Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Mogoče bi bilo bolje,da se novinci uvajajo kot neke vrste pripravništvo!biggrin.gif

Ker izgleda,da se nekateri prijavijo pol pa vidijo da je stvar bolj težka kot so pričakovali in obupajo.

Nove člane lige bi mogoče najprej spustili samo na treninge na dirko pa samo kot rezervo.

Sem že videl lige v katerih so bili po tri člani v ekipi. Eden je bil vedno rezerva in je nadomeščal

voznika ,ki je pač iz različnih vzrokov manjkal oziroma ni imel časa.

Tako bi mogoče lahko naredili z novimi vozniki,ki pa bi imeli dostop do dirke samo pod pogojem da voznik 1 ali 2 manjka.

Če se novi voznik izkaže pol lahko zamenja voznika,ki se ni udeležil dveh dirk zaporedoma brez opravičila in tako postane voznik 1 ali 2. Ekipe pa seveda ne more izbirat,ker je lahko samo v tisti katera je prosta.

Malo je ta stvar zakomplicirana ampak mogoče bi šlo!

Ta stvar pride prav samo v primeru če bi bilo tekmovalcev preveč.

Najprej pa je treba brisat tiste,ki se že dveh dirk niso udeležili oziroma se niso opravičili.

Ja, jest bi se tudi kr odjavil, ker res ne morem zvečer dirkat :( vsaj ne ob takšni uri. Sorry.

Nedelja zjutraj ob 07.00 bi bil idealen termin :) bi imeli vsi pol še kaj od dneva, ne pa da do

12.00 spite :D

Je pa res, če nič ne treniraš si 3 ali več sekunde zadaj. Yelo, ne vem, po moje bi morali

prepovedati testiranja :)

Kar se pa poškodb tiče ... morajo biti na 50% ali celo več ... bl je brez veze obraba gum (4x)

to se mi pa zdi čist brezveze .. bencin OK, da gremo večkrat v box, sam gume .. že tko

nikamor ne gre z temi V8 motorji pol pa še gume za en burek držijo po 3-4 krogih.

Dirke bi morale biti zanimive za vse, ne pa da se en ali dva odpeljeta k po tirih .. ker sta

seveda natrenirala .. ostali pa se potolčejo in rabijejo že na začetku. Pač nismo taki profiji

Če bi bili, pol bi vozili v mednarodnih ligah.

Škoda fiti da ne moreš vozit z nami samo v nedeljo ob 7:00 je malo pretirano.icon_thumbsup.gif

Pa še takrat grem glih na jutranjo kavico in me do 9:00 ni!icon_zvizg.gif[iz]

Ja! Obraba gum je nastavljena na 4x ampak,če so nastavitve prave in vožnja normalna pol problema z gumami ni. Vsaj jaz jih v normalnih okoliščinah nimam. Razen včeraj na dirki,ko sem naredil dve napaki. Eno sicer ne po moji krivdi,ker mi je na startu ogledalo zakrivalo pogled na semafor tako da sem startal z gledanjem v vzratno ogledalo kdaj se bodo drugi pognali.

Pač feler v igri! Ni pa bilo časa da bi poiskal tipko,ki odstrani ogledala. Tisti,ki je na trening dirki startal iz prvega startnega mesta pa tudi ni nič objavil,da je feler v igri. Tako,da sem bil na startu zelo presenečen,ko ni bilo videt semaforjev.

Drugo napako pa sem zakrivil sam,ko sem se v preveliki želji,da čimprej dohitim vodilnega zavrtel in padel na predzadnje mesto. Potem mi ni preostalo drugega kot v lov za ubežniki in posledično sem tako tudi gume precej bolj obrabil kot bi bilo to v normalnih okoliščinah.

Mislim,da 4x obraba gum ni glih neki hudi problem.

Sicer sem celo dirko pritiskal koliko se je pač dalo vendar sem si z prej omenjenimi napakami nabral prevelik zaostanek za vodilnim tako da mi je na koncu zmanjkalo krogov,da ga ujamem. Pa saj....drugo mesto in pa najhitrejši krog na dirki tud ni pes še sploh pa to da mi računalnik ni zmrznil. Tako da sem lahko kar zadovoljen.icon_owje.gif

Dirka je meni osebno bila zelo zanimiva in koliko vem se je z tem strinjala tudi večina.

Je pa nekaj res! Več nas bo.....bolj zanimivo bo.

Ni vse v borbi za prvo mesto tudi na sredini in na začelju so lahko zanimive dirke. [ok]

Ja smo vozli in končno tudi vsi, ki smo štartali tudi prišli do konca BRAVO.

Bilo nas je 7 in tudi štartali in seveda 1 krog odvozli brez problemov.

Je pa res da če ne treniraš da nisi na stopničkah vsaj za to zadnjo dirko nebi bilo tako.

Upam da bo še kakšena večja udeležba na dirkah.

Tudi za termin dirke se lahko še kaj spremeni sicer ne ob 7 v nedeljo kot si predlagal fitti ampak mogoče kakšen drug dan.

Race on [Jel]

Ja, tisto pa je res feler .. ko se ne vidi semaforjev - jest sem imel ta problem na uni

uvodni tekmi na Madžarskem, k sem bil na pole position -- pol pa sploh nisem semaforja videl :(

maš F3 da hitro spremeniš ogledala - da jih odstraniš. Mene ni nihče vprašal, sam pa se tudi

nisem spomnil, da bi to napisal.

Ja nedelja dopoldan ... ne vem, to sem kar tako napisal, ker takrat jih je večina doma in še

spijo :) pa bi se lohk potrudili da vstanejo :) no, sej bi lohk tudi ob 08:00 ali cel 09:00 sam,

da bi bilo fertik do ene max 10:30.

Sorry, men se res ne da doma prerekat za te dirke ... že tako imam en dan rezerviran za eno

drugo ligo, katera je full (NASCAR in nas je tekmovalcev tudi do 30 včasih - 15+ pa vedno :) )

in to je TOREK od 21:00 naprej - ta dan me žena puti pri miru :)

Sej, to je sam moje mnenje, nikogar ne prosim, da bi zamenjali termin dirk, čeprav se že v

štartu ni kaj posebej spraševalo o terminu dirk .. ali pa sem jest sfalil to temo.

Če bo bo, če ne pač ne bo, bom pa sam na keri trening prišel, mal gužvo delat.

Men je bla dirka všeč in kar napeta na trenutke. Prvi krog smo civilizirano odpeljali, noben ni ril z glavo skozi gužvo icon_dance.gif

Potem se je zame dirka odvijala v zasledovanju oz. branjenju pozicije in manjša napaka me je stala mesta in sem potem sledil in po napaki drugega redbull prišel naprej. Postanki so bili ok, potem Toyoti odnese prednje krilce in pridem na 4 mesto (kar solidno glede na to da so bili moji časi na kvalifikacijah slabi). Potem pa v zadnjih parih krogih naredim eno napako in me Toyota pajsne (tudi nisem mogel več na polno vozit). Tako sem bil 5-ti in potem v zadnjem krogu gre Toyota v boks in spet sem 4 ti......tako da je bilo zame zelo uspešno glede na treninge oz. čase na njih.

Kdaj bodo pa rezultati objavljeni?

Aja, čas mi ustreza, če se gremo to med vikendom se jest skoraj nobene dirke ne bomo mogel udeližiti.

Jaz sem se včeraj bolj ubadal sam s sabo kot z dirkanjem, nekako z nastavitvami, ki sem jih imel+ polen tank, nisem uspel nič narediti. Najhitrejši krog sem imel komaj 1.38.8xx mislim, da tam nekje. Tako kot je rekel Boštjan te je pozicije stala najmanjša napaka. Čudno mi je bilo, ko sem pridobil dva mesta, mislim ,da sem prehitel Jureta in Boštjana in potem v tistih hitrih ovinkih malo s smeri zavil in že sta me oba prehitela nazaj, potem naprej sta pa imela prehud tempo zame. Potem sem se pa samo še lovil po progi. Nekajkrat me je odneslo s steze a enkrat malo preveč in sem z zadkom zadel v ograjo. Tam sem si poškodoval zadnje obese in potem je bilo res težko vozit naprej ampak nekako mi je ratovalo. Prvi del sem odpeljal z mehkimi gumami, potem sem pa probal trše in so se bolje obnesle, no vsaj rabile se niso toliko in pa tudi kroge sem imel še kar dobre. V zadnjem ovinku... zadnji krog mi je pa nekako retalo, da bi smoraj končal dirko hehe. Zaletel sem se tam v tisto ograjo in na srečo mi je odneslo le prednje krilce. Pohvale Yelotu in Janiju!

Dobra stvar je ta statistika še sploh vikend meni v katerem so vsi podatki o končani dirki.

Ali se še da kaj več dodat ali je to vse?

Mogoče včasih pogrešam čase posameznih krogov na dirki.

Za primerjavo z ostalimi,da vidiš kdaj si največ pridobil ali izgubil.

Drugače je pa dobro tako kot je!

Drugače pa......ko pogledam listo prijavljenih vidim še kar enih par patronov,ki jih bo treba najbrž skotat! [opa]

[Joj]icon_joj.gif!? SANKCIJE ?!icon_joj.gif[Joj]

Malo sem opazoval izvoze iz boksov! Bele črte ko da je ni!icon_zvizg.gif[iz]icon_zvizg.gif

Kaj pa pravila???? icon_opa.gif

3.06 Izhod iz boxov

Ko voznik zapusti bokse nikoli ne sme prevoziti bele oz rumene črte ki razmejuje izvoz boksov in pisto.

Lepo ste vi to sekali....skoraj vsi po 2x!

Priznam, da je nisem upošteval.....ker nikoli nisem pripeljal na stezo tako, da bi bil kdo na ravnini takrat. Sem se pa enkrat peljal mimo nekoga, ki je lepo odpeljal znotraj bele črte.....takrat sem mislil, da je bližje meni in sem ovinek vzel malo bolj na široko in me je odneslo ven icon_zvizg.gif

Drugače pa, več kot je statistike raje jo imam [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...