in grem nekako z bencinom za 15 krogov 1,27,xxx

Bom probal pol zvečer z ferrarijem ... pa javim

Drugače pa SP so razlike med dirkalniki full očitne .. na serverju je pa itaq MP .. ne vem, zakaj

vozite sami na svojih mašinah .. pridite na server .. sej je sks gor.

Ja, to sem opazil na SP. In poskusi to: Postavi svoj najboljši čas s Ferrarijem, shrani setup, potem poženi špil z enim Agurijem in poglej tam v meniju, kjer je predvidena končna hitrost. Seveda si tudi poglej Ferrarijevo prej. Morda bo razlika.

Saj ne da netim kak prepir, ampak svoje opažanje pač delim z vami... morda pa na MP res ni razlik =)

Na MP je logično,da ni razlik! Še nisem videl v rFactorju,da bi bile na MP razlike!

V SP je pa to normalno!

Ne boste verjel kaj se je zgodilu!

Ratalu mi je inštalirat FSONE 2008, pa mau sem ga tud že testirou. Zdej pa lahku tud jst probam MP da vidm če je sploh taprava verzija, da ne bo kakšen mismatch.

Kdaj kej vozte MP, pa če je zdej prek rFactorja server posavlen, pa če na tistmu serverju vozte ki je objavlen na 47. strani te teme?

Ja Mouly server je postavljen 24/7 na rfactor Slof1 pass pa je sloracing ker je še 1 podoben server ampak tisti nima passa in je 2009 sezona.

Probleme z varnostnim avtom bo treba rešit pubeci!

Stalno ko gdo vseka ali poleti se varnostni avto zažene na stezo vendar ne izpelje na njo.

Stoji na mestu ampak so opozorila (vozi za varnostnim avtom) zelo moteča in pol nonstop utripajo.

Če kdo ve kako rešit ta problem naj to pove.

Malo sem že gledal po failih ampak ne najdem prave rešitve kako varnostni avto na serverju izklopit.

Probleme z varnostnim avtom bo treba rešit pubeci!

Stalno ko gdo vseka ali poleti se varnostni avto zažene na stezo vendar ne izpelje na njo.

Stoji na mestu ampak so opozorila (vozi za varnostnim avtom) zelo moteča in pol nonstop utripajo.

Če kdo ve kako rešit ta problem naj to pove.

Malo sem že gledal po failih ampak ne najdem prave rešitve kako varnostni avto na serverju izklopit.

mislim da se da...greš v rfactor file pol v userdata in na svoje ime v igri. pol pa je tam datoteka PLR in jo zaženeš z notepadom iin tam sem opazil pod race conditions nekaj zvezi z "safety car". in če daš sc. collidable"1" spremeniš v sc. collidable"0" naj bi šlo...nwm poskusite...najbrž bo delovalo sao vse je treba dat na 0...

no, jest vozim super aguri (sem se ga že navadil) in grem nekako z bencinom za 15 krogov 1,27,xxx

Bom probal pol zvečer z ferrarijem ... pa javim

Drugače pa SP so razlike med dirkalniki full očitne .. na serverju je pa itaq MP .. ne vem, zakaj

vozite sami na svojih mašinah .. pridite na server .. sej je sks gor.

Ferrari ni nič hitrejši .. MP je OK

ja ja , sej zato pa je MP , eni so to temo zakurblal brez veze , kar se setupov tiče , nikar delat setup v SP, in potem probat na MP ker se avto enostavno ne drži enako v SP vs MP , (proge z SP modom so nekako bolj lepljive),moje opažanje že iz preteklosti [dance]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...