Yelo 36 Napisano April 6, 2009 Share Napisano April 6, 2009 Problem je samo v tem,da če nas bi bilo vsaj še enkrat tolk kot nas je sedaj bi to kolk tolk laufalo in bi se vsaj kaj dogajalo. Samo to je krivo,ker pač vsak dan ne moremo biti vsi na razpolago,če bi nas pa bilo malo več se bi to porazdelilo. Mislim na treninge in dirke. Druga stvar je,da po moje tudi ne potrebujemo druga kot pa ta forum in pa lestvico. Vsaj za enkrat ne. No še to bi dodal! To,da smo dirko prestavili na naslednji teden oziroma ta teden po moje ni bilo dobro. Morali bi ji odpeljat pa če tudi so samo tri vozniki na dirki. Red je red! Takrat,ko smo se o tem pogovarjali mi je bilo vseeno (ne za ne proti) ampak vidim da to ni dobro. Pa še nekaj bi predlagal. Uvedel bi ogrevalni krog pred dirko. Sploh na tej dirki v Španiji bi bil dobrodošel. Link to post
Odisej 5 Napisano April 6, 2009 Share Napisano April 6, 2009 Pa še nekaj bi predlagal. Uvedel bi ogrevalni krog pred dirko. Sploh na tej dirki v Španiji bi bil dobrodošel. Jest sem za to, da bi bil ta krog na vsaki dirki!! Zelo pomaga! Glede ostalega pa, dirkajmo celo sezono in upajmo da nas bo čim več. Pa neaktivne brišimo OBVEZNO!!!!! Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 6, 2009 Avtor Share Napisano April 6, 2009 Problem verjetno ni to, da je premalo dirkačev....če jih je za WTCC dovolj, bi se jih tudi za F1 nabralo (konc koncev ima večje ime). Problem je neka duša, ki bi vse skupaj malo nadzirala...Gogi je pač na bolniški, nevem pa zakaj rezultatov po prejšnji dirki še vedno ni...sej je potrebno samo parsat 2 fajla. Za treninge sem tudi omenil naj se mi sporoči na PM in bi bilo na prvi strani....nevem zakaj je to tako težko. Sama organizacija me bo zamikala pa samo takrat, ko bo mod za GTR Evolution ali pa kasneje rFactor2 & Codemasters F1, pri rfactorju je vse skupaj zastonj, kar pomeni 30 voznikov, od tega 6-10 resnih. Link to post
Yelo 36 Napisano April 6, 2009 Share Napisano April 6, 2009 Saj prijavljenih dirkačev res ni premalo! Premalo je tistih resnih! Pa še nekaj je po moje vzrok za tako malo število resnih voznikov. To so nastavitve dirkalnika. Kar nekaj jih je,ki se jim ne ljubi ali nimajo časa delat z nastavitvami. Dobil sem že odgovore,da raje vozijo druge mode oziroma serije,ker je pač tam manj nastavitev in ne rabiš pol tolk dr... teh nastavitev. To,da premalo voznikov ni problem pa po moje ne drži. Logično je,da več je voznikov bolj zanimivo je. Tudi za tiste v ozadju. In logično je,če prideš na server pa so gor samo tri ali štiri,da ti mine do vsega tak,da se ti trojanskih krofov zalušta. Kaj se tiče pa objav novic,rezultatov in uradnih treningov pa ne vem zakaj je tako težko. Saj so še ostali,ki sodelujejo v ligi. Če organizator sam ne zmore vsega zakaj pol ne prosi ostalih za pomoč. Sam osebno sem Mcgogi že pomagal z novicami takrat,ko me je prosil. Treba se je pomenit pa sestavit ekipo,ki bo delala na tem. Določit tistega,ki bo ligo vodil in pod njim še štiri do pet resnih pomočnikov. Ne vem no! Tu se nekaj pogovarjamo,da bi radi ustvarili eno dobro ligo. Ja pa kako prosim vas lepo?! Na tak način ne. Tri mesece že capljamo na mestu in se nič ne premakne. Pa ne samo to,da se ne premakne! Iz tedna v teden je slabše! Ne se zanašat na čakanje,da nas bo več,če pa se nič ne premika. Kako lahko pričakujete,da nas bo kdo opazil in se nam pridružil,če pa stojimo na mestu. :?: :?: :!: :!: Mater,ko me je dvignilo! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano April 6, 2009 Share Napisano April 6, 2009 Mater,ko me je dvignilo! ej Yelo, počasi, da ti ne bo KERS explodiral Link to post
Yelo 36 Napisano April 7, 2009 Share Napisano April 7, 2009 Ja lahko če ste za! Server - Edvin Hekic Geslo - sloracing Link to post
Uroš Rovan 0 Napisano April 8, 2009 Share Napisano April 8, 2009 Ja pozdrav. Zdajle sem se probal konektat (najprej sem rabil 5 minut, da sem našel ta server) in mi napiše neki mismatch. Se mi zdi da RSF_Barcelona.gdb fajl. A kdo kaj ve, proge sem posnel tiste, ki so v prvem postu te teme. So bile kake posodobitve? Link to post
Uroš Rovan 0 Napisano April 8, 2009 Share Napisano April 8, 2009 To je ku***, bi rad peljal pa neki zajebava. Zadnjič isto s cliotom. Link to post
Odisej 5 Napisano April 8, 2009 Share Napisano April 8, 2009 a maš inštalirene vse steze...čisto na prvi strani. MATR ŠTROMU!!! končno mi rata na dirko prlest (sem mislil da ne bo šlo dons), potem pa zmanjka štroma za pol ure Kako je bilo na dirki? A bomo mel kar naslednji teden MONAKO? Link to post
Oxy 11 Napisano April 8, 2009 Share Napisano April 8, 2009 Monaco že zaj vozimo če maš čas pridi Link to post
Yelo 36 Napisano April 8, 2009 Share Napisano April 8, 2009 Uroš! A to si inštaliral (F1RFT_2008_V3_Q1-Q2patch)?????? Link to post
Yelo 36 Napisano April 9, 2009 Share Napisano April 9, 2009 FSONE 2008 1.00 je končan!! http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ONE%202008 Link to post
Recommended Posts