Yelo 36 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 Ja katero progo imaš nastavljeno? Aha! Sem že videl ja! Te proge še nimam in se mi je trenutno ne da dol vlači! Link to post
Yelo 36 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Hja! Ni se mi včeraj več dalo pa še interesa ni blo nobega z strani drugih! Mislim,da si tako ali tako bil sameval na serverju. Mogoče pa danes,če bo kaj več interesa. Samo ne to progo,ki nima veze z F1! Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 8, 2009 Avtor Share Napisano February 8, 2009 Ja kdo ti bo pa vozil v soboto zvečer? Link to post
Yelo 36 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Ja no! Včasih se pa tudi v soboto zvečer kaj najde! Link to post
Arnoldio 0 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 mogoče še jst pridem, sam napište prej progo da si jo bom zlowdal. Link to post
Odisej 5 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Off topic: opazil sem veliko napadov (trojanci in virusi) na moj PC, če se povežem na tiste proste dirke F1 ki so v špilu. Dirkaš normalno pa vse, potem pa mrgoli virusov! Ste opazili kdaj podobno? Link to post
Odisej 5 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 primitiven način opazil sem da mam trojance na PCu.....potem to pobrišem in po špilu (online) spet isto. Potem sem pa lepo pognal Wireshark (snifanje IP prometa na mrežni kartici) in se priklopil...nekaj čudnih zahtev in podobnih jajc sem ujel in ko sem pognal scan sem našel spet trojance. Skratka, sedaj bom apstiniral te free serverje, da se moj sum potrdi ali ovrže....bom samo na našlo ligo hodil Link to post
Yelo 36 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 No! Jaz na druge serverje ne hodim razen teh kaj si sami nareimo! Tak,da z tem nimam problema! Sem pa drugače fasal neke viruse in moram tako ali tako kišro na novo gor postavit! A bo kdo server danes naredil? Če bo pol naj objavi! Malo mi je že tečna ta nedelja! [Jel] Link to post
Odisej 5 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Drugače pa...sej zarad virusov ni treba na novo kište postavljat...razen image reload. Jest sem se zdele mal po sepangu vozil.....1:35:800....z malo bencina...slabo slabo Link to post
Yelo 36 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 ma ne! bom kar na novo naložil saj nimam kaj dost gor tak da ni problema! Sedaj ko je kak je se pač malo špilam pa testiram vse živo ker mi je vseeno kaj se zgodi! Kaj se pa časov tiče! Ja do 1:33:7xx sem še nekak prišel! Manj mi pa ne rata nikak! No to je z nastavitvami za kvalifikacije! Drugače je pa tu nekje okrog 1:35:xxx in 1:34:xx! Link to post
Khorne 4 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 A gremo danes udarit kakšen trening? Ravno se je končala dirka v eni drugi ligi, kjer pa nisem dosegel dobrega rezultata tako, da za danes formule še nimam dovolj. Link to post
Yelo 36 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 Ja jaz bi že postavil server samo me nekaj zeza in se ne gre skonektat! Zazna ga samo skonektat pa ne gre! Tak da........ Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 9, 2009 Share Napisano February 9, 2009 ja, nedelja zvečer je za mene out off PC mogoče bi v nedeljo dopoldne lohk .. recimo ob 9.00 Link to post
Recommended Posts