MirO 67 Napisano March 12, 2009 Share Napisano March 12, 2009 v RELAY programu , ko upišete svoj nick , morte iti pod setup in potem configuration da vam poišče kje imaste instal rfactor, šele potem bo delal pa nč panike poglejte tm ko odšteva čas mislim da 50sek potem je READY. in tm ko so serverji poiščete enga našga in 2x kliknete na njega in ste notri Link to post
Yelo 36 Napisano March 12, 2009 Share Napisano March 12, 2009 Kdo bo sedaj server postavil? Da ne bi slučajno pol dva serverja laufala! Link to post
Odisej 5 Napisano March 12, 2009 Share Napisano March 12, 2009 a je šlo kaj v cvetje? Preko RELAY sem prišel gor, potem pa čez nekaj časa vse pade in ne morem na server?? Sem poštimal, potem sem pa videl da je še Yelo postavil server....samo nisem potem več časa imel za trenirat..... prej sem odvozil 40 krogov....samo sem še veno 1:32:700.... Link to post
Yelo 36 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Kaj pa danes zvečer? Že dva dni nisem za volan prijel! Bemti alkol! Link to post
Janez 0 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 js bi vozu F1 nwm keri dirkalniki so še frei tko da ime mam JANEZ BUTKOVIC pa se slišmo. Link to post
Khorne 4 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 PM... 20 prijavljenih dirkačev!!! Od tega nas dirka recimo 8. Potem pa človek ne ve v katero moštvo bi šel. Janez lahko se zahvališ enim majmunim, ki so prijavljeni bom rekel skoraj 2 meseca pa jih ni bilo še nikoli na treningu kaj šele na dirki! To bo treba malo spucati, da bo prostor za takšne kot Janez!! Pomoje je marsi kdo gledal in se zanimal za dirkanje, pa je potem videl, da so vsa mesta že zasedena. Mislim res žalostno! Goga daj naredi kaj v zvezi s tem oziroma kdo ima te pravice! Link to post
Yelo 36 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Ja saj! Bo treba naredit spomladansko čistilno akcijo in to konkretno. Mislim,da jih je vsaj enih osem,ki jih še sploh nisem videl. Zakaj?!.......nimam pojma kaj je z temi narobe. Mogoče so se prej prijavili pa pol pravila prebrali. Ali pa jih je brzine strah! Saj se že na forumu vidi kdo je za in kdo ne. Res je tudi to,da se bi mogoče še kdo prijavil ampak,ko vidi da je lista polna sploh ne vpraša. Mcgoga sam ne bo mogel določit kdo je še za in kdo ne,ker sam pač zaradi poškodbe trenutno pavzira in ni prisoten ne na treningih ne na dirkah. Najbrž bomo morali tisti,ki smo na večini treningov in dirk določit kdo je še za in kdo ne. Po moje je najboljše da vsak posameznik pregleda listo prijavljenih in si naredi neki seznam koga se lahko briše. Sezname potem vržemo skupaj in dobimo tiste,ki so za odpis. Malo zakomplicirano ampak pravično. Tudi sam nisem čist 100% za nekatere ali so že bili ali ne na kakšnem treningu. Zato predlagam listo za odpis,da ne bi koga brisali prehitro. Trenutno imam na seznamu osem voznikov,ki so po moje za odpis. Lahko pa je,da se pri katerem motim. Link to post
Yelo 36 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Jaz sem postavil server pa kdo pride pride! Server - Edvin Hekič (preko Relaya) Geslo - sloracing Link to post
Khorne 4 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Danes se mi pa res ne da, mater sem čisto zlaman od fuzbala. Uživajte v brzini! Link to post
Yelo 36 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Jaz sem postavil server pa kdo pride pride! Server - Edvin Hekič (preko Relaya) Geslo - sloracing Link to post
Janez 0 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Jaz sem postavil server pa kdo pride pride! Server - Edvin Hekič (preko Relaya) Geslo - sloracing prihajam Link to post
DenIIs 0 Napisano March 18, 2009 Share Napisano March 18, 2009 Mene danes spet ne bo na dirko. Enostavno čas ne dopušča. Upam da se vidimo na naslednji. LP! Link to post
Yelo 36 Napisano March 18, 2009 Share Napisano March 18, 2009 So ga že naredili,če kdo hoče sprobat! http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 009%20F1RL Ali pa tu,ker so še proge zraven! http://www.f1ligue.com/index.php?option ... &Itemid=85 Ne izgleda slabo! Kako je pa za vozit pa ne vem,ker še nisem sprobal. Link to post
MirO 67 Napisano March 18, 2009 Share Napisano March 18, 2009 ja ja sprobal se poznajo "slikice" veliko več gripa. je mnogo lažje za vozit od F1RFT ,vsaj po prvih km,seveda ni šlo na špico,no sam tolk za začetek moje mnenje : bo za vozit,tudi lažje za novince lahko zvečer, po dirki mal sprobamo še ta mod (mal za test) Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 18, 2009 Share Napisano March 18, 2009 Ste kaj razmišljali o 2007 MMG modu?? Mene je tako prepričakl, da se RFTja nisem že zeloo dolgo dotaknil Ima ravno prav nastavitev avta glede izgleda, katere gume pa katero moč TC uporabljat ( za razliko od recimo CTDP 06, ki je preveč kompliciran zame ), pa vozi se odlično, tudi zame ki nimam pedal...pa vseeno zmorem samo z ABS, TC in sklopko dobre čase vozit. v RFT je to nemogoče, ker je element oddrsavanja avta že vgrajen v mod... Tale F1 2009 pa bom probal... BTW: Kaj je narobe z rfactorcentralom..domena potekla?? Link to post
Recommended Posts